Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(zojux @ 2011 04 27, 22:53)
Mano apdailinikai tinkuoja (siaip jie nuo to ir pradeda), taciau nezinau kaip su uzimtumu pas juos. kiek zinau kazkas is musiskiu su jais jau sutare del tam tikru darbu. Reikia skambinti ir kalbeti. Kontaktai albume yra.

kazkokie stebuklai, gipsiniu tinku rasti tinkuotojus labai sunku, visi kalkiniu varo, gal kas zinot kas gipsiniu tinkuoja?
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 04 28, 08:35)
kazkokie stebuklai, gipsiniu tinku rasti tinkuotojus labai sunku, visi kalkiniu varo, gal kas zinot kas gipsiniu tinkuoja?

O koks skirtumas ar gipsiniu ar kalkiniu. Cia manau tik nuo jusu kisenes priklauso. Ar su mano mestrais kalbejote?
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 04 28, 11:23)
O koks skirtumas ar gipsiniu ar kalkiniu. Cia manau tik nuo jusu kisenes priklauso. Ar su mano mestrais kalbejote?

kalbejau, nelabai uzsiima su gipsiniu o ir darbu dabar turi. skirtumas tas, kad su gipsiniu gerai istinkavus spakliuot nebereikia.
Atsakyti
Sveikos. Va grįžom iš po atostogų ir pradėsime statybas. Žiūriu čia dauguma jau įsibėgėję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 04 28, 13:11)
kalbejau, nelabai uzsiima su gipsiniu o ir darbu dabar turi. skirtumas tas, kad su gipsiniu gerai istinkavus spakliuot nebereikia.

Jei tai tenkina jusu poreikius, toks sienu lygumas, tai gal ir nereikia, nors mano nuomone glaistymas dar butinas pries dazyma, nes niekaip neisgausi tokio rezultato su gipsiniu tinku (net struktura ne ta). Realiai manau, kad tai mitas, kuris garantuotai smarkiai prasilenkia su realybe.
Ir dar verta paskaiciuoti kas labiau apsimoka, nes medziagu sanauduose doh.gif tai vieni vartai, o darba cia kaip skaiciuosi.
Kad darbu turi tai taip (geri nesedi ekspres kontakte mirksiukas.gif ), bet ar maniskiai nenorejo su gipsiniu tinkuoti ar tam buvo kazkokios priezastys.
Atsakyti
Labas gal kur uzmatete,kur siuo metu cemento maisai pigiausiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 28 balandžio 2011 - 15:31
QUOTE(jova @ 2011 04 25, 19:23)
Sveikinimai Bitutei ir Dovis, aukit diduciai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(kreizzy @ 2011 04 25, 20:31)
Dovis ramiu jums nakteliu 4u.gif 

QUOTE(masajugi @ 2011 04 25, 21:11)
Dovis, didziausi sveikinimai sulaukus sunelio 4u.gif  4u.gif  4u.gif aukit sveiki ir laimingi.

QUOTE(airise @ 2011 04 25, 21:48)
Dovis jau thumbup.gif Sveikinimai  4u.gif  soske.gif

QUOTE(giedre.v @ 2011 04 26, 13:51)

Bitute, Dovis, didziausi sveikinimai  wub.gif  4u.gif

QUOTE(Mistika... @ 2011 04 26, 15:28)
  Svieziai iskeptoms mamytems individualus sveikinimai!  4u.gif

Aciu visiems uz sveikinimus. Turim velykiuka. Gime 25nakti. Nemazas vaikis, 54cm 3,8kg Dalis rubu per mazi biggrin.gif Butu statybinkas, bet statybos baiktos. Tai bus darzininkas biggrin.gif Vakar jau namuciu grizo. Siandien miega vezime prie atvertos terasos. Kol kas ramus, gerkles be reikalo nelaido smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2011 04 27, 10:51)
  Bitutei ir Dovis - didziausi sveikinimai papildzius statybininku buri vyrais azuolais 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes vis dar be vardo blush2.gif Kazkas siule Azuola, mes patys ne is didziuju, tai sakau.O jei bus tik azuoliukas biggrin.gif

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 04 27, 14:24)
NA, va pabiro leliukai, kaip kiausiniai per Velykas...
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
SVEIKINAME.....
Oi kaip smagu, zentu bus....

Aciu. O ne per jauni jums zentai biggrin.gif Nors......

