Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų cerebrinis paralyžius

O nebandėt ieškot teisybės?juokingai skamba?o aš pabandžiau ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 14, 23:53)
O nebandėt ieškot teisybės?juokingai skamba?o aš pabandžiau ir  thumbup.gif

papsakok, ir radai tu teisybe? niekas nieko nepapirko? nesukeitė popierių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 03 15, 11:08)
papsakok, ir radai tu teisybe? niekas nieko nepapirko? nesukeitė popierių?  bigsmile.gif

Ta teisybė kainavo ne metus...kainavo mano nervai(bet aš geležinė) mirksiukas.gif kainavo mano laiką...Bet dabar kainuoja kaltajam smile.gif
Atsakyti
saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 12, 21:25)
as kai per teismus ejau del migles,tai man visko pripasakojo. kad tai genatiskai gal paveldejau,taip gamta sudejo. o vat gydytojai nekalti

tada jie tau bele ko galetu pripasakoti, kad tik kalte kam nors suverstu doh.gif

QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 15, 12:39)
Ta teisybė kainavo ne metus...kainavo mano nervai(bet aš geležinė) mirksiukas.gif kainavo mano laiką...Bet dabar kainuoja kaltajam smile.gif

oi kokia tu saunuole bigsmile.gif thumbup.gif

o maniske tai sudejus rankeles stovejo ir tik akuserei aiskino ka daryt doh.gif o ta vargse tik aplink sokinejo unsure.gif
Atsakyti
sakot šaunuolė? ax.gif kad taip dar vaiko sveikatą būtų gražine ax.gif o o o kiek karčių žodžių teko išklausyti ax.gif gerai,kad turėjau ne protezus biggrin.gif Pats gyvenimas išmokė siekti tikslo smile.gif tuo metu namuose jau buvo 4,jau tada neleidau niekam iš savęs šaipytis(kad daugiavaikė-juk tai blogiausia ar ne?)Daugiavaikė,o dar neįgalus-tai jau asiocialūs?Taip tik norėjau pasakyt,kad aš nekandau,bet už gerklės čiupau...O dabar palieku ir jums galimybę užmėtyti mane akmenimis.
Tai dievo siūstas išbandymas??NE TAI MANO PASIRINKIMAS.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 15, 19:05)
tada jie tau bele ko galetu pripasakoti, kad tik kalte kam nors suverstu doh.gif

ten jie viens ant kito,tik atsakomybe permest norejo. O galiausiai gavosi taip kad as neva kalta pati g.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 15, 23:21)
sakot šaunuolė? ax.gif kad taip dar vaiko sveikatą būtų gražine ax.gif o o o kiek karčių žodžių teko išklausyti ax.gif gerai,kad turėjau ne protezus biggrin.gif Pats gyvenimas išmokė siekti tikslo smile.gif tuo metu namuose jau buvo 4,jau tada neleidau niekam iš savęs šaipytis(kad daugiavaikė-juk tai blogiausia ar ne?)Daugiavaikė,o dar neįgalus-tai jau asiocialūs?Taip tik norėjau pasakyt,kad aš nekandau,bet už gerklės čiupau...O dabar palieku ir jums galimybę užmėtyti mane akmenimis.

o kam tave akmenimis apmetyt? Juk tu saunuole,kad ieskojai ir radai teisybe. O kiek vaiku turi tai cia kiekvieno asmeninis reikalas,kad daugiavaike tai dar nereiskia kad asociali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 16, 00:21)

ka norejai pasakyti kad turėjai ne protezus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 03 16, 10:26)
ka norejai pasakyti kad turėjai ne protezus?  g.gif

biggrin.gif protezai būtų iškritę biggrin.gif bet aš nekandau ax.gif bet rankom valią daviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 16, 12:44)
biggrin.gif protezai būtų iškritę biggrin.gif bet aš nekandau ax.gif bet rankom valią daviau doh.gif

ir su kuom susiremei kam abrozdeli abdraskei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 03 16, 19:30)
ir su kuom susiremei kam abrozdeli abdraskei biggrin.gif

Gal neviešinsiu ax.gif tada rankos darė,o aš atrodo nieko negalvojau g.gif tik atsimenu išsikvietė pagalbą(į mūšį),tada prasidėjo mano reikalavimai...tiesa turėjau stiprų užnugarį smile.gif viskas vyko ant karštų pėdų smile.gif kol viskas vyko,oi visko buvo...
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 16, 19:45)
Gal neviešinsiu ax.gif tada rankos darė,o aš atrodo nieko negalvojau g.gif tik atsimenu išsikvietė pagalbą(į mūšį),tada prasidėjo mano reikalavimai...tiesa turėjau stiprų užnugarį smile.gif viskas vyko ant karštų pėdų smile.gif kol viskas vyko,oi visko buvo...

Labas
apie ka jus cia teik diskutuojat,labai jau daug skaityti,nu reikes prisesti,gal ir as rasiu ka nors panasaus,kaip supratau cia apie gydytoju nepalankuma kalbate,ar ne?
4u.gif
Atsakyti