Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 19, 18:00)
taip ir turi buti.. gamtoj silpniems nelemta gyvuot ilgai  lotuliukas.gif

gražūs dantukai, gražūs
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 19, 17:56)
Knygą , knygą aptarėm, ne filmą. Yra skirtumas.

Aš tik filmą esu mačius. Bet įtariu panašus siužetas. Anyway vis tiek tai kūryba, rašytojo išmonė.
Na vat kad ir čia Džulijana parašė rašinėlį kokia meilė, aukštesnis jausmų lygis su meilužiu bla bla bla, o tik grįžo vyras po 3 dienų kaip morčinis katinas, ir vualia... kur jausmai meilužiui? O buvo aprašyta taip romantiškai, kad visos čia skaitančios uh ir ah...

QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 17:58)
Su tokios harmonijos ir vidinės darnos bei moralinės tvirtybės pavyzdžiais bendrauti sudėtinga - gana aiškiai įvardija kur tavo vieta, jei parodai kokį silpnumą

Ir ką, net jei nickai ir nurodys tą vietą, tai nebūtinai taip ir yra mirksiukas.gif tai gal jautiesi blogai ir netvirtai, kad bet kas gali nurodyti tau vietą?
Na aš sau nė vienos iš minėtų savybių sau negaliu priskirti. Pastaruoju metu itin ieškau harmonijos ir vidinės darnos cool.gif atsakingumo, empatijos turbūt negalėčiau vadinti moraline tvirtybe, o šiaip norėčiau jų turėti mažiau, tada būtų lengviau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 19:13)
gražūs dantukai, gražūs

ir astrus.. atsargiai biggrin.gif
Atsakyti
Mongolai, negaliu atsakyti į klausimą, nes filmą mačiau labai senai, o knygos neskaičiau ir neskaitysiu, nes nemėgstu tokio tipo istorijų ir tokių knygų nelabai skaitau.

Šiaip Džiuljaną vertinu kaip pasiklydusią. Kaip vėjas papučia taip ir yra. Sužeista ji, ir į sužeidimą sureagavo karštai, kerštu. Dabar laksto nuo vyro pas meilužį, nors nori vienintelio dalyko- meilės. Ir sakymas, ka deinu į kairę ir nesigailiu- poza. Iš tiesų eina į kairą nes nori dėmesio, nori meilės, bet kadangi nepasitiki vyrais, neprisileidžia ir save pastato į pumos vietą.

Ją išgydytų mielė. Tokia, kur galėtų pasitikėti ir net minčių nekiltų apie neištikimybę.
Žinoma, čia mano nuomonė, tik iš to ką skaičiau internete, gal pabendravus galvočiau kitaip.

Nesmerkiu, nes ji labiausiai skaudina save, o ne vyrą ar meilužį. Ir šiaip gyvenime smerkiu tik žmonių bukumą. O ji tokia nėra
Atsakyti
Pritariu, Forget, labai tiksliai akcentavo. Suzeista moteris yra lengvas grobis, negali adekvaciai vertinti sutuacija, todel jos poelgiai desperatiski.

Nezinau kaip kitos vertina, bet manyciau, kad autores virsininkas pasinaudojo ja, jos busena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 balandžio 2011 - 20:19
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 19, 18:41)
Kodėl iškrypėliai? Jų tokia natūra.

Nu nemanau kad žmogus iš sveikos natūros gali būt serijinis prievartautojas-maniakas. Sveiki žmonės specialiai neprievartauja. Nebent didelio reikalo prispausti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 19, 20:16)
Nezinau kaip kitos vertina, bet manyciau, kad autores virsininkas pasinaudojo ja, jos busena.

O kas iš mūsų nėra sužeistas? Nu rimtai... retas kuris augo ir gyvena šiltnamyje. Manau ji tuo viršininku pasinaudojo, ir dėl keršto vyrui, ir dėl savo karjeros ir šiaip dėl savęs, kad pasijust geriau, geidžiama. O dabar viskas susimakalavo...

Forget, o ne bukumas (ar net nežinau kaip pavadinti) aiškinti kad visi aplink kalti dėl kažkieno padarytų sprendimų ar veiksmų. Mane toks požiūris asmeniškai siutina. Juk kiekvieną minutę mes renkamės kad ir tokiose smulkmenose kaip rašyt atsakymą šioje temoje ar nerašyt, valgyt-nevalgyt, eit į lauką ar ne, dabar miegot ar vėliau... Jau geriau tada pripažint (ir sau) kad tai buvo pačios klaidingas sprendimas, silpnumas ir pan. nes toks buvo mūsų pasirinkimas tuo metu. Taip išeitų kad mane Džulijana privertė rašyt tokius jai nemielus postus šioje temoje doh.gif Vo, Džulijana mane padarė davatka bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 19 balandžio 2011 - 21:22
QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 22:18)

Forget, o ne bukumas (ar net nežinau kaip pavadinti) aiškinti kad visi aplink kalti dėl kažkieno padarytų sprendimų ar veiksmų. Mane toks požiūris asmeniškai siutina.

