Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

L'aurora nu su tuo mazinimu ir man tas pats blush2.gif ,mazinu kol lieka nekas blush2.gif bet kartais ir neblogai sekas ,bet svarbiausia kad nevemiu thumbup.gif ir svoris krenta ir nesu alkana smile.gif
muumiijaa tau yra dvi iseitys padidyt kazkiek kalorijas ir prie to pridet BUTINAI sporta,arba mazyt kalorijas nes tavo kunui uztenka tiek kiek sunaudoji todel svoris ir nekrenta,bet pradesi vartot 800kcal ir prie tu kaloriju kunas laikui begant pripras o tada reiks dar mazyt po to dar ir dar kol ant galo nieko nebevalgyt ir taip atsigulsi i ligonine.taip kad tavo atveju norint dailesnes figuros reikia tik sporto 4u.gif
Papildyta:
L'aurora as ir turiu dukryte ir pilnai suprantu, man ji valgyt neleisdavo doh.gif kartais tekdavo tiesiog susigrust viska doh.gif bet cia anksciau budavo, dabar visada valgom kartu nes ji irgi valgo kas 3 valandas smile.gif
Atsakyti
Tai as ir kartais taip juokauju, kad gimus vaikui yra lengva numest svori, nes turiu pazistamu rate viena mamyte, tai kai apsilankau pas ja sveciuose, griztu visa pavargus, nes vaikas aktyvistas, tai kol suziuriu, kur eina, kol padukstu, nebera jegu visai, o valgyt tai irgi sake sunku su mazu vaiku. Va cia tai sportas - auginti vaika tongue.gif

Siaubas su tuo sportu man, nesinori net galvot. As geriau jau mazinsiu kaloriju kieki, nei kad sportuosiu, man cia yra nemaloni veikla. Negaliu tasytis ant zemes pusantros valandos. Na gal kompanijoje ir smagiau, bet apie sporto kluba dabar tik pasvajot galiu, o norinciu kartu begioti irgi nera. Aisku dabar ir laiko nera.
Bet cia kaip visada as teisinu pati save. Is pradziu galvojau, kad kai issilaikysiu sesija, ir liks tik bakalaurini rasyt, tai jau tikrai pradesiu sportuot, nes atsiras daugiau laiko. Issilaikiau sesija, pradejau bakalaurini, laiko vel neturiu, aisku ir nesportuoju. Dabar galvoju, kad va parasysiu bakalaurini, apsiginsiu, ir tada tikrai pradesiu sportuot. Bet zinant save, labai mazai sansu. As kai ir pirma karta buvau numetusi svori, tai tik nevalgymais tai pasiekiau, sportas man keiksmazodis (ir man labai baisu sportuot, nes as nenoriu raumenu ant kuno).
As viska atiduociau, kad galeciau valgyt kiek noriu ir nestoreciau. Ir as kiekviena karta pamaciusi liekna mergina jauciu antipatija jai, nors ir nepazistu.
Ir cia padetis be iseities, taip visada man bus, nes as gerai atrodysiu tik mazai valgydama.
Atsakyti
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 05 18, 18:12)
Tai as ir kartais taip juokauju, kad gimus vaikui yra lengva numest svori, nes turiu pazistamu rate viena mamyte, tai kai apsilankau pas ja sveciuose, griztu visa pavargus, nes vaikas aktyvistas, tai kol suziuriu, kur eina, kol padukstu, nebera jegu visai, o valgyt tai irgi sake sunku su mazu vaiku. Va cia tai sportas - auginti vaika tongue.gif

Siaubas su tuo sportu man, nesinori net galvot. As geriau jau mazinsiu kaloriju kieki, nei kad sportuosiu, man cia yra nemaloni veikla. Negaliu tasytis ant zemes pusantros valandos. Na gal kompanijoje ir smagiau, bet apie sporto kluba dabar tik pasvajot galiu, o norinciu kartu begioti irgi nera. Aisku dabar ir laiko nera.

