Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

Laba diena, as taip pat ziurineju savo panelytei sokiu burelio.Jai 6m, nuo rugsejo i I klase...Kadangi mes aukstaugiu seimynele, tai vilciu nera, kad liks sokiu pasauly visam laikui, bet kaip pradziamoksli busimai merginai, moteriai, manau reikia praeiti, del laikysenos, koordinacijos, muzikalumo ir judesio valdymo pagrindu. Ka galetumet patarti rajonuose: Virsuliskes-Justiniskes-Pasilaiciai?
Atsakyti
pati's gal ir liktu, nes ir berniuku aukstu buna, jiems gi irgi beda smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal turit nuoroda nauju sokio rubu standartu?
Atsakyti
esu girdėjus, kad aukštaūgiams labiau standarto šokiai tinka, lotynų šokiai nelabai žiūrisi. Bet čia vaikų grupese dar nera skirtumo.
Mano dukra irgi prie aukštesnių, bet turim berniuką dviem metais vyresnį, o šalia jo ji visai mažytė atrodo biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 01 23, 12:59)
Sveikos mamytes,

Čia reikia šokių federacijos puslapy ieškoti, berods reikia spausti ant "nariams" ir nuostatos, bet ten reikalingi prisijungimo duomenys, aš jų neturiu. Gal kas turi ir gali pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 01 23, 11:59)
Sveikos mamytes,

Parašykit savo el.pašta, atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aura771-aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 01 25, 10:10)
Aura771-aciu!!! 4u.gif

ax.gif Visada prašom
Atsakyti
QUOTE(Renatukx @ 2013 01 20, 14:09)
Sveikos mamytes. Noriu ir as prisijungti prie jusu. mano dukrytei 5 metukai. noreciau ja leisti i prampginius sokiu. ka galetumete pasiulyti Vilniuje?

Mano berniokui irgi 5 metai. Mes kiekvieną sekmadienį lankome Dance time šokių pamokėles, jos vyksta Švitrigailos g. 40B (virš Norfos). Vaikui labai patinka ir treneris gerai atsiliepia apie būsimą ax.gif šokėją.
Atsakyti
Kuo tepti batelių padus, kad neslystų parketu ?
Atsakyti
ricinos aliejumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2013 01 23, 23:35)
Parašykit savo el.pašta, atsiųsiu  mirksiukas.gif

sveiki,o gal galima ir man ? ax.gif kaip tik ruošiames naują siūtis bigsmile.gif
Atsakyti
http://cempionatas.d....lt/apranga.php Čia yra taisyklės mirksiukas.gif Jei neteisingai įkėliau nuorodą ar nepavyks atsisiųsti, duokit žinią rolleyes.gif
Atsakyti