Prigavai mane lotuliukas.gif norėjau būti pūkuota ir švelni bigsmile.gif

taip, kvaila kaltinti kitus dėl savo veiksmų, vyrą, meilužį, viršininką, bet kažkaip skaitant ją, man pagailo. Nes švaisto save į šalis, galvodama, kad taip keršija vyrui ir tai pakelia savivertę, o iš tiesų, nei tam vyrui įdomu nei ką...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 19, 23:26)
Prigavai mane  lotuliukas.gif  norėjau būti pūkuota ir švelni  bigsmile.gif

taip, kvaila kaltinti kitus dėl savo veiksmų, vyrą, meilužį, viršininką, bet kažkaip skaitant ją, man pagailo. Nes švaisto save į šalis, galvodama, kad taip keršija vyrui ir tai pakelia savivertę, o iš tiesų, nei tam vyrui įdomu nei ką...

Skaitau skaitau ir panasu, kad teisios jus. Ir man pamazu kazkas pradeda dasilti ka man paciai buvo bandoma pasakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 20 balandžio 2011 - 00:20
QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 22:18)
O kas iš mūsų nėra sužeistas? Nu rimtai... retas kuris augo ir gyvena šiltnamyje.  Manau ji tuo viršininku pasinaudojo, ir dėl keršto vyrui, ir dėl savo karjeros ir šiaip dėl savęs, kad pasijust geriau, geidžiama. O dabar viskas susimakalavo...

QUOTE(Forget @ 2011 04 19, 23:26)
Prigavai mane  lotuliukas.gif  norėjau būti pūkuota ir švelni  bigsmile.gif

Kiekvienas musu yra kazka patyres, jei ne ta pati, tai ka nors kitka. Kiekvieno skausmas, isgyvenimai yra paciausi, nes jie yra savi, musu branguciu isgyventi. Nera musu tarpe siltnaminiu. Viskas taip, bet...

Pritariu Forget izvalgai, nes manau, kad temos autore dar nera sterva, ja dar gyvenimas link to veda, priklausys kokios bus pasekmes, ar gilus to potyrio randai. Ji dar nemoka manipuliuoti, bet greitai ismoks, priklausys nuo jos mokytoju.

Jos postuose, mintyse yra laaaabai daug jaunatvisko naivumo. Ji perdaug atiduoda saves, savo emociju. Ir tol kol ji neprades mastyti, jos gyvenime vyraus haosas.

Tikrai nenoreciau, kad ji nusiviltu vyrais ir virstu kerstinga, pragmatiska sterva, kuri naudotusi jais, ju silpnumu, ydomis. Jai reikia normalios, ismintinogs drauges, ar net psichoterapeuto pagalbos.

O tokius vyriskius, kaip jos virsininkas, vadinu maitedomis, ju specializacija - suzeisti, paliege, todel lengvai itakojami. Pamenu, kai issiskyriau su vyru, buvo toks periodas, kai buvau lengvai itakojama. Tas savigailos jausmas ziauriai destabilizuoja zmogu-moteri. Ir kai atsiranda "globejas", kuris viska "supranta", neinieka nepretenduoja, o tik troksta suteikti tau stiprybes... O veliau, taip netycia, bando tave isiversti i lova... Vyrukas padare taktine klaida. Iki galo neivertino situacijos, kad neturejau jokio poreikio kersyti. Ta jo klaida, ir suveike kaip saugiklis, kazkas galvoje tik kalnkt ir sudelioja mozaikos visuma. Veliau, ne karta teko nugirsti kaip sis vyriskis naudojosi kitom aukom.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 04 18, 19:38)
Nežinau, kur buvo. Sakė, kad pas draugą. Bet kas žino? Manau, kad turi, tik nežinau kiek tai rimta.
Niekada nesakiau, kad šiandien ar rytoj skirsiuosi. Sakiau, kad anksčiau ar vėliau taip ir įvyks. Bet dar anksti.
Jau pati išties susipainiojau. Ar gali būt taip, kad jiems abiems kažką jaučiu?

Aisku,kad yra jausmams abiems,vyra myli,meiluziui jauti didziule aistra,simpatija ir pan. smile.gif
Jeigu jis turi kita,kuo as neabejoju is jusu pasakojimu,tai tikrai buvo pas ja,tik keista,ko sugrizo pas jus?Jis turbut taip pat metosi tarp dvieju,kaip ir jus,myli jus,bet kazka jaucia ir kitai moteriai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 20, 10:58)

Pritariu Forget izvalgai, nes manau, kad temos autore dar nera sterva, ja dar gyvenimas link to veda, priklausys kokios bus pasekmes, ar gilus to potyrio randai. Ji dar nemoka manipuliuoti, bet greitai ismoks, priklausys nuo jos mokytoju.

Va tą ir norėjau pasakyti. Strevai neskaudėtų, ji dar įskaudintų it viršininką ir vyrą, tiesiog savaime, net to nesiekdama. O dabar... skauda dėl vyro, palengvėjimui atsirado viršininkas, bet gavosi dar blogiau skauda dar ir dėl jo...
Atsakyti