Sveikos
Kaip smagu jus cia rasti
As vakar grizau velai, buvau mieste, pirkau svarstykles ir buvau pyragu parduotuvej, nupirkau didziausia simtalapi duktereciu gimtadieniui ir parduotuvej taip uzviliojo saldumynu kvapai

pirkau vyrui i darba prie kavos ale tokiu vafliu keptu o juose idaras sokolado, isedus i masina galvoju reikia paragauti, tai kai ilindau i maisiuka, patikekit puse ir neliko

bet jau taip skanu buvo, taip saldu buvo, kad grauzatis priedus "beveik" nekankino
nusipikrau svarstykles, tai senios 1kg maziau rodo. sian svoris 59.4 vakar su vyru rinkom namie tiksliausia vieta kur jos rodo, nes kai kur grindys nelygios, tai pyst ir kokiu puskiliu ne i tema parodo
sian diena nusimato tvarkinga, bent jau planuoju. vakare butinai sportas.
dar atradau maximoj tokia arbatele olialia, kazkokia dvieju pakopu, viena tipo leiknejimui kita valymui. nu ka nusipikrau, geriu, padet gal nepades, bet ir nepakenks
del koloriju 1200kcal, kiek skaicius ir girdejus, tai sako galima taip maitintis ne ilgiau dvi savaites, paskui lyg medziagu apykaita leteja. nors nesu medike nezinau
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 26, 09:28)
Labas rytas, turiu klausimą. Šiandien nusipirkau 2 pok. varškės , 2 obuolius ir didelį jogurtą. Vakarienei dar planuoju varškės pok., obuolį ir maža jogurtą suvalgyt. Ar tai bus iškrova?
Vakar mano planai beveik pavyko, gryžus suvalgiau tik virtos vištienos su ryžiais ir daržovėm, vėliau sultis išsispaudžiau. ir laimingai atsiguliau žiūrėt hauso...o tada atvarė į lovą šeimyna su rūkytais lašinukai, dešra...vienu žodžiu pabaiga aiški

. Padariau tik išvadą, kad man šeima kai kada labai trugdo
pagal mane cia bus mazo kaloringumo diena

iskrova su vienu produktu berods vadinais arba isvis su arbatom ir vandenuku

bet man taip tai misija neimanoma
as pirmadieni, jeigu per savaitgali padauginsiu maisto, megisniu daryti su grikiais ir kefyru
Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 25, 22:59)
Merginos,
prisėdau parašyti ir aš. Su svorio metimu viskas gerai, nesigailiu įdėto darbo. Bet jau ta iškrovos kefyrinė diena, tai jėgų atėmė. Pirmiausia,viskas buvo gerai,kol nenuėjau į sportą, nes teko po pirmos dalies išeiti:apleido jėgos, tapau mieguista, bejėgė, rodos, griūk ir gulėk ! Tai prisiminiau Žydrūnės žodžius, kad trenerė jai patarė nesportuoti iškrovos dieną. Tai galiu patvirtinti 100 proc. O šiandien visa treniruotė praėjo puikiai. Trenerė visas prigrasino, kad per dieną sunaudotume būtinai 1200 kcal.Tada svoris kris tolygiai ir ilgam.Svarbu baltymai, o angliavandeniai ir riebalai, tai kuo mažiau. Tuo stengsiuosi ir vadovautis.
Taip, psichologija stiprus mokslas. Gal kokių auksinių minčių parašytum Mes labai "pasikrautume", juk artėja savaitgalis !
Tai tokia mano ataskaita. Sėkmės visoms.
serbentele, tu saunuole, kad sportuoji, stengiesi

pavasari, o jau vasarai busi tikra manekienka