Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir Skorpionas

QUOTE(Cica:) @ 2006 04 15, 12:38)
Sveikutes 4u.gif kaip smagu, kad tokia temele atsirado bigsmile.gif As-mergele, o maniskis-Skorpionas smile.gif

Smagu girdėt, kad jūs taip sutariat 4u.gif
Ir Sacharai - 4u.gif wub.gif
Nors man atrodo, kad mergelėms sunku su skorpionais, o skorpionams - mergelės - PATS TAS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė @ 2006 04 19, 22:04)
Nors man atrodo, kad mergelėms sunku su skorpionais, o skorpionams - mergelės - PATS TAS unsure.gif

Na maniskis visad sake, kad su manim sunku blink.gif bet manau kad verta stengtis ir jam ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 04 07, 07:17)
O galima butu suzinot tas gyvenimo smulkmenas?  ax.gif Na as neseniai nusprebdziau pameint pagyvent kartu (tik puse savaites jau viena butuka okupave  blush2.gif ) na tai pas mane visos naujienos prasideda o dar tie rupesciai su kraustymusi...na tai jauciu kad pradedu per daznai nervuotis ir pykti ant jo, kad reikalauja visad tvarkos, kad reikalauja pagaminto maisto, o as nevisad turiu laiko (ir taip sunku suderint darba su mokslais  g.gif ) pavargus tikrai neturiu noro dar pluset visa laik namie o po to miegot tongue.gif na tai mane pradeda nervuot tas pedantiskumas!!!  aggressive.gif o dar tas kritikavimas tai isvis  wacko.gif na tokie pas mane ir reikalai, gal galima butu gaut bent maziuka patarima kaip su tuo susitvarkyt?  g.gif  na nes as labai jau greitai uzsipleskiu ir uragana po to pakeliu  doh.gif

Žinai,aš trumpai bandysiu papasakot mūsų apsigyvenimą kartu mirksiukas.gif Kol dar planavom "sumest skudurus", atvirai pasakysiu aš abejojau ar mes nesuėsim vienas kito.Šiek tiek gal ir bijojau,nes tai juk didelis žingsnis ir nenorėtųsi sugyvenus išsiskirt.Norėjau, kad jis bent truputį pasikeistų,kad nuramintų,jog mes gyvensim taikiai.Tačiau jis nesistengė savęs pakeisti ir pareiškė: "niekada nepasikeisiu ir net nesistengsiu.Turi mane mylėt tokį koks esu".na ką,teko rizikuot,nes labai jį myliu, o jei yra meilė,tai turėtų viskas išsispręst mirksiukas.gif
Gyvenam kartu beveik 3 mėn. ir tikrai nesiskundžiu.Aišku visko buvo,gal net per daug ir per skaudžiai,tačiau progresas yra - jau savaitė kaip nesipykstam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Skorpionai yra labai geri žmonės - vieni iš geriausių,aišku su savais minusėliais.Taip kad SACHAR nepergyvenk,taviškis myli ir tavo tuos minusiukus, todėl tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 21, 09:18)
Kol dar planavom "sumest skudurus", atvirai pasakysiu aš abejojau ar mes nesuėsim vienas kito.Šiek tiek gal ir bijojau,nes tai juk didelis žingsnis ir nenorėtųsi sugyvenus išsiskirt.Norėjau, kad jis bent truputį pasikeistų,kad nuramintų,jog mes gyvensim taikiai.

Na pas mane panasiau, as labai jau abejojau ar verta dar kraustytis kartu, nes mes gan daznai ir taip pykdavomes del visokiausiu smulkmenu, o sugyvenus tikrai nesinori vel grizt namo schmoll.gif na bet namiskiai itikino kad nepameginus nesuzinosiu ar galesim mes but kartu na tai ir pameginau ax.gif jau koks menesiukas papykstu ant jo pora valandzikiu bet atsileidziu, tuolab kai jis ateina salia atsiseda apkabina ir pradeda plaukus kedent blush2.gif lotuliukas.gif

Tačiau jis nesistengė savęs pakeisti ir pareiškė: "niekada nepasikeisiu ir net nesistengsiu.Turi mane mylėt tokį koks esu".na ką,teko rizikuot,nes labai jį myliu, o jei yra meilė,tai turėtų viskas išsispręst mirksiukas.gif

Na cia i mane panasu jau blink.gif as ir sakau jei myli bjauria tai tikrai myli blush2.gif na as tikiu kad jis myli (nors kartais dar paabejoju) nes jis tikrai nepasiduoda ir stengiasi kaip tik gali didis.gif bet stai as tai del savo jausmu nesu 100 proc isitikinus verysad.gif fool.gif todel visdar abejoju ar mes busim ilgai kartu, nors jau taip prisirisau prie tos mintes kad is darbo grisiu pas ji o ne pas broli, kad rodos negaleciau likt viena (tik stai visai kitaip mastau kai supykstu doh.gif )

