QUOTE(biesas66 @ 2011 04 26, 18:50)
Pradedant vygdyti statybas reikia pranesti pries tris dienas. Statybu inspekcijai. Mum technine prieziura prigrasino nebludyti.
Man atrodo reikia pranešti,kai jie vėluoja išduoti statybų leidimą per tam tikra dienų skaičių.tada jei pradedi,praneši. Dabar bijau pasakyt,bet lygtai pamatam ėmėm kasimui leidimą. pvz ,gal nežinai,o pas tave eina kokia elektros,telefono ar Tv linija. Tai nelabai įsivaizduoju,kaip tie Jovos žmogeliai taip išsistatė be leidimų,čia baisu,ir dar žemės dokai netvarkoj,nu čia visai.
manės tai daug kartų prašė st leidimo,pradedant nuo žemės kasimo iki st inspekcijos ,jie dar ir statybų žurnalo užpildyto prašo,dabar dujoms prašymą rašant.nu visur jo reikia. Elektros tinklai irgi prašo,tai kaip jie elektrą jungiasi?
Papildyta:
QUOTE(astaes @ 2011 04 26, 19:04)
O kas ta technine prieziura,nelabai supratau ,ka sake tipo nepranesti?
Aš supratau,kad neblūdyti ir nepradėti statybų be leidimo.Nu ne akmens amžius ,žmonės ,gi pasiimkit leidimus

Pinigų baudoms nebent daug turit.
Šiaip tai nueini į savivaldybę,ir jie pasakyt turi,kur kokių leidimų reikia. Kai galėdavo tiesiai į kabinetą,tai aš kažkada ėjau pasiklaust,dabar nebegalima.