QUOTE(Vilijuke8 @ 2007 02 14, 20:19)
Sveikos,
kažkaip galvojau, kad čia labai retos ortognatinės operacijos Lietuvoje. Pasirodo ne
Kadangi forumas šia tema prasidėjo gan senai, tai gal kam nors jau atliko šią operciją? Šią savaitę turiu apsispręsti dėl opercijos

Mano atveju, reikėtų apatinį žandikaulį patraukti į priekį. Bet apskritai, įdomu, kokia savijauta po operacijos. Ar iš tikrųjų pooperacinis periodas toks skausmingas? Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi?
Man yra atlikta tokia operacija apatinis žandikaulis yra šiek tiek patrauktas priekin.Pirmiausiai tai visom noriu patarti labai pasiruošti psichologiškai šiai operacijai reikia tikėtis geriausio tai taip ir bus

Po operacijos mano savijauta tikrai buvo gera jokių ašarų ar gailėjimosi tikrai nebuvo. Skausmo iš viso nebuvo nuo skausmo suleido tik vieną ampolę užpakalin tai man labiau skaudėjo kaip leido

Tai man daugiau ir neleido neskaudėjo

Tiktai sutinimas tai buvo ojojoj chamekų chamekas riebus riebus

Ir pažaliavimai

bet nieko viskas pradinksta maždauk per 2 sav. Valgyti labai labai sunku įpatingai pirmom dienom ir maitintis mėnesį bus galima tiktai košelėm sunkokas periodas

Todėl reikia turėt su kuo tą maistą sumalt reiktų pasirūpint iš anksto ir nusipirkt blenderį arba kombainą. O po mėnesio kramtyt tiktai minkštą minkštutėlį maistą , o dar po 2 sav viską .Dar labai sunkus dantukų valymas laukia ir gumyčių keitaliojimas

Grožis reikalauja aukų

Man kaip tik nuo šiandien oficialiai galima viską valgyt na bet vat dar negaliu visko valgyt, nes dar neviskas susikramto, o kas kiečiau tai tuo labiau taip kad dar palauksim.
O peraciją man atliko S. Grybauskas Žalgirio ligoninėj truko 2,5h. Labai geras daktaras.