Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

QUOTE(Egliauskis @ 2007 03 16, 21:45)
Labas
apie ka jus cia teik diskutuojat,labai jau daug skaityti,nu reikes prisesti,gal ir as rasiu ka nors panasaus,kaip supratau cia apie gydytoju nepalankuma kalbate,ar ne?
4u.gif

Nepalankumą? blink.gif palankios man visos mirksiukas.gif visgi teks prisėsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 15, 19:05)
tada jie tau bele ko galetu pripasakoti, kad tik kalte kam nors suverstu doh.gif

o tu nebandei teisybes ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 21, 11:31)
o tu nebandei teisybes ieskoti?

kokia ten teisybe ieskot doh.gif
man paciai stogas vaziavo, juk is ligonines namo tik atvaziavom pirma kart po 3 men. doh.gif o ir pati buvau nuvargus ir nelabai su manim susisnekedavo, nes daugiau tik bliaudavau, kai niekas nematydavo ir nusisnekedavau juodai ir vienos niekur eit nepaleisdavo, o tada gyvenau, kaip kokiam ruke blush2.gif
kai gryzom namo, tai atsigavau, o tada ne iki teismu buvo, kapstemes is mirties, o po metu, pradejom po cerebralini gydyt ir kazkaip man tie teimai, tai tik nervai, o ar islosciau tai abejoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 28, 23:44)
kokia ten teisybe ieskot doh.gif
man paciai stogas vaziavo, juk is ligonines namo tik atvaziavom pirma kart po 3 men. doh.gif o ir pati buvau nuvargus ir nelabai su manim susisnekedavo, nes daugiau tik bliaudavau, kai niekas nematydavo ir nusisnekedavau juodai ir vienos niekur eit nepaleisdavo, o tada gyvenau, kaip kokiam ruke blush2.gif
kai gryzom namo, tai atsigavau, o tada ne iki teismu buvo, kapstemes is mirties, o po metu, pradejom po cerebralini gydyt ir kazkaip man tie teimai, tai tik nervai, o ar islosciau tai abejoju ax.gif

taip tu teisi 4u.gif as ir galvojau teisybe rasiu,bet jie ten sava politika turi!!!!!!!! gaila kad pas mus dar taip yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 29, 11:08)
taip tu teisi 4u.gif  as ir galvojau teisybe rasiu,bet jie ten sava politika turi!!!!!!!! gaila kad pas mus dar taip yra verysad.gif

drinks_cheers.gif
manau galima islost, bet turi atsiduot visiskai siai procedurai, o mums juk dar kitos bedeles, vaikuciams mes lb reikalingos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 29, 22:01)
drinks_cheers.gif
manau galima islost, bet turi atsiduot visiskai siai procedurai, o mums juk dar kitos bedeles, vaikuciams mes lb reikalingos rolleyes.gif

tu visiskai teisi bigsmile.gif as su migle i visus posedzius ejau,ta jaute jog as nervuojuos,tada ir ji cypt pradeda,ai net baisu prisimint..... jai pinigu neikisi tai ir teisybes nerasi verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 12:37)
tu visiskai teisi bigsmile.gif  as su migle i visus posedzius ejau,ta jaute jog as nervuojuos,tada ir ji cypt pradeda,ai net baisu prisimint.....  jai pinigu neikisi tai ir teisybes nerasi verysad.gif  schmoll.gif

blink.gif tai tu ejai jieskot tos teisybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 30, 12:38)
blink.gif tai tu ejai jieskot tos teisybes g.gif

aisku kad ejau,nebuciau as jai neieskociau thumbup.gif thumbup.gif per telika net rode musu istorija,gydytojus kalbino. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 13:24)
aisku kad ejau,nebuciau as jai neieskociau thumbup.gif  thumbup.gif  per telika net rode musu istorija,gydytojus kalbino. 4u.gif

na ir kokie rezultatai g.gif
Atsakyti
joolita idomu kaip baigesi tau......
as irgi zadu kovot del naslaites pencijos dabar sodra kabinasi kad as buvau pripazinta tik 19m o ne 18 m invalide..... kad dabar raso kad as is vaikystes ir deg. vcp tai jiems dzin.........na as negaliu labai pykt ant sodros istatyme parasyta iki 18m... sodra parase kad galiu skust juos i teisma tik idomu kas islaidas apmokes teismo ir ar tai protingiausias varijantas...........
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 30, 13:52)
na ir kokie rezultatai g.gif

polikninika mano nesciosios kortele nudangino,tai ir nieko neirodziau,sake gamta taip sudejo,ir dar pacia apkaltino,kad as pati kalta, i gincu komisija buvau padavus,tai nepakeite sprendimo,sveikatos ministerija irgi nustate jog medicina nevisagale,ai...... tik pinigus sukisau ir nervus istampe.

o tu melodija irgi paieskok teisybes,gal visdelto rasi?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 30, 16:35)
polikninika mano nesciosios kortele nudangino,tai ir nieko neirodziau,sake gamta taip sudejo,ir dar pacia apkaltino,kad as pati kalta, i gincu komisija buvau padavus,tai nepakeite sprendimo,sveikatos ministerija irgi nustate jog medicina nevisagale,ai...... tik pinigus sukisau ir nervus istampe.

Ot Maryte Melnikaite biggrin.gif biggrin.gif sakau ner teisybes,viskas siais laikais perkama uz pinigus.jei ju turi tada laimejei schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Munika: 30 kovo 2007 - 16:18