ilgiausiai palikus esu keturiom penkioms valandoms, kai uztrukau pas gydytoja, bet per ta laika parvaziavau pamaitint vaikiuko. kol kas nelabai isivaizduoju palikima visai dienai arba nakciai. na nebent kokia neda nutiktu, bet ne savo noru. poreikio palikt nera, visur su vaiku mes
Ilgiausiai nebuvom kartu para laiko ir kasdien isiskiriam tom 9 valandom,kaip reikia dirbti ir tai sirdele spurda galvojant kaip jis ar viskas gerai ...
Tik labai gaila kad kita savaitele nematysiu jo visas 5 paras, nes darzelis atostogauja, o pas mociute nera galimybiu tiek privazineti
Tik labai gaila kad kita savaitele nematysiu jo visas 5 paras, nes darzelis atostogauja, o pas mociute nera galimybiu tiek privazineti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 03, 10:10)
turbut normali, tik kitaip i viska ziurit
man menesio ar keliu kudiki palikt dienai ar netgi parai nepriimtina visiskai
Ilgiausiai tai dviem savaitėm, kai tenka išvažiuoti į mokslus, du kartus per metus.Bet pirmą kartą kai palikau buvo pusantrų metukų, bet grįžus patyriau šoką-neatpažinau savo vaiko.Taip savim pasibjaurėjau
gi per porą savaičių taip negalėjo pasikeist...
Jei tik įmanoma nepalikit savo vaikučių ilgam.
Žinau tokį atveji, kai mama išvažiavo uždarbiaut į užsienį ir paliko trimetę močiutei.po gero pusmečio grįžus vaikas ne tik, kad neatpažino mamos, bet jos ir nepripažino. kiek žinau ir dabar jos neranda bendros kalbos, nors jau praėjo memažai laiko ir vaikas mieliau būna su močiute.
Jei tik įmanoma nepalikit savo vaikučių ilgam.
Žinau tokį atveji, kai mama išvažiavo uždarbiaut į užsienį ir paliko trimetę močiutei.po gero pusmečio grįžus vaikas ne tik, kad neatpažino mamos, bet jos ir nepripažino. kiek žinau ir dabar jos neranda bendros kalbos, nors jau praėjo memažai laiko ir vaikas mieliau būna su močiute.
Ilgiausiai ir tai buvo tik kartą, esu pelikusi savo mažąjį 10 dienų.
Jam tada buvo metukai, o mes su vyru nusprendėme atostogauti. Tai tokios atostogos
, geriau jau jų būtų ir nebuvę. Su vyru vis kalbėdavomės, kaip ten laikosi mūsų kleckas,kaip mes jo pasiilgome ir t.t...
Dabar , jei atostogaujame, tai tik kartu, o pas močiutes, jei paliekam, tai valandai - dviem.
Jam tada buvo metukai, o mes su vyru nusprendėme atostogauti. Tai tokios atostogos
Dabar , jei atostogaujame, tai tik kartu, o pas močiutes, jei paliekam, tai valandai - dviem.
Na, maniškė jau nemaža, ant nosies penki metai. Pirmą kartą palikau su vyru kai jai buvo beveik trys savaitei, nes reikėjo išvykti darbo reikalais. Žiauru buvo man....supratau, kad pati žymiai blogiau jaučiuosi nei ji. Dabar periodiškai palieku su vyru( na dieną eina į darželį) tai bendrauja vakarais) tris- ketusris kartus per metus po savaitę....vėl tie darbo reikalai
Kartą per mėnesį palikdavau porai valandų, visąlaik tik apie ją galvodavau. Labai buvau stipriai prisirišus.
Pirmąkart palikau, kai buvo pusantrų, trejetui dienų į komandiruotę. Šiaip, kiek pastebiu, jokio streso dėl to nėra, svarbu, kad šlia būtų tėtis/mama. Be auklės, po to darželio darbo dieną, su niekuo nėra palikti, išskyrus trejetą/ketvertą valandų bendrų atostogų su močiute metu.
Na, tiesiog taip gyvenam.
Na, tiesiog taip gyvenam.
Ilgiausiai esam palikę parai laiko...
Pirmą kartą ilgesniam laikui palikau kovo mėnesį 5dienom, nes skridau į konferenciją Norvegijoje
, buvo sunku bet ištvėriau