Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

QUOTE(gita123 @ 2012 02 04, 01:38)
O kokiame klube jūs šokat(atsakymas į až)?

tuoj parasysiu ax.gif
Atsakyti
Na tai kiek suprantu is klp nera cia kas papsidalintu patirtimi, kuriuose klubuose soka...sunkiai issirinksim manau, kai esam visai zali, ir nezinom kasmgera kas bloga
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2012 02 06, 09:01)
Na tai kiek suprantu is klp nera cia kas papsidalintu patirtimi, kuriuose klubuose soka...sunkiai issirinksim manau, kai esam visai zali, ir nezinom kasmgera kas bloga

O is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(Glasha @ 2012 02 03, 22:20)
Atsiprasau jeigu ne i tema, kartais ne Gabrieles mama? ax.gif

Ne smile.gif O jus Ratuto irgi sokot. Mes sokom pries pora metu smile.gif ne praeitais, o uzpraeitais ir dar metus pries tai. Jau pasiklydau skaiciuose. Zodziu antra sezona sokam kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2012 02 06, 18:23)
Ne smile.gif O jus Ratuto irgi sokot. Mes sokom pries pora metu smile.gif ne praeitais, o uzpraeitais ir dar metus pries tai. Jau pasiklydau skaiciuose. Zodziu antra sezona sokam kitur smile.gif

O mes sokom 2,5m. iki s.m. sausio men.) doh.gif pilnai sutinku su jusu nuomone(((
Atsakyti
QUOTE(gita123 @ 2012 02 06, 11:36)
O is kokio jus miesto?

Is klp mes....
Atsakyti
QUOTE(Glasha @ 2012 02 06, 20:43)
O mes sokom 2,5m. iki s.m. sausio men.)  doh.gif pilnai sutinku su jusu nuomone(((

Keitet kluba? O kaip ten su berniukais, nes kiek pamenu buvo beda:) Mano dukra is ten tik Manta su malonumu prisimena, bet sake niekada ten nenoretu grizti smile.gif is tikro net nezinau kodel
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2012 02 07, 12:55)
Keitet kluba? O kaip ten su berniukais, nes kiek pamenu buvo beda:) Mano dukra is ten tik Manta su malonumu prisimena, bet sake niekada ten nenoretu grizti smile.gif is tikro net nezinau kodel

Mums vede Liudas, paskui kiti..kartais Mantas pavadavo...jis grieztas, bet konkretus, rezultatas jautesi... Ten atmosfera keista, nors, manau, kad sitoje sporto sakoje draugiskumo buti negali...bet ne tame esme...vaikai buvo palikti likimo valiai...nera organizatumo ir vaikai vadovams nerupi...Isejus is klubo, dukra ne karto neprisimine....o kas liecia berniukus, tai ten vienu momentu turejome net du:DD
Ir man dar klausimas visoms mamytems, ar tai norma, kad 6 m. kisamos privacios treniruotes? Pas visus taip????
Atsakyti
QUOTE(Glasha @ 2012 02 07, 19:02)
Mums vede Liudas, paskui kiti..kartais Mantas pavadavo...jis grieztas, bet konkretus, rezultatas jautesi... Ten atmosfera keista, nors, manau, kad sitoje sporto sakoje draugiskumo buti negali...bet ne tame esme...vaikai buvo palikti likimo valiai...nera organizatumo ir vaikai vadovams nerupi...Isejus is klubo, dukra ne karto neprisimine....o kas liecia berniukus, tai ten vienu momentu turejome net du:DD
Ir man dar klausimas visoms mamytems, ar tai norma, kad 6 m. kisamos privacios treniruotes? Pas visus taip????

Mano dukrai irgi Liudas kai kurias treniruotes vede, jai jis kazko nepatiko, o vat Manta ji mylejo smile.gif Tai kad vaikai vadovams nerupi, tai ir mes tai pajutom. O del draugiskumo, tai manau cia nuo klubo priklauso, kazkaip dabartiniame klube labai draugiska atmosfera, nes daugiau akcentuojama meile sokiui, draugams, o tik paskui rezultatas. Ar tai gerai nezinau, bet jei neplanuoji auginti pasaulio cempionu, tai tuomet geriau, kai vaikas eina i uzsiemimus su malonumu, pasiilgsta vadovu, draugu.
Na o del papildomu pamoku, tai kiekvieno apsisprendimo reikalas. Mano dukrai dabar 8, tai pradejom imti papildomas, nes ji pradejo pati sakyti, kad jai tai ten tai ten nesiseka.
Atsakyti
Sveiki, mes šokame dar tik antrus metus. Kolektyve "Džaivas", mums patinka.
Pavasary prasidės konkursai, labai jų laukiame. Vadovė labai gera. Mergaitė su mielu noru laukia repeticijų.
Labai gera parduotuvė sportinių šokių mėgėjams. blush2.gif
www.kamilla.lt
Atsakyti
Laba diena! Rasau pasiulyma/prasyma, gal kas turi vaikuciu 4-6metuku norinciu sokti? Mes turime individualia grupe, bet is 10 vaikuciu liko tik 7, bet ir kt menesi dar iseina 2, musu lieka 5. Uz grupe mokam 500lt, tai, jeigu bus 10vaiku, uz vaika reikes moketi 50lt per men ir is viso 4uzsiemimai. Isejo vaikai del to, kad uzsiemimai vyksta rytais (Antradieniais 10val), Svitrigailos g. 40B, pacioje Norfoje 2 aukste. Del to, kad vaikai tokie maziukai (musu grupeje vyresniajam 5metukai), jie mokosi daugiau pajusti ritma, bando sokti porose, isiminti judesius. Jeigu yra norinciu, rasykite man i pasta (manau, kad galime perkelti sokius i vakara). Mano pastas koroliok@gmail.com. Musu like vaikai lb nori sokti, bet iseina brangokai moketi, todel ieskom norinciuju))) Klubas "Dance time", mokytoja Marija - lb faina moteriske, moka bendrauti su vaikais)))
Atsakyti
Sveikos, žadam ir mes savo vyresnėlę leisti į pramoginius šokius, Kaune. Svarstau du pasirinkimus pagal gyv. vietą - "Junda" ir "Tvistas". Kiek jau išsianalizavau, Tvistas geresnis būtų pasirinkimas ( apžvelgiant atsiliepimus, konkursų reitingus), bet repeticijų laikas ne itin tinkamas ir jau reikėtų vežti, pėsčiomis su vežimu per toli... unsure.gif
Tuo tarpu "Junda" prie pat namų, bet reitinguose jie reti svečiai, o ir atsiliepimų įvairiausių girdėjusi... g.gif
Gal kas lankot, būčiau dėkinga už atsiliepimus, nuomones, ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 22 vasario 2012 - 19:42