Vakar vel vakare prisivalgiau. Is ryto svarstykles pradziugino, taip gerai jau krito svoris, pilvas buvo neissiputes, bet buvo sunki diena, patyriau itampa, ir vakare grizusi namo prisiedziau, poto kaip visada sunku buvo net pajudet. Siandien ryte tik atsipeikejau, kaip liudna, kad taip vyksta...Labai pykstu ant saves.
QUOTE(reverse @ 2011 05 04, 05:44)
o tas "priaugti svorio" tai iki kokio kmi maždaug? labai norėtųsi man ant tos žemiausios normalios ribos išbūt, bet organizmui nepavadovausi : /
iki 18 t.y. prie normalaus sveiko zmogaus KMI
QUOTE(Solitario @ 2011 05 05, 15:24)
iki 18 t.y. prie normalaus sveiko zmogaus KMI
Pasirodo, 18 aš jau pasiekus

QUOTE(reverse @ 2011 05 05, 16:44)
man nukritus iki lygiai 18 pasidarė blogai
reverse ir arbataa norejau paklaust o kiek jus suvartojat kaloriju kad svoris nekristu?ir kiek kad augtu?
Kai suvartodavau ~2500, svoris laikės, dabar turbūt apie 3000 gaunu, nes valgau tai kaip begemotas : ))
lygtais veidą bert pradėjo, gal jau tikrai mano dienos neužilgo prasidės. būtų didelis postūmis jaustis sveikai. labai noriu iki vasaros sulaukt jų- šį mėnesį paskutinį geriu vaistus, nebevaikštau pas psichologę, tai vasarą visai "švari" pasitikčiau, būtų laabai smagu
lygtais veidą bert pradėjo, gal jau tikrai mano dienos neužilgo prasidės. būtų didelis postūmis jaustis sveikai. labai noriu iki vasaros sulaukt jų- šį mėnesį paskutinį geriu vaistus, nebevaikštau pas psichologę, tai vasarą visai "švari" pasitikčiau, būtų laabai smagu

reverse saunule mertgyt taip ir toliau
o tu daug judi ir sportuoji su tiek kaloriju?

Daug vaikštau, dviračiu važinėju nemažai, kartais pabėgioju ar pratimukų kojom/pilvo presui padarau, tiek turbūt užtenka kad nuo 2500 ne augtų, o laikytųsi svoris.
Išvis pastaruoju metu esu labai optimistiškai nusiteikus ir tikrai patikėjau, kad nuo valgymo sutrikimų galima pasveikti
sėkmės ir stiprybės jum visom!
Išvis pastaruoju metu esu labai optimistiškai nusiteikus ir tikrai patikėjau, kad nuo valgymo sutrikimų galima pasveikti

Sveikos merginos. Grizau is LT i UK. Liko egzus issilaikyt (duok dieve) kelione porai dienu i Italija ir is karto i VSC skyriu guldo... Nebegaliu man stogas ciuozia nesustodamas... Pradedu pati noret greiciau i skyriu atsigult, nes nebeiseina nieko daryt normaliai...
Kaip jus laikotes?
Kaip jus laikotes?

Kur visos prapuolusios?