Laba diena, as taip pat ziurineju savo panelytei sokiu burelio.Jai 6m, nuo rugsejo i I klase...Kadangi mes aukstaugiu seimynele, tai vilciu nera, kad liks sokiu pasauly visam laikui, bet kaip pradziamoksli busimai merginai, moteriai, manau reikia praeiti, del laikysenos, koordinacijos, muzikalumo ir judesio valdymo pagrindu. Ka galetumet patarti rajonuose: Virsuliskes-Justiniskes-Pasilaiciai?
pati's gal ir liktu, nes ir berniuku aukstu buna, jiems gi irgi beda

Sveikos mamytes,
gal turit nuoroda nauju sokio rubu standartu?
gal turit nuoroda nauju sokio rubu standartu?
esu girdėjus, kad aukštaūgiams labiau standarto šokiai tinka, lotynų šokiai nelabai žiūrisi. Bet čia vaikų grupese dar nera skirtumo.
Mano dukra irgi prie aukštesnių, bet turim berniuką dviem metais vyresnį, o šalia jo ji visai mažytė atrodo

Papildyta:
Čia reikia šokių federacijos puslapy ieškoti, berods reikia spausti ant "nariams" ir nuostatos, bet ten reikalingi prisijungimo duomenys, aš jų neturiu. Gal kas turi ir gali pasidalinti
Mano dukra irgi prie aukštesnių, bet turim berniuką dviem metais vyresnį, o šalia jo ji visai mažytė atrodo

Papildyta:
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 01 23, 12:59)
Čia reikia šokių federacijos puslapy ieškoti, berods reikia spausti ant "nariams" ir nuostatos, bet ten reikalingi prisijungimo duomenys, aš jų neturiu. Gal kas turi ir gali pasidalinti
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 01 23, 11:59)
Parašykit savo el.pašta, atsiųsiu

Aura771-aciu!!!

QUOTE(Renatukx @ 2013 01 20, 14:09)
Sveikos mamytes. Noriu ir as prisijungti prie jusu. mano dukrytei 5 metukai. noreciau ja leisti i prampginius sokiu. ka galetumete pasiulyti Vilniuje?
Mano berniokui irgi 5 metai. Mes kiekvieną sekmadienį lankome Dance time šokių pamokėles, jos vyksta Švitrigailos g. 40B (virš Norfos). Vaikui labai patinka ir treneris gerai atsiliepia apie būsimą

ricinos aliejumi

QUOTE(aura771 @ 2013 01 23, 23:35)
sveiki,o gal galima ir man ?

http://cempionatas.d....lt/apranga.php Čia yra taisyklės
Jei neteisingai įkėliau nuorodą ar nepavyks atsisiųsti, duokit žinią