QUOTE(Glasha @ 2012 02 07, 19:02)
Mums vede Liudas, paskui kiti..kartais Mantas pavadavo...jis grieztas, bet konkretus, rezultatas jautesi... Ten atmosfera keista, nors, manau, kad sitoje sporto sakoje draugiskumo buti negali...bet ne tame esme...vaikai buvo palikti likimo valiai...nera organizatumo ir vaikai vadovams nerupi...Isejus is klubo, dukra ne karto neprisimine....o kas liecia berniukus, tai ten vienu momentu turejome net du:DD
Ir man dar klausimas visoms mamytems, ar tai norma, kad 6 m. kisamos privacios treniruotes? Pas visus taip????
Mano dukrai irgi Liudas kai kurias treniruotes vede, jai jis kazko nepatiko, o vat Manta ji mylejo

Tai kad vaikai vadovams nerupi, tai ir mes tai pajutom. O del draugiskumo, tai manau cia nuo klubo priklauso, kazkaip dabartiniame klube labai draugiska atmosfera, nes daugiau akcentuojama meile sokiui, draugams, o tik paskui rezultatas. Ar tai gerai nezinau, bet jei neplanuoji auginti pasaulio cempionu, tai tuomet geriau, kai vaikas eina i uzsiemimus su malonumu, pasiilgsta vadovu, draugu.
Na o del papildomu pamoku, tai kiekvieno apsisprendimo reikalas. Mano dukrai dabar 8, tai pradejom imti papildomas, nes ji pradejo pati sakyti, kad jai tai ten tai ten nesiseka.