Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Vakar vel vakare prisivalgiau. Is ryto svarstykles pradziugino, taip gerai jau krito svoris, pilvas buvo neissiputes, bet buvo sunki diena, patyriau itampa, ir vakare grizusi namo prisiedziau, poto kaip visada sunku buvo net pajudet. Siandien ryte tik atsipeikejau, kaip liudna, kad taip vyksta...Labai pykstu ant saves.
Atsakyti
QUOTE(reverse @ 2011 05 04, 05:44)
o tas "priaugti svorio" tai iki kokio kmi maždaug? labai norėtųsi man ant tos žemiausios normalios ribos išbūt, bet organizmui nepavadovausi : /

iki 18 t.y. prie normalaus sveiko zmogaus KMI
Atsakyti
QUOTE(Solitario @ 2011 05 05, 15:24)
iki 18 t.y. prie normalaus sveiko zmogaus KMI

Pasirodo, 18 aš jau pasiekus smile.gif Belieka laukt, vadinas.
Atsakyti
QUOTE(reverse @ 2011 05 05, 16:44)
Pasirodo, 18 aš jau pasiekus smile.gif Belieka laukt, vadinas.

man nukritus iki lygiai 18 pasidarė blogai
Atsakyti
reverse ir arbataa norejau paklaust o kiek jus suvartojat kaloriju kad svoris nekristu?ir kiek kad augtu?
Atsakyti
Kai suvartodavau ~2500, svoris laikės, dabar turbūt apie 3000 gaunu, nes valgau tai kaip begemotas : ))
lygtais veidą bert pradėjo, gal jau tikrai mano dienos neužilgo prasidės. būtų didelis postūmis jaustis sveikai. labai noriu iki vasaros sulaukt jų- šį mėnesį paskutinį geriu vaistus, nebevaikštau pas psichologę, tai vasarą visai "švari" pasitikčiau, būtų laabai smagu bigsmile.gif
Atsakyti
hm sakyčiau 2000 pastaruoju metu + daug judu ir svoris nesikeičia.. (nors noriu mažiau sverti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 05 gegužės 2011 - 21:46
Sveikos merginos. Permeciau akimis jusu tema ir idomu pasidare. Nedaug as apie tas problemas zinau, bet virsvori turiu. Man labai padeda uzejus "rijimui" valgyti agurkus ar obolius kokius, nes kramtimas nuramina, o ir kaloriju nedaug..
Atsakyti
reverse saunule mertgyt taip ir toliau 4u.gif o tu daug judi ir sportuoji su tiek kaloriju?
Atsakyti
Daug vaikštau, dviračiu važinėju nemažai, kartais pabėgioju ar pratimukų kojom/pilvo presui padarau, tiek turbūt užtenka kad nuo 2500 ne augtų, o laikytųsi svoris.
Išvis pastaruoju metu esu labai optimistiškai nusiteikus ir tikrai patikėjau, kad nuo valgymo sutrikimų galima pasveikti smile.gif sėkmės ir stiprybės jum visom!
Atsakyti
Sveikos merginos. Grizau is LT i UK. Liko egzus issilaikyt (duok dieve) kelione porai dienu i Italija ir is karto i VSC skyriu guldo... Nebegaliu man stogas ciuozia nesustodamas... Pradedu pati noret greiciau i skyriu atsigult, nes nebeiseina nieko daryt normaliai...
Kaip jus laikotes? 4u.gif
Atsakyti
Kur visos prapuolusios? 4u.gif
Atsakyti