O aš vis dėlto nusipirkau šį mineralą. Kad ir yra neigiamų atsiliepimų apie jį, bet pagunda didesnė pasirodė
O tuo labiau, dabar Droge nuolaida, ir aš jį pirkau už 18 su kažkiek Lt (buvo anksčiau lyg 22 ar 24 Lt).
Reiks bandyti, bet labiausiai jo poveikis išryškės matyt vasarą, nes dabar juk ne taip jau ir prakaituojama...

O tuo labiau, dabar Droge nuolaida, ir aš jį pirkau už 18 su kažkiek Lt (buvo anksčiau lyg 22 ar 24 Lt).
Reiks bandyti, bet labiausiai jo poveikis išryškės matyt vasarą, nes dabar juk ne taip jau ir prakaituojama...

As kai tik ji nusipirkau, kelias dienas panaudojau - nepatiko, netiko, ir kvapas jautesi, ir slapia buvo. O dabar vel naudoju ir zinokit super
pabandykit ilgiau panaudot, gal tiesiog kunui priprast prie jo reikia. As jau norejau mest lauk ji, bet nusprendziau ilgiau panaudot, paziuret ir viskas ok dabar.

Ir aš jau išbandžiau
Na, kvapo tai tikrai nėra, kad ir kaip prakaituočiau, o ypač šiomis dienomis... Bet šlapia tai šlapia.... O nuo šlapumo tai jis neapsaugo, taip kad džiaugiuosi nors kvapo nebuvimu

Na, kvapo tai tikrai nėra, kad ir kaip prakaituočiau, o ypač šiomis dienomis... Bet šlapia tai šlapia.... O nuo šlapumo tai jis neapsaugo, taip kad džiaugiuosi nors kvapo nebuvimu

Aš tą mineralą nusipirkau prieš kelias dienas, tai labai
. Ir taip nesu linkusi gausiai prakaituoti, tai naudodama jį iš viso nebeprakaituoju. Tai geriausia priemonė kokia tik esu turėjusi.

Na as taip pat naudojausi siuo preparatu. Is pradziu tai irgi ziauriai patiko, nes tikrai labai puikiai panaikindavo kvapa, tiksliau jokio kvapo nesukeldavo.
Ji pradejau naudoti, nes daugumos visu antiperspirantu ir pan. sudetyje yra labai nuodingo aliuminio, kuris yra labai kenksmingas. Todel labai apsidziaugiau atradusi sita dalyka.
Bet deja neilgam... Gal koki menesi veike puikiai, o po to turbut priprato organizmas ir jau kvapo nebepasalindavo... Teko grizti prie antiperspiranto, nors labai nenoriu jo naudoti, ir del kenksmingumo ir del baltu demiu.
Tai vat mano tokia patirtis su THAI. Tikriausiai cia kiekvienam individualiai.
Sekmes!
Ji pradejau naudoti, nes daugumos visu antiperspirantu ir pan. sudetyje yra labai nuodingo aliuminio, kuris yra labai kenksmingas. Todel labai apsidziaugiau atradusi sita dalyka.
Bet deja neilgam... Gal koki menesi veike puikiai, o po to turbut priprato organizmas ir jau kvapo nebepasalindavo... Teko grizti prie antiperspiranto, nors labai nenoriu jo naudoti, ir del kenksmingumo ir del baltu demiu.
Tai vat mano tokia patirtis su THAI. Tikriausiai cia kiekvienam individualiai.
Sekmes!
Merginos, o kiek kainuoja tas Thai? Ir kur jo būna?

QUOTE(leonel @ 2007 05 29, 19:27)
Buna jo tikrai daug kur, vaistinese beveik visose, Droge. As asmeniskai pirkau vaistineje. Kainavo apie 27 litus, bet pasiskaicius foruma matau, kad dabar jis pigesnis, galima ir uz kokiu 20 lt isigyti.
Ačiū, pabandysiu ir aš jį nusipirkti

QUOTE(leonel @ 2007 05 29, 19:31)
Sekmes, tikiuosi pades

Čia prisikaičiusi irgi nusipirkau tą akmenuką, jau apie savaitę naudoju. Na ką galiu pasakyti, kadangi esu iš gausiai prakaituojančių (turiu strumą), man visi antiperspirantai veikia neilgai. Šitas irgi, nors priskirčiau prie geresnių. Kvapą naikina gal tik iki pietų, po to bent jau aš pradedu užuosti. Nešiotis jį į darbą nepatogu, nes bent jau man jis būna šlapias, į vidų vandens pribėga. Bet mačiau, kad yra ir purškiamų, gal nešiojimuisi galima įsigyti tokį. Ar turite kas nors purškiamą, kokie atsiliepimai?