Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

naudoku thai su atsukimu, net nepamenu gal 3 metai bus. pabodo, o jis idomu kada nors pasibaigs smile.gif nebejauciu stebuklingo poveikio gal laikas ji ismesti ir nauja nusipirkti? g.gif
Atsakyti
Vasara tai jis man per silpnas, na o atsalus orams, kai maziau prakaituoji - super smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu ir ypatingo poveikio nematau.
Atsakyti
O man labai patinka, tikrai veiksmingesnis už tuos visus rutulinius. thumbup.gif
Atsakyti
Kuo konkrečiai patinka jisai? Kai naudoju rutuliniu tai mažiau prakaituoju, o kai naudojau tą mineralą- tai kaip nieko nenaudojant... wink.gif
Atsakyti
O as ji naudodama visai neprakaituoju thumbup.gif o rutulinio gero taip ir nebuvau atradus g.gif Jis rinka net ir pedoms, tik kazkaip nepatogu jauciu butu ****** tepti... g.gif
Atsakyti
jei kam reikia, galiu parduoti THAI thumbup.gif beveik nenaudotas mirksiukas.gif
Kaina - tarkim 18 LT mirksiukas.gif

kaunas.

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 11 08, 23:09)
jei kam reikia, galiu parduoti THAI thumbup.gif  beveik nenaudotas  mirksiukas.gif
Kaina - tarkim 18 LT  mirksiukas.gif

kaunas.

bigsmile.gif

nepyk negaliu nekomentuoti-daiktas buna arba naudotas arba ne.... BEVEIK naudotu arba nenaudotu nebuna lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 06, 17:14)
naudoku thai su atsukimu, net nepamenu gal 3 metai bus. pabodo, o jis idomu kada nors pasibaigs  smile.gif nebejauciu stebuklingo poveikio gal laikas ji ismesti ir nauja nusipirkti?  g.gif

tai gal nebejauti poveikio nes galiojimo laiaks pasibaiges? mirksiukas.gif
kiek zinau jie galioja 2metus
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 10, 13:46)
nepyk negaliu nekomentuoti-daiktas buna arba naudotas arba ne.... BEVEIK naudotu arba nenaudotu nebuna  lotuliukas.gif

4u.gif

blush2.gif
ji naudojau tik du kartus, nes man buvo neveiksmingas doh.gif bet va, mano mamai ir sesei tai jis labai geras - nei prakaito, nei kvapo bigsmile.gif

jei ka, tai kainyte galim ir paderet dar kiek, jei kas nores mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 11 10, 15:39)
blush2.gif
ji naudojau tik du kartus, nes man buvo neveiksmingas  doh.gif  bet va, mano mamai ir sesei tai jis labai geras - nei prakaito, nei kvapo bigsmile.gif

jei ka, tai kainyte galim ir paderet dar kiek, jei kas nores  mirksiukas.gif

man is jo ir jokios naudos,ir prakaito tiek pat ir kvapo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2007 11 11, 16:13)
man is jo ir jokios naudos,ir prakaito tiek pat ir kvapo  schmoll.gif

na cia su tuo THAI kiekvienam savaip - va, man irgi jis nesuveike nieko schmoll.gif , bet mamai ir sesei jis yra nepamainomas - ir nebeprakaituoja, ir blogo kvapo neber thumbup.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti