Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

QUOTE(dzeuse @ 2007 03 11, 14:00)

na tu cia lb aiskiai ir isamiai parasei thumbup.gif
tai taip ir sakau, kad paralyzius nepaveldimas schmoll.gif
Atsakyti
Kai sužinojau,kad mano mažiukas serga-tai visas ligas,kas jį liečia esu gana smulkiai išnagrinėjus..

Anksčiau,kai nesusidurdavau su tokiais vaikais,tik mokykloje,kai dirbau,buvo porą mokinių,su lengvais paralyžiais,vienas iš jų mano auklėtinis,iš asocialios šeimos,galvodavau,kad toks dalykas gali nutikti tik per gimdymo traumą arba 'pijokams' tėvams..
Kaip ir dauguma nepatyrusių taip mano..
O susidūrus realiai ir dažnai gulint ligoninėse,pamačiau,kad tų 'pijokių',ne taip jau dažnai pasitaiko..
Dažniausiai vis tik jų vaikai fiziškai auga sveiki,tik būna prastesnė atmintis,sunkiau sekasi mokytis,imlumas pas juos silpnesnis.. Tas degtinaitės maukimas,nežiūrint,ar nėščia,ar ne..,baliukai per naktis..dažnai neapsieina be pasekmių..,kad ir ne tragiškų..
Aš maukiau sultis natūralias,o va kokie rezultatai cry.gif
Atsakyti

sakinys iš vieno straipsnio: Dažniausiai tai ne paveldima liga, bet kai kurias cerebrinio paralyžiaus formas galima paveldėti.
Todėl ir ieškau daugiau info
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa @ 2007 03 12, 12:34)
sakinys iš vieno straipsnio: Dažniausiai tai ne paveldima liga, bet kai kurias cerebrinio paralyžiaus formas galima paveldėti.

na gal ir yra tokiu tikimybiu, kazkokiu cerebriniu paralyziaus formu kurias galima paveldet (nors tikrai nesu tokiu girdejus) bet manau visvien bent pamegint tureti vaikeli tikrai verta. juk galima ir su gydytojais apie tai pasikonsultuot, issitirt ar tavoji forma nera paveldima. beto jau kiek pazystu musu likimo mamyciu visos auginasi sau sveikucius vaikucius. kai kurios net pacios po gimdymo truputuka sustiprejo. thumbup.gif nors kaip speju tavoji ligos forma lengvesne nei mano, as tikrai nebijosiu ryztis gimdyti kai ateis laikas turet vaikeli. juk kaip sakoma nerizikuosi - negersi sampano. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 03 11, 22:28)
Aš maukiau sultis natūralias,o va kokie rezultatai  cry.gif

na as irgi siaip anksciau alkoholio nei i burna neemiau, net daugelis vyro draugu musu nenoredavo i baliukus kviestis, nes as negerdavau schmoll.gif o gime irgi TOKS cray.gif

QUOTE(Indrajaa @ 2007 03 12, 12:34)

na dar priklauso kokiam cia staripsni skaitei, o dar galiu pasakyti, jau as tais straipsniais nelabai pasitikiu, nes kai pasiklausau, kaip jie yra rasomi ir pati esu girdejusi kaip pasakoja tie zurnalistai kaip raso...tai zinok nelabai ir klausau, siaip pasitikiu daugiau ka sako gydytojai, o vat kiek esu susidurus, tai visi sake, kad paralyzius tai trauma ir tai nepaveldima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 12, 15:31)
na as irgi siaip anksciau alkoholio nei i burna neemiau, net daugelis vyro draugu musu nenoredavo i baliukus kviestis, nes as negerdavau schmoll.gif o gime irgi TOKS cray.gif
na dar priklauso kokiam cia staripsni skaitei, o dar galiu pasakyti, jau as tais straipsniais nelabai pasitikiu, nes kai pasiklausau, kaip jie yra rasomi ir pati esu girdejusi kaip pasakoja tie zurnalistai kaip raso...tai zinok nelabai ir klausau, siaip pasitikiu daugiau ka sako gydytojai, o vat kiek esu susidurus, tai visi sake, kad paralyzius tai trauma ir tai nepaveldima schmoll.gif

as kai per teismus ejau del migles,tai man visko pripasakojo. kad tai genatiskai gal paveldejau,taip gamta sudejo. o vat gydytojai nekalti
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 12, 21:25)
as kai per teismus ejau del migles,tai man visko pripasakojo. kad tai genatiskai gal paveldejau,taip gamta sudejo. o vat gydytojai nekalti

Ar budama gydytoja prisipazintum kad esi klata - ne....
gi lengviau suverst motinai kalte...........
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 12, 14:38)
na gal ir yra tokiu tikimybiu, kazkokiu cerebriniu paralyziaus formu kurias galima paveldet (nors tikrai nesu tokiu girdejus) bet manau visvien bent pamegint tureti vaikeli tikrai verta. juk galima ir su gydytojais apie tai pasikonsultuot, issitirt ar tavoji forma nera paveldima. beto jau kiek pazystu musu likimo mamyciu visos auginasi sau sveikucius vaikucius. kai kurios net pacios po gimdymo truputuka sustiprejo.  thumbup.gif nors kaip speju tavoji ligos forma lengvesne nei mano, as tikrai nebijosiu ryztis gimdyti kai ateis laikas turet vaikeli. juk kaip sakoma nerizikuosi - negersi sampano.  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa @ 2007 03 13, 08:29)
Ačiū už palaikymą  4u.gif

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 03 12, 22:50)
Ar budama gydytoja prisipazintum kad esi klata - ne....
gi lengviau suverst motinai kalte...........

tai jie nudangino mano nesciosios kortele,ir isvenge atsakomybes. Gavo tik nuobaudas kai is sveikatos ministerijos atvaziavo komisija. Ir jie vis uzjaucia,asjiems ir pasakiau kas man is tos jusu uzuojautos.
Atsakyti
mano sunui buvo virkstele apsisuks apie kaliuka ir jei gydytojei nebut uzejas noras padet pasigimdyt sveika vaika mano sunus but cerebralnikas ir but kaltine mane.... Zinokit stovejo salia gydytoja ir sake reik padet jei pasigimdyt sveika vaika, aisku as esu dekinga jei is visos sirdies kad sunus sveikas gime bet ka kencia tie kuriems daktarai buvo bejausmei ir tik rupinosi savimi o ne zmoguciu nauju gleznu padareliu ai neberasysiu nes verda jau kraujas.................. gun_rifle.gif bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 03 14, 18:16)
mano sunui buvo virkstele apsisuks apie kaliuka ir jei gydytojei nebut uzejas noras padet pasigimdyt sveika vaika mano sunus but cerebralnikas ir but kaltine mane....  Zinokit stovejo salia gydytoja ir sake reik padet jei pasigimdyt sveika vaika, aisku as esu dekinga jei is visos sirdies kad sunus sveikas gime bet ka kencia tie kuriems daktarai buvo bejausmei ir tik rupinosi savimi o ne zmoguciu nauju gleznu padareliu ai neberasysiu nes verda jau kraujas.................. gun_rifle.gif  bash.gif  gun_bandana.gif

nu bet ir gydytojai,dar jie stovi ir sprendzia ar padet tau sveika vaika pagimdyt ar ne doh.gif oi oi oi oi ziaurumas koks
Atsakyti