Gyvenam kartu beveik 3 mėn. ir tikrai nesiskundžiu.Aišku visko buvo,gal net per daug ir per skaudžiai,tačiau progresas yra - jau savaitė kaip nesipykstam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na as ir tokio progreso noreciau blush2.gif bet mes kolkas sugebam gal kokia puse savaites ramiai pagyvent lotuliukas.gif

Skorpionai yra labai geri žmonės - vieni iš geriausių,aišku su savais minusėliais.Taip kad SACHAR nepergyvenk,taviškis myli ir tavo tuos minusiukus, todėl tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif  wub.gif

Aciu uz padrasinima 4u.gif jo man prireiks sunkiais momentais, kai pyksimes rolleyes.gif
Atsakyti
O kiek jūs laiko jau kartu?
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 21, 07:18)
Norėjau, kad jis bent truputį pasikeistų,kad nuramintų,jog mes gyvensim taikiai.Tačiau jis nesistengė savęs pakeisti ir pareiškė: "niekada nepasikeisiu ir net nesistengsiu.Turi mane mylėt tokį koks esu".na ką,teko rizikuot,nes labai jį myliu, o jei yra meilė,tai turėtų viskas išsispręst mirksiukas.gif
Gyvenam kartu beveik 3 mėn. ir tikrai nesiskundžiu.Aišku visko buvo,gal net per daug ir per skaudžiai,tačiau progresas yra - jau savaitė kaip nesipykstam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif As irgi karta bandziau saviskiui skorpionui paaiskinti, jei norim but kartu turim keistis ir derintis vienas prie kito, tai jis pareiske lygiai ta pati "niekada nesikeisiu, esu koks esu ir priprask" unsure.gif Na as ir pratinuos ir ji pratinu prie saves tongue.gif
Papildyta:
Norėjau, kad jis bent truputį pasikeistų,kad nuramintų,jog mes gyvensim taikiai.Tačiau jis nesistengė savęs pakeisti ir pareiškė: "niekada nepasikeisiu ir net nesistengsiu.Turi mane mylėt tokį koks esu".na ką,teko rizikuot,nes labai jį myliu, o jei yra meilė,tai turėtų viskas išsispręst mirksiukas.gif

blink.gif As irgi karta bandziau saviskiui skorpionui paaiskinti, jei norim but kartu turim keistis ir derintis vienas prie kito, tai jis pareiske lygiai ta pati "niekada nesikeisiu, esu koks esu ir priprask" unsure.gif Na as ir pratinuos ir ji pratinu prie saves tongue.gif
Papildyta:

Papildyta:
Ko tai kompas uzstrigo ph34r.gif
Atsakyti
Labas vakaras,mergelės gossip.gif Aš irgi mergelė,o maniškis -skorpionas.Jau 6 metai kartu.Dar vienas kito neužmušėme lotuliukas.gif Šiaip sutariame tikrai gerai(kad tik neprisikarksėčiau tongue.gif ).Fantastiškai sutampa mūsų pomėgiai,temperamentas,netgi nuomonės.Pažinties pradžioje ,maniau,kad jis man pataikauja,o jis galvojo tą patį.Tačiau ilgainiui supratome,kad esame kaip tas obuolys-neperskiriami...Aišku,kad ir pasipykstame,bet dažniausiai tik tada,kai mano brangiausiasis prisibaliavoja...Tada tokį "viesulą " pakeliu,kad išlekia lauk...(paniškai nekenčiu gėrimo).O šiaip gyvenam vienas kitą papildydami: aš Jį paskatinu ir palaikau,jis mane- apramina ir nušluosto ašaras... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 04 21, 11:13)
O kiek jūs laiko jau kartu?

Na draugaujam tai...jau metukai blush2.gif na truputuka daugiau ax.gif o gyvenam kartu jau menesiukas, na uzmust vienas kito nespejom dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 04 21, 10:57)
nes mes gan daznai ir taip pykdavomes del visokiausiu smulkmenu
Na as ir tokio progreso noreciau  blush2.gif bet mes kolkas sugebam gal kokia puse savaites ramiai pagyvent  lotuliukas.gif

vat vat, man irgi taip kažkada buvo................. unsure.gif cool.gif
Ką, linkiu jums kantrybės .......Jei ištikrųjų mylit vienas kitą - viskas susiklostys gerai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Na mergelės-skorpionų vergės (juokauju lotuliukas.gif ) kaip sekas?? ko tais apsileidom....Kaip sekas su savo antrom puselėm?
Labai įdomu SACHAR kaip tau sekas?kaip susigyvenot?
Atsakyti
Na lyg kolkas susigyvenom blush2.gif bet dar klausimas ar ilgai lotuliukas.gif kolkas esam abu labai uzsieme kad net neturime laiko vienas su kitu paburkuoti verysad.gif oi tie mokslai, oi tos sesijos doh.gif bet uztat kai atsiranda laikiuko tai atsisedu ant keliuku, apsikabinam ir nieko nebereikia wub.gif pasaka... biggrin.gif tik stai uzsiduodu klausimu kas bus kai laisvo laiko padides rolleyes.gif reiks truputuka pakelt ir vejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif

Gero neturi but per daug mirksiukas.gif
Atsakyti