Mane labai domina Sportinių šokių federacinis pasas, kaip jį reikia pildyti, ir kokia jo nauda?
Gal kas nors galite plačiau papasakoti? Ačiukas

QUOTE(Lobelija @ 2012 02 23, 13:06)
Mane labai domina Sportinių šokių federacinis pasas, kaip jį reikia pildyti, ir kokia jo nauda?
Gal kas nors galite plačiau papasakoti? Ačiukas

Kiek teko girdeti, tai veliau jeigu vaikas kazkur stoja, tai gauna papildomus balus

Juokingas klausimas, tik dabar susimąsčiau
kaip su kirpčiukais per varžybas, žinau dėl plaukų surišimo, jokių papuošimų, plaukuose nemažai lako
bet ar kirpčiukai leidžiami?, iki šiol nesusimąsčiau

QUOTE(Ingoša @ 2012 03 08, 11:25)
Juokingas klausimas, tik dabar susimąsčiau
kaip su kirpčiukais per varžybas, žinau dėl plaukų surišimo, jokių papuošimų, plaukuose nemažai lako
bet ar kirpčiukai leidžiami?, iki šiol nesusimąsčiau 

Musu klubo viena mergaite tikrai soka su kirpciukais ir niekada niekas neprikibo, net nezinau kaip is tikro, bet ji ispejimo del kirpciuku kaip ir nebuvo gavusi.
Dėkui

Norėjau pasidomėti nuo kokio amžiaus vaikučius pradėjot vesti į pramoginius šokius? Ir kur geriausia Kaune vesti?
Mane irgi domintų šis klausimas. Ir dar - ar kas bandę šokt pas mokytoją Aleksandravičių? Aida klubas. Labai gražiai pradžioje nušvietė bet kuo toliau tuo didėja nusivylimas... aišku kaina labai maža, darželio metu, bet kiek preina tiek pasakoja kad pasedeejom pasnekejom, tada palaukem kol pasoks antrameciai, tada jau leido eiti ir t.t. nesamone...
Nenoriu profesionalios šokėjos, bet beveik metus lankom, o net atsistot nugaros ištiesus neišmoko...
Nenoriu profesionalios šokėjos, bet beveik metus lankom, o net atsistot nugaros ištiesus neišmoko...

Jei Aleksandravicius is Dileksos, tai ten tik lyg trecius metus sokancius priima, maziuku tikrai neturi, be to, ten daugiau Gunko, kaip supratau, treniruoja ir to klubo sokejai vyresni- sportininkai. Kruva dideliu mergaiciu be poros, o poros sokancios man ispudzio nepadare, tik viena is kokiu 8 kiek maciau, tai neblogai soko. Aisku, tie visiskai didzkiai, tai kaip suprantu, geri sokejai.
QUOTE(bailutyte @ 2012 03 18, 11:27)
Mane irgi domintų šis klausimas. Ir dar - ar kas bandę šokt pas mokytoją Aleksandravičių? Aida klubas. Labai gražiai pradžioje nušvietė bet kuo toliau tuo didėja nusivylimas... aišku kaina labai maža, darželio metu, bet kiek preina tiek pasakoja kad pasedeejom pasnekejom, tada palaukem kol pasoks antrameciai, tada jau leido eiti ir t.t. nesamone...

Mes šokom pas Aleksandravčių,bet kadangi dauguma mergaičių neturėjo poros tai padarė kita grupe solo kuria mokina Rolandas Beržinis.
Šiap jeigu neturite poros tai siūlyčiau ateiti į solo grupę

QUOTE(Onora @ 2012 03 18, 11:55)
Jei Aleksandravicius is Dileksos, tai ten tik lyg trecius metus sokancius priima, maziuku tikrai neturi, be to, ten daugiau Gunko, kaip supratau, treniruoja ir to klubo sokejai vyresni- sportininkai. Kruva dideliu mergaiciu be poros, o poros sokancios man ispudzio nepadare, tik viena is kokiu 8 kiek maciau, tai neblogai soko. Aisku, tie visiskai didzkiai, tai kaip suprantu, geri sokejai.
Nebutinai trecius metus(cia ziurint kaip vaikas soka),mes 2010 sokom pas Katerina,o jau 2011 metu Rugseji perejom pas Aleksandravičių i grupe.Dabar sokam pas Rolandą solo grupeje.
Dėl dideliu mergaiciu noriu paprieštarauti

Dėl treniruočių vedimo tai primadieniais veda Gunko(LA šokius),o ketviradieniais Aleksandravičius (ST šokius),o vyresni-sportininkai tai treniruoja tik tuomet kai nėra treneriu ir visuomet praveda trenažą.
Pas jį yra kelios poros 6-9 metu o likusios 10-12metu.
Vyresni-sportininkai tikrai yra geri šokėjai

na, bet kokiu atveju pas juos nera 4-5 metu vaiku
Tikriausiai jusu vaikui irgi daugiau metu, nes pas Katerina vaiksiojo ir tikrai dideliu mergaiciu.
Pas Katerina mums atrode viskas normaliai, bet labai daug sokiu, vaikai neismoke pagrindiniu judesiu su pasisukimais soka- aisku, kad atrodo, jog daug ismoko, bet kai nuejom kitur, tai supratom, kad nera pagrindu
o moketi tokia kaina kaip ten, tai cia nebent del vilties, kad paskui pas Aleksandraviciu ar Gunko sokt. Bet jei jie moko taip, kaip Katerina, tai vargu ar konkursuose imanoma dalyvauti. Mano akimis, tai jie turi 4-5 poras, del kuriu stengiasi ir kurias daro cempionais
, kurie kluba garsina. O kiti tai va jais suzaveti atbega. Is kitos puses, tai ten viskas faina ir smagu atrodo 
Ir kaip jus sakot, kad sudare Solo mergaiciu grupe- tai tiesiog visur tokia galima sudaryti
Ir gaunasi, kad iseis partneris, liks mergaite be poros, tai jos jau jie net netreniruos
Truputi juokinga

Pas Katerina mums atrode viskas normaliai, bet labai daug sokiu, vaikai neismoke pagrindiniu judesiu su pasisukimais soka- aisku, kad atrodo, jog daug ismoko, bet kai nuejom kitur, tai supratom, kad nera pagrindu

Ir kaip jus sakot, kad sudare Solo mergaiciu grupe- tai tiesiog visur tokia galima sudaryti

Gita, paziurejau, kuriu metu gimimo jusu vaikas, tai tada aisku. Ten ir is "gatves" priima, bet visi jau vyresni vaikai- pagal ju skaitomas knygas, tai bent treciokai