sportas man irgi siauba kelia drinks_cheers.gif neturiu ne menkiausio noro sportuot. o ir laiko tam nera.
o del krintancio svorio auginant vaika tai nesutinku schmoll.gif po gimdymo daug kas pakinta organizme ir svori numest zymiai sunkiau.
Papildyta:
siaip stengiuos atsilus orams kuo daugiau lauke su dukryte vazinetis, tai man tas vaiksciojimas ir atstoja sporta. o be sporto ir vemimo dar vaistus vartoju. o jus jokiu nevartojat?
Papildyta:
bet pries nestuke.gif lengviau krito svoris nei dabar. pastaruoju metu nei gramo nenumetu, kad ir ka bedaryciau. bet gal persilausiu kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2011 05 18, 19:08)
o be sporto ir vemimo dar vaistus vartoju.

O kokius vartoji? As tik kartais laisvinamosios arbatos pageriu.
Atsakyti
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 05 18, 19:21)
O kokius vartoji? As tik kartais laisvinamosios arbatos pageriu.

na, jie ne liekninamieji. tai vaistai daugiau diabetu sergantiems ir nutukimui gydyti. jei nori i az pavadinima parasysiu
Atsakyti
Oi ne, nenoriu pradet su rimtais vaistais unsure.gif
Atsakyti
na jum tereikia tik sporto kad viska isjudint,nebutina juk iskart varyt po 2valand pirmiausiai galima pradet nuo 15min, geriausiai nuo 30 min ,3 kart per savaite ir po menesio ,poros ,galesit vel padidyt,valandos sporto 3 sykius per savaite pilnai uztenka kad svoris pajudetu, apimtys mazetu ir figura dailetu.
Atsakyti
muumiijaa atrodo kad su vaiku prisilakstai prisisportuoji ir t.t. bet nera taip tikrai gal tada kai vaikas buna 3metu ir daugiau ,tai jau galima prisisportuot bet kai nedidelis tai nelabai ir prisisportuosi,o juolab kai savo turi,juk buna dienu kai tingi blush2.gif pasaka paseki ar seip atsisedus koki zaidima pazaidi o da jei pavalgai kaloringai tai zek ir priaugi kg,su svetimu ir su savo skiriasi tikrai viskas,su svetimu pazeidai atsidukai ir isejai grizai namo ir brinkt i lova o su savo jau kitaip pazeidei valanduke o da kai mazyte tai tie zaidimai ner labai audringi labiau toki uzkelk,parodyk,panesiok.nu vienu zodziu vaikas tikrai nepadeda numest nei kiek ,va kita situacija jei eini i darba tada tai jau svoriuks turetu krist nes grizus neprigultai reiktu su vaikiuku pabut,po to namus apkuopt ir taip ratu,bet jei sedi namie tai mazai sancu numest be sporto schmoll.gif
Atsakyti
Stresuoju pries rytdienos egzamina... Atrodo nieko nemoku... Ir tikrai pasiruosus esu minimaliai. Pirma karta per savo gyvenima... Pernai sitoj situacijoj nusprendziau nelaikyt biologijos egzamino - nes buvo galimybe... Dabar negaliu... Tikiuosi, kad islaikysiu... Taip pikta ant saves... VIsada noredavau - kad geriausiai gauciau, kad islaiklysiu visada zinojau. Dabar tikslas tik islaikyt... verysad.gif
O jau ir vemiau irpersiedziau... nebesivaldau visiskai.. . Atsiprasau uz pesimizma...
Atsakyti
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 05 18, 21:33)
Oi ne, nenoriu pradet su rimtais vaistais unsure.gif

man juos endokrinologas liepe gert, kai svoris augo
Papildyta:
QUOTE(zuika26 @ 2011 05 18, 22:26)
muumiijaa atrodo kad su vaiku prisilakstai prisisportuoji ir t.t. bet nera taip tikrai gal tada kai vaikas buna 3metu ir daugiau ,tai jau galima prisisportuot bet kai nedidelis tai nelabai ir prisisportuosi,o juolab kai savo turi,juk buna dienu kai tingi blush2.gif  pasaka paseki ar seip atsisedus koki zaidima pazaidi o da jei pavalgai kaloringai tai zek ir priaugi kg,su svetimu ir su savo skiriasi tikrai viskas,su svetimu pazeidai atsidukai  ir isejai grizai namo ir brinkt i lova o su savo jau kitaip  pazeidei valanduke o da kai mazyte tai tie zaidimai ner labai audringi labiau toki uzkelk,parodyk,panesiok.nu vienu zodziu vaikas tikrai nepadeda numest nei kiek ,va kita situacija jei eini i darba tada tai jau svoriuks turetu krist nes grizus neprigultai reiktu su vaikiuku pabut,po to namus apkuopt ir taip ratu,bet jei sedi namie tai mazai sancu numest be sporto schmoll.gif

drinks_cheers.gif jei nebutu tiesa, tai visos mamkos po gimdymo manekenemis taptu
Papildyta:
QUOTE(noriuzako @ 2011 05 18, 22:40)
Stresuoju pries rytdienos egzamina... Atrodo nieko nemoku... Ir tikrai pasiruosus esu minimaliai. Pirma karta per savo gyvenima... Pernai sitoj situacijoj nusprendziau nelaikyt biologijos egzamino - nes buvo galimybe... Dabar negaliu... Tikiuosi, kad islaikysiu... Taip pikta ant saves... VIsada noredavau - kad geriausiai gauciau, kad islaiklysiu visada zinojau. Dabar tikslas tik islaikyt...  verysad.gif
O jau ir vemiau irpersiedziau... nebesivaldau visiskai.. .  Atsiprasau uz pesimizma...

suprantu tave. juk stresas del egzu. sekmes laikant
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2011 05 18, 22:26)
muumiijaa atrodo kad su vaiku prisilakstai prisisportuoji ir t.t.

Situo reikalu gincytis negaliu, nes savu vaiku neturiu, tai nezinau situacijos. Taciau zinau keleta atveju, kai pasigimde merginos atrodo lieknesnes, nei per nestuma smile.gif aisku zinau ir priesingu atveju.

QUOTE(noriuzako @ 2011 05 18, 22:40)
Stresuoju pries rytdienos egzamina... Atrodo nieko nemoku... Ir tikrai pasiruosus esu minimaliai. Pirma karta per savo gyvenima... Pernai sitoj situacijoj nusprendziau nelaikyt biologijos egzamino - nes buvo galimybe... Dabar negaliu... Tikiuosi, kad islaikysiu... Taip pikta ant saves... VIsada noredavau - kad geriausiai gauciau, kad islaiklysiu visada zinojau. Dabar tikslas tik islaikyt...  verysad.gif
O jau ir vemiau irpersiedziau... nebesivaldau visiskai.. .  Atsiprasau uz pesimizma...

Labai tave suprantu. Pati siemet ejau i pora egzaminu minimaliai pasiruosusi, nes kaip tik tuo metu buvo pablogejimas, ir negalejau susikaupt mokymuisi. Svarbiausia isimiegot, ir ryte suvalgyt sauja riesutu arba sokolado, kad smegenys aktyviau dirbtu. Siulyciau tau ilgai nebenaktinet, reikia issimiegot. Laikykis, nebedaug liko.

QUOTE(L'aurora @ 2011 05 18, 22:57)
man juos endokrinologas liepe gert, kai svoris augo

Tada kitas reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 05 18, 23:05)

Tada kitas reikalas ax.gif

bet tai buvo seniai. o dabar as juos savavaliskai geriu, nes zinau, kad efektas yra.
Atsakyti