Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

ankciau kartais ,kai labai reikedavo palikdavom parai pas senelius 4u.gif bet dabar kartai jis pats jau nori pasilikti,pabuna dienike kita,ir maunu jau pasiimti ax.gif
Atsakyti
O man teko visai neseniai būti be dukrytės dvi su puse savaitės blink.gif . Pirmą savaitę nieko, žinojau, kad tėtis pasirūpins ja, dar geriau ax.gif . Bet antrą savaitę, tai jau neradau vietos, negalėjau miegoti naktimis, dienomis irgi vis galvodavau ką ji veikia, kaip jaučiasi. O dar ir vyras kasdien sakė, kad dukrytė prašo mamytės wub.gif .
Atsakyti
2 men, nes buvom uzsieny
Atsakyti
Kai buvo 2m.2mėn, palikau seneliams savaitei, nes išvažiavau į GN sesutės parvežt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 05 spalio 2009 - 11:57
per 2metus su truputeliu buvau palikusi tik vienai nakciai
Atsakyti
Kol kas esu palikusi dviems naktims is eiles, bet dienos metu aplankydavau.
Dabar nusimato kelione savaitei, tai dar svarstau ar vykti, nes isivaizduoju kaip bus sunku wub.gif
Atsakyti
Kad ir kiek seneliai praso,nepalieku vaiko nakciai.Ilgiausiai teko palikti parai su puse,kai i ligonine teko man gultis,ben lasaline kad sulasetu.Pamenu,kad tada atrode tas laikas kaip metai..Net darzelyje kai palieku 8 val,man tas laikas be sunaus toks betikslis,atrodo,jau busiu praleidus daug ka,nepamaciusi kiek ismoko per ta laika..
Atsakyti
kai buvo 2 metukų, be manęs ilgiausiai buvo apie 20 dienų, kai gulėjau ligoninėje, o paskui kelis mėnesius matydavomės tik savaitgaliais.

be mb vyresnėlis yra buvęs pusę metų, na, per tą laiką buvo 2 savaičių atostogų grįžęs. o dėl tėčio darbo specifikos dabar beveik metus per mėnesį tik po vieną savaitgalį susitiksim sad.gif tai mažiukas ir auga kaip be tėčio. na, bet ką padarysi ax.gif
Atsakyti
24 val. viena para prabuvo su juo mama, vaziavau padet ukyje tevams
Atsakyti
uz poros menesiu 2metukai,buvo be mamos ilgaiusiai dvi dienas,viskas thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu 4m, palikau pas mociute savaitei biggrin.gif viskas thumbup.gif iki siol buvau palikus 2-3 kartus 1-2 dienom smile.gif
Atsakyti
kelis kartus bandem palikti,viskas baigesi tuom kad kulvirsciai nakti vazevau pasiimti atgal savo dicki,o daugiau tik kai sese vazevau parsivesti pora dieneliu ir tik viena naktele.oi tikiuosi kad neprireiks daugiau tokiu kartu schmoll.gif labai jau sirdele man sopa...
Atsakyti