QUOTE(Rendi @ 2011 04 27, 20:49)

P.s. sveikinimai mamytems Dovis ir Bitutei wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif
As Bitute jau sms sveikinau ax.gif Norejau pasigirti,kad jau turiu dziaugsma, o ji slapuke jau kelias dienas turedama sava dziaugsma tylejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 04 27, 10:51)
Aulina, vonios uzuoaida labai grazi blush2.gif  Bet as jau esu kazkur maciusi - noriu pasakyti, kad vis delto tos nuotraukos migruoja kazkur viesoj erdvej... Va. O del albumo nuotrauku - manau, visos be isimties negali is ten buti imammos ir publikuojamos viesai forumuose - juk tam tie albumai ir apsaugomi slaptazodziais. As irgi, pvz., nenoreciau kad mano interjera viesai be leidimo kas publikuotu ax.gif
Bet, bet kokiu atveju, patalpintu internete vaizdu saugumas - labai salyginis dalykas unsure.gif

taip taip, sutinku. Kai savo nuotrauka dedu albume, tai kitaip, bet kai dedu kitos forumietes daryta nuotrauka nors ir saugiame albume, kazkaip nelabai smagu, ypac be atsiklausimo, juk ne mano daryta, bet labai norejau jums parodyti, kad geros idejos pasismetumete. Manau jau visi pamatete, pasigrozejote, taigi dabar isemiau smile.gif
Atsakyti

Mes vis dar be vardo blush2.gif Kazkas siule Azuola, mes patys ne is didziuju, tai sakau.O jei bus tik azuoliukas biggrin.gif
4u.gif

Mums treciosios vardas tik po menesio gime, kai jau skubet uzregistruot reikejo...

Nemazas gime, ko tau ne Azuolas...
Mano vienintelis krikstasunis Azuoliukas, labai nuostabus vaikas tvirto charakterio, visada linksmas, syposi,vasara 2metukus svesime, jei tokie berniukai butu visi, tai ir as berniuko noreciau biggrin.gif
O prie mano merginu vardu irgi deciau Azuoliuka. Sklypo gale planuojam girele sodint, maniskiu gi irgi medeliai vardai...
O tau sklype labai tiktu azuola pasisodint...Grazus medis...
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 04 28, 16:24)
Jei tai tenkina jusu poreikius, toks sienu lygumas, tai gal ir nereikia, nors mano nuomone glaistymas dar butinas pries dazyma, nes niekaip neisgausi tokio rezultato su gipsiniu tinku (net struktura ne ta). Realiai manau, kad tai mitas, kuris garantuotai smarkiai prasilenkia su realybe.
Ir dar verta paskaiciuoti kas labiau apsimoka, nes medziagu sanauduose  doh.gif tai vieni vartai, o darba cia kaip skaiciuosi.
Kad darbu turi tai taip (geri nesedi ekspres kontakte  mirksiukas.gif ), bet ar maniskiai nenorejo su gipsiniu tinkuoti ar tam buvo kazkokios priezastys.

Zojux,labai klysti manydamas kad su gipsiniu tinku neisgausi idealaus lygumo. Padaro taip kad net blizga.. Su specialia kempine yra uzglaistomas pavirsius. O kas liecia medziagu sanaudas-kalkinis ena mazdaug 10 mm,o gipsinis tik keli mm,tad del medziagu sanaudu nera ko parintis. Bet,gipsini tinka,taip kaip nori Rendi uzdeti yra sudetingiau,todel dauguma ir spjauna ant to reikalo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 04 28, 18:24)
Aciu visiems uz sveikinimus. Turim velykiuka. Gime 25nakti. Nemazas vaikis, 54cm 3,8kg Dalis rubu per mazi biggrin.gif Butu statybinkas, bet statybos baiktos. Tai bus darzininkas biggrin.gif Vakar jau namuciu grizo. Siandien miega vezime prie atvertos terasos. Kol kas ramus, gerkles be reikalo nelaido smile.gif
Papildyta:

4u.gif
As Bitute jau sms sveikinau ax.gif  Norejau pasigirti,kad jau turiu dziaugsma, o ji slapuke jau kelias dienas turedama sava dziaugsma tylejo smile.gif

Labai aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Musu kiausinukas isriedejo pries pat Velykas, 21 diena. Taipogi nemazas 4,3kg, 57cm ugio (savo sesutes nepralenke, sesute gime 4,6kg) smile.gif Viskas praejo labai gerai, be cezariu ir nuskausminamu. Po dvieju dienu Velykauti grizome namucio thumbup.gif Vaikutis labai mielas ir ramus, esame labai laimingi wub.gif
Dar karta aciu visiems uz palinkejimus, sekmes statybose!
Atsakyti
Merginos, sveikinimai, nors ir paveluoti!

As matai laukiu ziniu, o jos jau seniai paskelbtos?!
Ir kai cia taip... kazkaip net susinepatoginau, kad si kar paskutine suzinojau geras naujienas:)

Vnz. ramiu jums naktu, dideliu dziaugsmu, gero apetito ir kantrybes!!!!

O bet taciau nejaugi busiu prikarksejus nekuriems (hi-hi-hi)?!
Atsakyti