Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 04 26, 11:57)
Seniau kai surinkinejom skydmedzio mana,ju kokybe maloniai nustebino.  Tad manau geras pasirinkimas. thumbup.gif

ir kokybe gera, ir turi atestuota zmogu, kuris priduos cia nama.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2011 04 26, 17:06)
ir kokybe gera, ir turi atestuota zmogu, kuris priduos cia nama.

O netgi jau iki to daejo. Idomu.
Papildyta:
QUOTE(Tuzinas @ 2011 04 26, 16:52)
Na jei tik nusistumdysi zemes, bet nepradesi tolimesniu veiksmu kaip pamatai ir kelimas sienu, tai manau nieko blogo nenutiktu, bet kadangi cia Lietuva ir cia lietus lyja, tai sutikciau su Bieso nuomone  mirksiukas.gif

Negalima netgi sklypo stumdyti,uzgaudys-iskart bauda. Lygtai 3000 lituku.
Atsakyti
Dėl žemės darbų-nustumdymo su traktorium -aš ėjau į savivaldybę prašyt leidimo . išduoda mėnesiui ar dviems .taip kad žiūrėkit,.
Atsakyti
mes nusisumdeme,tai gerai,kad praslinkome taip laimingai blink.gif ,bet aisku jei reikalauja,tai geriau isigyti leidima,o kiek tas kainuoja mazdaug,ir per kiek laiko isduoda?Dar norejau paklausti ,gal kam atliks pamatu meistriukai uz menesio,pusantro gal galetumete i az kontaktukus
Atsakyti
Nieko nekainuoja,nueini,tai tą pačia dieną išduoda ,tik takomisija renkasi kartą per savaitę atrodo.bet dabar nežinau tvarkos,gal pasikeitė.
Atsakyti
manyciau stumdyt zemes drasiai galit 4u.gif pas pazistamus namas stovi, vidus irenginejamas, greziniai padaryti - nors dar net zemes dokai nesutvarkyti, apie statyu leidimus ner net kalbos cool.gif

idomu ar daug is cia bendraujanciu buvo nors karta patikrinti, del staty leidimu ir panasiai???
Atsakyti
Aciu airise,jei uz dyka ir greitai isduoda ,tai kokia prasme rizikuot g.gif, as is nezinojimo nepasiemiau,bet kaip sakoma nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes,jei butu patikrine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2011 04 26, 19:23)
Aciu airise,jei uz dyka ir greitai isduoda ,tai kokia prasme rizikuot  g.gif, as is nezinojimo nepasiemiau,bet kaip sakoma nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes,jei butu patikrine  doh.gif

Pradedant vygdyti statybas reikia pranesti pries tris dienas. Statybu inspekcijai. Mum technine prieziura prigrasino nebludyti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 26, 18:50)
Pradedant vygdyti statybas reikia pranesti pries tris dienas. Statybu inspekcijai. Mum technine prieziura prigrasino nebludyti.

O kas ta technine prieziura,nelabai supratau ,ka sake tipo nepranesti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 26, 18:50)

Man atrodo reikia pranešti,kai jie vėluoja išduoti statybų leidimą per tam tikra dienų skaičių.tada jei pradedi,praneši. Dabar bijau pasakyt,bet lygtai pamatam ėmėm kasimui leidimą. pvz ,gal nežinai,o pas tave eina kokia elektros,telefono ar Tv linija. Tai nelabai įsivaizduoju,kaip tie Jovos žmogeliai taip išsistatė be leidimų,čia baisu,ir dar žemės dokai netvarkoj,nu čia visai.
manės tai daug kartų prašė st leidimo,pradedant nuo žemės kasimo iki st inspekcijos ,jie dar ir statybų žurnalo užpildyto prašo,dabar dujoms prašymą rašant.nu visur jo reikia. Elektros tinklai irgi prašo,tai kaip jie elektrą jungiasi?
Papildyta:
QUOTE(astaes @ 2011 04 26, 19:04)
O kas ta technine prieziura,nelabai supratau ,ka sake tipo nepranesti? blush2.gif

