Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

Aš šiandien irgi nusipirkau Thai thumbup.gif bet dar nebandžiau ax.gif nu brangus jis tai tikrai - 23 litus sumokėjau, bet gal geras bus g.gif o sakykite, kaip smarkiai jį sudrėkinti reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2007 05 31, 18:09)
Aš šiandien irgi nusipirkau Thai  thumbup.gif  bet dar nebandžiau  ax.gif nu brangus jis tai tikrai - 23 litus sumokėjau, bet gal geras bus  g.gif  o sakykite, kaip smarkiai jį sudrėkinti reikia?  blush2.gif

Sušlapinti ir tiek, jis juk ne kempinė, neprisigeria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 06 01, 00:22)
Sušlapinti ir tiek, jis juk ne kempinė, neprisigeria  biggrin.gif

Nerekomenduociau jo slapinti, greiciau susinaudos arba suskils. Geriau yra nusiprausus tepti juo dar slapia oda.
Sis mineralas nera antiperspirantas. Jis nestabdo prakaitavimo, tiesiog neleidzia atsirasti blogam kvapui. Tai naturalus dezodorantas. Jei norite neprakaituoti, reikia naudoti antiperspirantus. Taciau gydytojai rekomenduoja nestabdyti prakaitavimo, nes tai naturalus reiskinys... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krize: 01 birželio 2007 - 07:50
QUOTE(krize @ 2007 06 01, 08:46)
Taciau gydytojai rekomenduoja nestabdyti prakaitavimo, nes tai naturalus reiskinys... ax.gif

naturalus, tai naturalus, bet uz tai koks neestetiskas unsure.gif , kad net fobija gali isigyti ir zmones baisu eiti doh.gif , ypac vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 01 birželio 2007 - 08:23
QUOTE(krize @ 2007 06 01, 07:46)
Nerekomenduociau jo slapinti, greiciau susinaudos arba suskils. Geriau yra nusiprausus tepti juo dar slapia oda.
Sis mineralas nera antiperspirantas. Jis nestabdo prakaitavimo, tiesiog neleidzia atsirasti blogam kvapui. Tai naturalus dezodorantas. Jei norite neprakaituoti, reikia naudoti antiperspirantus. Taciau gydytojai rekomenduoja nestabdyti prakaitavimo, nes tai naturalus reiskinys... ax.gif

Žinau, būtent todėl ir pirkau, kad neruriu labai didelės problemos su prakaitavimi thumbup.gif Purškiamų nemėgstu, antiperspirantų su visokiais aliuminiais nesinori naudot, tai nusprendžiau natūralų dalyką pabandyt blush2.gif Žiūrėsiu, ar tiks man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2007 06 01, 08:23)
naturalus, tai naturalus, bet uz tai koks neestetiskas  unsure.gif , kad net fobija gali isigyti ir zmones baisu eiti  doh.gif , ypac vasara.

Vasarą tikrai baisiai nemalonu, kai esi visa šlapia schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Nu bet kokia nesąmonė tas purškiamas Thai - vakar apžiūrėjau... Kokia logika pirkti tą tirpalą už 15-17 Lt, kai Bionseno toks pat su kristalais kainuoja apie 18 Lt ir 5 kartus užsipildo, o šitas - išpurški ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 06 01, 13:16)
Nu bet kokia nesąmonė tas purškiamas Thai - vakar apžiūrėjau... Kokia logika pirkti tą tirpalą už 15-17 Lt, kai Bionseno toks pat su kristalais kainuoja apie 18 Lt ir 5 kartus užsipildo, o šitas - išpurški ir viskas.

O aš tai nusipirkau Bionsen, bet purškiamą (jokių kristalų viduj nėra, tik skystis) ax.gif Kaži kuom skiriasi nuo to, kur su kristalais? g.gif
Atsakyti
Tai matyt nusipirkai kažkokį kitokį Bionseno dezą, ne tą mineralinį:
user posted image
Jų gi visokių yra smile.gif
Atsakyti
Aišku biggrin.gif Nusipirkau va tokį http://www.acdo.co.u.......&mysection=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonel: 02 birželio 2007 - 09:58
Aš irgi turėjau šį mineralą ( ir dabar pas mamą voliojasi). Iš tikrųjų tai pirkau sau ir mamai išbandyt, nes jai nuo paprastų antiperspirantų prasideda alerginė reakcija ir pažastys labai jautrios pasidaro ir niežti. O čia "natural pradukt" biggrin.gif , tai galvojau gal bus gerai. Nu mama juo retai naudojasi...nes jinai gausiai prakaituoja, tai nelabai padeda...nu bet vienas pliusas, kad nuo jo nėra alergijos. Aš jo irgi nelabai naudoju, nes jo kvapas nepatinka...kaip parašyta, tai lygtais jis bekvapis...bet vis dėlto turi specipinį kvapelį. Man primena kažką rukytą biggrin.gif . Ir nuo prakaito man irgi nelabai padeda. Šiaip tai neblogas daiktas tom, kurios nedaug prakaituoja. Galvojau, gal pradėt su juo padus tept, nes vasarą ir kojos prakaituoja ir poto slidinėja bateliuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir man jis nieko stebuklingo, vis vien prakaituoji ir smirdėti pradeda pažastys pradeda.Tik tiek kad natūralus daiktas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 06 01, 15:16)
Kazin o kuris ilgiau laiko? g.gif sitas mane lb domina 4u.gif
Atsakyti