QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 22:18)
O kas iš mūsų nėra sužeistas? Nu rimtai... retas kuris augo ir gyvena šiltnamyje. Manau ji tuo viršininku pasinaudojo, ir dėl keršto vyrui, ir dėl savo karjeros ir šiaip dėl savęs, kad pasijust geriau, geidžiama. O dabar viskas susimakalavo...
QUOTE(Forget @ 2011 04 19, 23:26)
Prigavai mane

norėjau būti pūkuota ir švelni
taip, kvaila kaltinti kitus dėl savo veiksmų, vyrą, meilužį, viršininką, bet kažkaip skaitant ją, man pagailo. Nes švaisto save į šalis, galvodama, kad taip keršija vyrui ir tai pakelia savivertę, o iš tiesų, nei tam vyrui įdomu nei ką...
Kiekvienas musu yra kazka patyres, jei ne ta pati, tai ka nors kitka. Kiekvieno skausmas, isgyvenimai yra paciausi, nes jie yra savi, musu branguciu isgyventi. Nera musu tarpe siltnaminiu. Viskas taip, bet...
Pritariu Forget izvalgai, nes manau, kad temos autore dar nera sterva, ja dar gyvenimas link to veda, priklausys kokios bus pasekmes, ar gilus to potyrio randai. Ji
dar nemoka manipuliuoti, bet greitai ismoks, priklausys nuo jos mokytoju.
Jos postuose, mintyse yra laaaabai daug jaunatvisko naivumo. Ji perdaug atiduoda saves, savo emociju. Ir tol kol ji neprades mastyti, jos gyvenime vyraus haosas.
Tikrai nenoreciau, kad ji nusiviltu vyrais ir virstu kerstinga, pragmatiska sterva, kuri naudotusi jais, ju silpnumu, ydomis. Jai reikia normalios, ismintinogs drauges, ar net psichoterapeuto pagalbos.
O tokius vyriskius, kaip jos virsininkas, vadinu maitedomis, ju specializacija - suzeisti, paliege, todel lengvai itakojami. Pamenu, kai issiskyriau su vyru, buvo toks periodas, kai buvau lengvai itakojama. Tas savigailos jausmas ziauriai destabilizuoja zmogu-moteri. Ir kai atsiranda "globejas", kuris viska "supranta", neinieka nepretenduoja, o tik troksta suteikti tau stiprybes... O veliau, taip netycia, bando tave isiversti i lova... Vyrukas padare taktine klaida. Iki galo neivertino situacijos, kad neturejau jokio poreikio kersyti. Ta jo klaida, ir suveike kaip saugiklis, kazkas galvoje tik kalnkt ir sudelioja mozaikos visuma. Veliau, ne karta teko nugirsti kaip sis vyriskis naudojosi kitom aukom.