Aš supratau,kad neblūdyti ir nepradėti statybų be leidimo.Nu ne akmens amžius ,žmonės ,gi pasiimkit leidimus doh.gif Pinigų baudoms nebent daug turit.
Šiaip tai nueini į savivaldybę,ir jie pasakyt turi,kur kokių leidimų reikia. Kai galėdavo tiesiai į kabinetą,tai aš kažkada ėjau pasiklaust,dabar nebegalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 26 balandžio 2011 - 19:10
QUOTE(airise @ 2011 04 26, 19:06)
Man atrodo reikia pranešti,kai jie vėluoja išduoti statybų leidimą per tam tikra dienų skaičių.tada jei pradedi,praneši. Dabar bijau pasakyt,bet lygtai pamatam ėmėm kasimui leidimą. pvz ,gal nežinai,o pas tave eina kokia elektros,telefono ar Tv linija. Tai nelabai įsivaizduoju,kaip tie Jovos žmogeliai taip išsistatė be leidimų,čia baisu,ir dar žemės dokai netvarkoj,nu čia visai.
manės tai daug kartų prašė st leidimo,pradedant nuo žemės kasimo iki st inspekcijos ,jie dar ir statybų žurnalo užpildyto prašo,dabar dujoms prašymą rašant.nu visur jo reikia. Elektros tinklai irgi prašo,tai kaip jie elektrą jungiasi?
Papildyta:

Aš supratau,kad neblūdyti ir nepradėti statybų be leidimo.Nu ne akmens amžius ,žmonės ,gi pasiimkit leidimus doh.gif  Pinigų baudoms nebent daug turit.
Šiaip tai nueini į savivaldybę,ir jie pasakyt turi,kur kokių leidimų reikia. Kai galėdavo tiesiai į kabinetą,tai aš kažkada ėjau pasiklaust,dabar nebegalima.

lesto irgi iškart prašymo nepriimė. prašė statybų leidimo, bet pasiskambinom centrinėn būstinėn ir ten pasakė kad nereikia. tad jau turim el. įvedimo sutartį, kad įves per mėnesį. nors leidimo statybom ir tada ko gero dar neturėsim. 0 dujos rašant prašymą, dėl įvedimo pasitikslinom, sakė nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 04 26, 14:28)
Su praejusiomis sventemis, mielieji! Svieziai iskeptoms mamytems individualus sveikinimai!  4u.gif
O siaip tai iskilo klausimas: ar kas nors rizikavote pradeti statybas ar bent sklypo planiravimo darbus, neturedami statybu leidimo?  ax.gif

As - statybu aisktele nustumdziau, dar atrodo keliuka pasidariau...
Papildyta:
QUOTE(Tuzinas @ 2011 04 26, 15:52)
Na jei tik nusistumdysi zemes, bet nepradesi tolimesniu veiksmu kaip pamatai ir kelimas sienu, tai manau nieko blogo nenutiktu, bet kadangi cia Lietuva ir cia lietus lyja, tai sutikciau su Bieso nuomone  mirksiukas.gif

Manau cia be sansu prisikabinti prie zemiu stumdymo. juk cia mano zeme ir as joje ka noriu ta darau (na ne statybu prasme). Nenaugi ir ariant dirvona, kai ruosiamasi sodinti bulves, reikia leidimo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 04 26, 18:15)
manyciau stumdyt zemes drasiai galit 4u.gif  pas pazistamus namas stovi, vidus irenginejamas, greziniai padaryti - nors dar net zemes dokai nesutvarkyti, apie statyu leidimus ner net kalbos  cool.gif

idomu ar daug is cia bendraujanciu buvo nors karta patikrinti, del staty leidimu ir panasiai???

Na ne visus merus irgi uz gritu susodina, nors akyvaizdziai vogia. Galima sakyti sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti