Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė ir Skorpionas

Skorpionas
Vyrams
Sportinė apranga ar įrankiai - nardymo reikmenys, lauko teniso raketė. Kelionių kuprinė. Nuotykių romanas. Kompiuterizuotas lobių ieškiklis. Jūrų kapitono žiūronai, metalo detektorius, akvariumas ar terariumas. Dovanų turi būti daug vienu kartu.
Nesamonė didžiausia.
Atsakyti
Na manau jam daug maloniau bus jei tiesiog prisiminsi ir tiek, nes kaip mano brolis sake "laimingiausias skorpionas, kai isimilejes ar savo gimtadienio diena pabeges nuo sventes" mirksiukas.gif manau padovanok ka nors kas primintu tave ar tavo kokia padaryta isdaiga lotuliukas.gif manau bus sauniausia dovana ax.gif

PS su gimtadieniu tavo skorpuka 4u.gif as savo uzvakar atsvenciau lotuliukas.gif ir iki dabar svensiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 11 22, 13:58)
...PS su gimtadieniu tavo skorpuka  4u.gif as savo uzvakar atsvenciau  lotuliukas.gif ir iki dabar svensiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiu.
Su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Aciukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
kazkaip landziojau po SM ir uzklydau i sia temele ax.gif
as - skorpioniuke, jis - mergele rolleyes.gif
na ka, mes kartu jau esame beveik 1,5 meteliu, gyvename kartu jau 1 metelius ir esame be galo laimingi wub.gif niekad netikejau, kad galesiu buti pora su mergele, bet pasirodo klydau. Jis yra gana supratingas ir mylintis vyras, kazkaip cia pasiskaicius beveik neatitinka tipiniu vyru-mergeliu bruozu, t.y. nera pedantiskas per daug, daro ohoho kokias staigmenas man (kazkaip as nebesumastau kokia cia staigmena jam padarius blush2.gif )...tiesa turi polinki i darboholizma smile.gif
na siaip negaliu skustis...buna susipykstam, bet kokia pora be pykciu gali buti, bet mes kazkaip visad pasisnekam, issiaiskinam ir nors kartais nesupranta kad kazka blogo padare, as jam stengiuos graziai paaiskinti, pasiulau atsidurti mano vietoje ir jis dazniausia supranta mane ir atsipraso wub.gif
turejau pries tai dvi ilgas draugystes, viena su jauciu, kita su avinu...bet sis zmogus yra mano ta tikroji antra puse, mes ta supratom pirmaji musu pazinties savaitgali wub.gif
Jo motina taip pat skorpionas, o tetis mergele lotuliukas.gif ir jie labai graziai sutaria iki siol thumbup.gif
Tai vat tiek trumpai butu apie mus 4u.gif beje as dabar laukiuosi, vaikutis buvo planuotas, nors dar ir nesam susituoke...laukiu kol jis pasipirs, sake palaukti lotuliukas.gif
Linkiu visiems tokiu santykiu 4u.gif
Atsakyti
Skamba pasakiskai... blush2.gif jei rimtai tai pas mane ir dazniausiai buna butent tokie santykiai, isklausantis, geras, svelnus, tik stai diiidziulis darboholikas ir dazniausiai nesupratingas rolleyes.gif siaip nesiskundziu, tik labai daznai jau is kantrybes isveda kolkas neismokau ramiai reaguoti i pasakimus ir tt doh.gif o siaip tai manau dar susigyvensim mes wub.gif
Papildyta:
P.S. Mes ir 1,5 metuku kartu, tik stai gyvenam tik 0,5 metuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 15 gruodžio 2006 - 15:52
O mano skorpionas koks darboholikas, galima išprotėti. Kažkaip ir santykiai atšalo, net nežinau ko jau man tikėtis. per Naujus išvažiuojame gal viskas susitvarkis. verysad.gif
Aš tai esu be galo jautri Mergelė ir labai jau reagoju į visokius santykių pokyčius. Oh jau tie skorpionai.
Atsakyti
Puikia suprantu, na as ne mergele, o skorpukas, bet labai jautriai i tokius dalykus reaguoju kai i mane nekreipia demesio ar neiskaluso ir tt (manau cia labiau moteriskas bruozas blush2.gif ) o mano vaikinukas ir darboholikas belenkoks, tai jau beveik del to buvom issiskyre unsure.gif kolkas lyg tvarkosi viskas po truputi, bet sunku man su juo to "DARBOHOLIZMU" sugyventi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 12 15, 18:14)
Puikia suprantu, na as ne mergele, o skorpukas, bet labai jautriai i tokius dalykus reaguoju kai i mane nekreipia demesio ar neiskaluso ir tt (manau cia labiau moteriskas bruozas  blush2.gif ) o mano vaikinukas ir darboholikas belenkoks, tai jau beveik del to buvom issiskyre  unsure.gif kolkas lyg tvarkosi viskas po truputi, bet sunku man su juo to "DARBOHOLIZMU" sugyventi  verysad.gif

man ir pradzioj sunku buvo...ypac kai atsikrausciau is Vilniaus i Klaipeda pas ji gyventi ir menesi leidau sau patinginiauti ir nedirbti, tai stogas buvo pradejes vaziuoti doh.gif bet paskiau greit susiradau darba, pradejau sportuoti ir siaip veiklos prisigalvodavau, tai tas jo darboholizmas ne taip jau ir nervindavo, nes panasiu laiku namo grizdavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas @ 2006 12 27, 11:12)
man ir pradzioj sunku buvo...ypac kai atsikrausciau is Vilniaus i Klaipeda pas ji gyventi ir menesi leidau sau patinginiauti ir nedirbti, tai stogas buvo pradejes vaziuoti doh.gif bet paskiau greit susiradau darba, pradejau sportuoti ir siaip veiklos prisigalvodavau, tai tas jo darboholizmas ne taip jau ir nervindavo, nes panasiu laiku namo grizdavom smile.gif

Ma man sakykim dzin kada jis grista jei reikia likti darbe tai kaip nors istversiu ax.gif bet beda ta kad jis dirba namie doh.gif vat prie to tai niekaip neina man priprasti blush2.gif g.gif nes noriu namie vyro o ne darbo masinos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 12 27, 15:05)
Ma man sakykim dzin kada jis grista jei reikia likti darbe tai kaip nors istversiu  ax.gif bet beda ta kad jis dirba namie  doh.gif vat prie to tai niekaip neina man priprasti  blush2.gif  g.gif nes noriu namie vyro o ne darbo masinos  blush2.gif

gal as saviski pripratinau nedirbti namie, kai as esu...nes zino, kad tada as zysiu ir visvien ji nuo kompo issiprasysiu blush2.gif nors kartais nesipriesinu, ypac kai noriu viena TV pasiziureti ar taip ka nuveikti smile.gif kazkaip mes sutariam del to ax.gif nors buta pradzioj visko ir pykciu ir barniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas @ 2006 12 27, 16:31)
gal as saviski pripratinau nedirbti namie, kai as esu...nes zino, kad tada as zysiu ir visvien ji nuo kompo issiprasysiu blush2.gif nors kartais nesipriesinu, ypac kai noriu viena TV pasiziureti ar taip ka nuveikti smile.gif kazkaip mes sutariam del to ax.gif nors buta pradzioj visko ir pykciu ir barniu doh.gif

As kolkas dar pratinu smile.gif jau beveik sutarima randam kada jis gali dirbt ir as nebumbesiu ir kada geriau nerizikuoti lotuliukas.gif bet kaip visad jei viena problema issisprendem as surandu kita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti