Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Man blogai, edu kaip kiaule, tada badauju, tada vel prisiedu, ir taip be galo...nebegaliu.
Atsakyti
na taip man ir nekas tai pirmyn tai atgal ir stumdau niekaip nepavyksta atsikratyt to pliuso kuri uzsidejau per edima ir nieko neveikima,seip visokiu dienu yra, bet dziaugiuos kad nors pradejau sportuot ,manau per koki menesi, sporto pagalba atsikratysiu to pliuso ir vel grisiu i savo buvusi svori,jis nebuvo toks kokio as noriu bet jauciaus daug geriau nei dabar tai noriu bent grist i ta geresne savijauta
Atsakyti
Zuika, o tas svoris kurio sieki normalus? Ar per mazas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2011 05 11, 08:48)
Zuika, o tas svoris kurio sieki normalus? Ar per mazas?  smile.gif

na nezinau bet speju kad per mazas as paskaiciavau kad mano vien kunas sveria 43 kg be raumenu ir lasiniu tik visi organai ir kaulai,o as svajoju svert 50 na tai pamastau kaip as tada tureciau atrodyt g.gif ,bet vistiek noriu tiek svert nors zinau kad nesversiu tiek,nors gal kada pasiseks lotuliukas.gif vienu zodziu svajoniu svajone,ypac kai turiu didelia aistra maistui doh.gif
Papildyta:
dar aisku pamastau ir apie 48kg doh.gif vienu zodziu sverciau 50kg jauciu noreciau dar maziau kol isnykciau doh.gif todel dabar biski stengiuosi keist save ir mest svori isleto nes noriu turet istikru kokius 55kg kurie niekad nesikeistu ir buciau sveika,aisku mintys kasdien keiciasi doh.gif siandien as valgau graziai ir ka noriu o kita diena jau badauju nes noriu kad svoris kristu greitai, o dar kita persivalgau ir taip viskas sukasi ratu
Atsakyti
Man net nedrąsu rašyt po kitų skundimųsi, bet laikaus labai gerai. Sveriu 52kg, veidrody save matau liekną ir manau, kad +1-2kg, kurių trūksta iki 18,5KMI mano figūros nedarkys. Tiesa, vengiu saldumynų, nes nuo jų dar kartais kyla savigrauža, bet bandau save išmokyt, kad valgyt tai, ko norisi, yra normalu. O ir šiaip, sveika mityba dar niekam nepakenkė smile.gif Nustojau bijoti riebalų maiste (dabar jais pakeičiu tas kalorijas, kurias "sutaupau" nevalgydama saldumynų) ir jaučiuosi turinti kontrolę net ir nesverdama 45kg. Žodžiu, einu į priekį. Ir žinot, tikiu, kad būsiu ta, kuri jum patvirtins, kad valgymo sutrikimai pagydomi. Tereikia dar poros mėnesiukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reverse @ 2011 05 11, 14:07)
Man net nedrąsu rašyt po kitų skundimųsi, bet laikaus labai gerai. Sveriu 52kg, veidrody save matau liekną ir manau, kad +1-2kg, kurių trūksta iki 18,5KMI mano figūros nedarkys. Tiesa, vengiu saldumynų, nes nuo jų dar kartais kyla savigrauža, bet bandau save išmokyt, kad valgyt tai, ko norisi, yra normalu. O ir šiaip, sveika mityba dar niekam nepakenkė smile.gif Nustojau bijoti riebalų maiste (dabar jais pakeičiu tas kalorijas, kurias "sutaupau" nevalgydama saldumynų) ir jaučiuosi turinti kontrolę net ir nesverdama 45kg. Žodžiu, einu į priekį. Ir žinot, tikiu, kad būsiu ta, kuri jum patvirtins, kad valgymo sutrikimai pagydomi. Tereikia dar poros mėnesiukų smile.gif

Smagu, kai entuziazmo daug 4u.gif As taip kalbejau pernai po VSC, atkritau, bet tikiuosi kad siemet vasaros vidury irgi su tokiom mintim cia lankysiuosi smile.gif
Atsakyti
O kas lėmė atkrytį, kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(reverse @ 2011 05 11, 17:21)
O kas lėmė atkrytį, kaip manai?

na man ir pranasavo skyriaus vedeja, kad atkrisiu... per trumpas gydymas kad galeciau pilnai pasveikti... to buvo tikimasi... VIsa tai man sake, kad nebijociau vel kreiptis pagalbos. Siaip kas galejo pastumeti - visu pirma gyvenimas kitoj saly, nauja aplinka, draugai grizau prie senu iprociu ir senu savo gyvenimo mechanizmu... vel uzsiimu maisto kontrole (nors gal but maistas uzsiima mano kontrole). Ko dar truko - jei LT buciau, buciau kas savaite turejus psichoterapija, kas palaikytu, isvykus to neturejau (su psichiatre susirasinejom emailais, bet tai vis tiek neatstoja terapijos...)
Atsakyti
kažkaip tinka prie visa ko:
http://www.youtube.c...h?v=hSH7fblcGWM

na manau, kad buvau atkritus praeitą savaitę taip rimtai. liūdna. labai daug streso jaučiu dėl sesijos, dėl ateities. šnd per egzą iš to negerumo galvoje ir mintyse pradėjo pykinti, taip verkti norėjau, buvo labai sunku susikaupti, norėjau pabėgti ir viską mesti, bet visaip kaip tvardžiausi.. nuėjau pas šeimos gydytoją, bet normaliai susikalbėt nepavyko-nebeišėjo susilaikyt neverkus. eisiu vėl pas VSC psichoterapeutę. bet net nžn.. sakyčiau, kad jau moku labai tvarkingai, sveikai valgyti. bet visa bėda, kad beveik dingus įtampai dėl valgymo, iškilo tokios nesąmoningos bėdos kitose gyvenimo srityse ir dažnai nesusitvarkau. gerai tai, kad tos bėdos beveik nenusikreipia į maistą kaip sprendimą ir stengiuosi kitaip išgyventi nesklandumus. o sunku labai. bet taip jau yra. pats gyvenimas sunkus. o man sudėtinga, tai priimti. aš noriu, kad būtų legva, kad aplinkui visi šypsotųsi, kad man visi keliai laisvi būtų. reikia tiesiog džiaugtis gyvenimu tokiu, koks jis yra. bet kaip?
Atsakyti
Arbataa, laikykis.... Nezinau ir as ko imtis... NUotaikos nera, valgyt normaliai nesugebu, sestadieni norejau skambint i LT, kad dabar pasiimtu namo, nes as isprotesiu... susilaikiau, praejo psichas.... Vakar pirmas egzaminas praejo, poryt antras, mokytis net nesugebu... Apgailetina... verysad.gif
Atsakyti
sveikos, merginos. ar galeciau prisijungti prie jusu? visa gyvenima buvau apkuni, o nuo paauglystes dietas visokias bandziau. nepadejo verysad.gif svori pavyko numesti tik susirgus bulimija
Papildyta:
QUOTE(reverse @ 2011 05 03, 19:05)
Aš irgi pusmetį nesulaukiu. Dabar mano pagrindinė motyvacija yra noras sulaukt savo dienų, jau net pikta daros ant savęs pačios, jaučiuos kaip dešimtmetė mergaitė, o noriu būt moteriška ir jaustis sveika.

man kazkada del storumo buvo dingusios menesines (o taip, ir del didelio svorio jos dingsta!!!), tai daktare liepe pagert kokiu 5 dienu KT, o tada nutraukus po 3 dienu pasirode. nezinau, ar tinka jusu atveju sis metodas, bet jei sitiek laiko nera, tai manau verta pabandyt
Atsakyti
L'aurora, zinoma gali prisiungti... Papasakok truputeli apie save? Ar gydeisi nuo VS?

O as merginos siandien visai nusivaziavau - vel kartojas pernykste situacija - vos galiu liezuvi judint, kazka ryti - istino visa stemple, liezuvio saknis... Kaip as ta menesi istempsiu neisivaizduoju... verysad.gif
Atsakyti