Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

metuku laiko buvau palikus 2 savaitem mamai nes reikejo isvaziuot su reikalais, pasiilgau labai savaime suprantama, bet nesijaudinau nes mano mama atsakynga zinojau kad nieko nenutiks
Atsakyti
ilgiausiai dukryte esam palike parai, kai teko vaziuoti i vestuves. nebuvo kito pasirinkimo. jausmas buvo idomus, tik apie dukryte ir tegalvojau. antra vestuviu diena abu su vyru nebeiskentem ir kuo greiciau vaziavom pas dukryte smile.gif o seip tai visada visur keliaujam kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uppity: 22 gruodžio 2010 - 13:17
kol kas nepalieku
Atsakyti
Sunui 3, dukrai 1.3 men. man labai norisi isvaziuoti be ju kur nors. Esu sunu 1 para palikusi su artimais, o su vyru isvykome pailseti. noreciau , kad taip nutiktu dazniau biggrin.gif . visai nesijauciau kalta ir blogai daranti. Brt jie nepriprate be manes, rekia, zyzia. Tai man verkiancius vaikus sunkiau pailkti, nes negaliu atsipalaiduoti, jei zinau, kad vaikui manes reikia. Bet to maitinimas man tai trukdo padaryti.
Atsakyti
Ilgiausiai buvau palikus vyro mamai 2 savaitėms, kai teko vykti į komandiruotę į UK abiems su vyru, tai buvo neramu, bet kadangi anyta pasitikiu, tai jie labai gražiai abu prabuvo bigsmile.gif O sūneliui tada buvo 3 metukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ilgiausiai palikus esu savaitei du savo vaikus, nes su treciu gulejau ligoninej, o siaip nepalikau dar vienu, nors kartais dienai pabegti labai noretusi, bent dienai smile.gif
Atsakyti
savo dvimeti palikau trims paroms namuose su seneliais, kurie atvyko priziureti, isvaziavau gimdyt..vaje..tai buvo didesnis stresas nei gimdymas..nors ir vyras buvo ir su manim ir nakvot pas suneli grizdavo..bet man labai sunku buvo, kad teko ji palikt..daugiau nakvoti niekur nepalieku..visur kartu..pusdieniui savo mamai buvau palikus, tai taip skaudu nebuvo smile.gif
Atsakyti

Na, teko su vienu gulėti ligoninėj, o kitas liko namie su tėčiu. Gulėjom gal 10 dienų. Kažin ar tas dienas skaičiuoti, kaip išsiskyrimą g.gif ...vistiek su tėčiu lankyti važiuodavo - tai buvo ir apkabintas, ir pakalbintas, ir į ausį "myliu" ištarta wub.gif .
O šiaip visur kartu, juk mes šeima smile.gif
Atsakyti
ilgiausiai su vyriausiuoju sūnumi buvome išsiskyrę - vyras tuo metu buvo misijoje, aš patekau į ligoninę, kurioje negalima lankyti, tai nesimatėm apie 15 dienų. sūnui buvo 2 m. 2 mėn.
Atsakyti
vyresneli esu palikusi parai, o jaunelia porai valandu
Atsakyti
Ilgiausias issiskyrimas-8 valandos darzelyje smile.gif .O jei jo neskaitant, pora valandikiu kokius 3 kartus per dukrytes gyvenima, kada jau nejo kitaip prasisukt, ir paliekama buvo seneliams. Durytei siuo metu 3,5 metuku smile.gif
Atsakyti
Dar neteko palikti, bet tevams, nemanau kad bus baisu palikti parai.. Kelioms dienoms dar neisivaizduoju kaip reiktu! 4u.gif
Atsakyti