pas mus jau aprimo, dabar graziai sninga. As pietum zalia arbata ir obuoli

QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 23, 12:21)
as neturiu virsvorio
tik noriu palaikyti svori 58-60, maziau 58 sverti nenoriu tikrai
mano ugis 164
kazkada sveriau 70kg, man buvo daugoka

kazkada sveriau 70kg, man buvo daugoka

Taip, palaikyti norima svori irgi reikia pastangu.

QUOTE(Gerai @ 2012 01 23, 13:51)
kadangi as linkusi pilneti, kaip ir cia dauguma is musu

kazkada buvau sugalvojusi toki plana: pirmadieniais - iskrova, kitos dienos kaloriju skaiciavimas ir suvartojimas iki 1600-1700 ir sportas, penktadieni- ikrova, kai galiu est kiek ir ka noriu. bet orgaznimui cia ne pats gal geriausias butu variantas

Papildyta:
QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 23, 12:56)
ziuriu pro langa, pas mus irgi dabar jau graziai sniguriuoja

atsinešu +700 g

QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 23, 15:25)
man kai nervai ar stresas, visada buna minusas, nes negaliu ne kasnio praryti

QUOTE(Chamiciok @ 2012 01 23, 15:33)
tai pradžioj ir man, bet kai išvažiavo tada burna atsirišo

QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 23, 15:34)
tai pradžioj ir man, bet kai išvažiavo tada burna atsirišo
....ji pas mane su šluota jau gimus 

Kita vertus žaviuosi žmogaus kantrybe
. Beveik 20 metų gyvenam su vyru, o ji vis su kiekviena proga stengiasi mus išskirti

QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 23, 16:54)
Kita vertus žaviuosi žmogaus kantrybe
. Beveik 20 metų gyvenam su vyru, o ji vis su kiekviena proga stengiasi mus išskirti 

Isivaizduoju, kaip jauciates, atrodo, kad jau ipranti prie tokio elgesio ir jau niekas nenustebins, bet ar tos anytos pataiko ant sunkesnio laikotarpio ar siaip kokia magija uzleidzia ir vistiek sugeba iskaudinti...
Atsikraustau ir aš su savo kefyru. Jau išgėriau vieną poką. Visai gerai einasi Nejaučiu jokio alkio. Darbe toks krūvis, tai apie maistą visai negalvoju.
Och jau tos anytos ! Ir aš kada nors būsiu. Aš būsiu gera, tegul gyvens jaunimas savo gyvenimą, o mes savo. Susitiksime ir pakalbėsime, anūkėlius prižiūrėsiu....
Jau visai svaigstu (gal kefyras kaltas?
]
Prisnigo ir pas mus,labai geras oras, bet pranašauja tai žiemužė su geroku minusu.
Och jau tos anytos ! Ir aš kada nors būsiu. Aš būsiu gera, tegul gyvens jaunimas savo gyvenimą, o mes savo. Susitiksime ir pakalbėsime, anūkėlius prižiūrėsiu....
Jau visai svaigstu (gal kefyras kaltas?

Prisnigo ir pas mus,labai geras oras, bet pranašauja tai žiemužė su geroku minusu.