Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(zojux @ 2011 04 27, 00:32)
As - statybu aisktele nustumdziau, dar atrodo keliuka pasidariau...
Papildyta:
Manau cia be sansu prisikabinti prie zemiu stumdymo. juk cia mano zeme ir as joje ka noriu ta darau (na ne statybu prasme). Nenaugi ir ariant dirvona, kai ruosiamasi sodinti bulves, reikia leidimo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Na ne visus merus irgi uz gritu susodina, nors akyvaizdziai vogia. Galima sakyti sekasi  mirksiukas.gif

Vienas dalykas kai zeme zemes ukio tipo,kitras dalykas kai.. Kad ir kaip juokinga kartais ir savo zemeje negali nusiperst.. Sava miska turbut taippat iskirstum nieko neklauses? Kaip jus manote kodel reikalauja pries pradedant statybas pranesti? Akivaizdu kad jie zinotu jog ten ir ten vyksta statybos,o jei vyksta statybos reikia nueiti pasidairyti,gal kokiu pazeidimu,nelegaliu darbuotoju rasim ir t.t Ir aplamai,koks tikslas pulti stumdyti sklypa,o poto laukti statybu leidimo.. Juk tai ne kosminis darbas. Reiktu pamirsti tuos laikus kai puse Siauliu vygde nelegalias statybas.
Atsakyti
Kad ir savoj žemėj,bet reikia leidimo.Man atrodo ,kad ir kasant duobę bačkai vietinės kanalizacijos reikia leidimo kasimo darbams. Ir kaip sakiau todėl.kad ten gal yra kokie laidai. Komisijoj sėdi visi kas turi žemėj kokių pasikasimų (elektra,telekomas,ir kt) ir deda parašus,kad neprieštarauja,jei viskas gerai.
Nu jeigu neturėjot leidimo ir viskas gerai praėjo,tai valio,o jei nutrauksit kokį laidą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 27 balandžio 2011 - 08:36
Sveiki 4u.gif

Su Sv Velykom 4u.gif Bitutei ir Dovis - didziausi sveikinimai papildzius statybininku buri vyrais azuolais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aulina, vonios uzuoaida labai grazi blush2.gif Bet as jau esu kazkur maciusi - noriu pasakyti, kad vis delto tos nuotraukos migruoja kazkur viesoj erdvej... Va. O del albumo nuotrauku - manau, visos be isimties negali is ten buti imammos ir publikuojamos viesai forumuose - juk tam tie albumai ir apsaugomi slaptazodziais. As irgi, pvz., nenoreciau kad mano interjera viesai be leidimo kas publikuotu ax.gif
Bet, bet kokiu atveju, patalpintu internete vaizdu saugumas - labai salyginis dalykas unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. Na vat- siandien kaip tik traktorius sklypo nustumdymui uzsakytas,o leidimas tai dar neisduotas. Ka daryyyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 27 balandžio 2011 - 11:20
NA, va pabiro leliukai, kaip kiausiniai per Velykas...

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

SVEIKINAME.....

Oi kaip smagu, zentu bus....
sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif

Papildyta:
http://www.laura-ash...011/MAG2011.swf

cia dar pasigrozejimui nuoroda... wub.gif

Aulina, o tos uzuolaidos medziagines? ar kokios plastiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 27 balandžio 2011 - 13:30
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 27, 06:25)
Vienas dalykas kai zeme zemes ukio tipo,kitras dalykas kai.. Kad ir kaip juokinga kartais ir savo zemeje negali nusiperst.. Sava miska turbut taippat iskirstum nieko neklauses?  Kaip jus manote kodel reikalauja pries pradedant statybas pranesti? Akivaizdu kad jie zinotu jog ten ir ten vyksta statybos,o jei vyksta statybos reikia nueiti pasidairyti,gal kokiu pazeidimu,nelegaliu darbuotoju rasim ir t.t  Ir aplamai,koks tikslas pulti stumdyti sklypa,o poto laukti statybu leidimo.. Juk tai ne kosminis darbas.  Reiktu pamirsti tuos laikus kai puse Siauliu vygde nelegalias statybas.

Tai pas mane viena savaite sklypoa nustumde, sekancia jau iskase pamatus ir viskas toliau vyko. O per ta savaite leidima gavau.
Viskas proto ribose mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 04 27, 08:35)
Kad ir savoj žemėj,bet reikia leidimo.Man atrodo ,kad ir kasant duobę bačkai vietinės kanalizacijos reikia leidimo kasimo darbams. Ir kaip sakiau todėl.kad ten gal yra kokie laidai.  Komisijoj sėdi visi kas turi žemėj kokių pasikasimų (elektra,telekomas,ir kt) ir deda parašus,kad neprieštarauja,jei viskas gerai.
Nu jeigu neturėjot leidimo ir viskas gerai praėjo,tai valio,o  jei nutrauksit kokį laidą?

Tam manau yra servitutai arba kiti ribojimai, kurie pazymeti arba aprasyti nuosavybes dokumentuose arba projekto savade g.gif
Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2011 04 27, 11:20)
Sveiki.  Na vat- siandien kaip tik traktorius sklypo nustumdymui uzsakytas,o leidimas tai dar neisduotas. Ka daryyyt?

Atsaukti traktoriu, ne ne pagal istaymo raide lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei sklypas ne viduri centro tai nieko nenutiks smile.gif Nustumdykite ir laukite statybu leidimo, asmeniskai ne vieni pamatai padaryti nenurint leidimo smile.gif (zinoma niekam to nerekomenduoju daryti be leidimu) , bet yra zmoniu kurie nekantrauja... Ir pradeda darbus anksciau leidimo gavimo..

QUOTE(ambre @ 2011 04 27, 12:20)
Sveiki.  Na vat- siandien kaip tik traktorius sklypo nustumdymui uzsakytas,o leidimas tai dar neisduotas. Ka daryyyt?

Atsakyti
sveiki, gal galit rekomenduoti vidaus tinkuotojus uz padoria kaina (aisku, kad ir dirbtu kokybiskai smile.gif )

P.s. sveikinimai mamytems Dovis ir Bitutei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 04 27, 20:49)
sveiki, gal galit rekomenduoti vidaus tinkuotojus uz padoria kaina (aisku, kad ir dirbtu kokybiskai smile.gif )

Man rods albume yra kontaktu

Sakykit kaip gaut "ale" darbu vykdytoja ax.gif kuris parasiukus sudetu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 27 balandžio 2011 - 20:43
QUOTE(astukas @ 2011 04 27, 20:40)
Man rods albume yra kontaktu

Sakykit kaip gaut  "ale" darbu vykdytoja  ax.gif kuris parasiukus sudetu  unsure.gif

kreizzy kontaktus maciau, idomu butu is daugiau pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 04 27, 19:49)

P.s. sveikinimai mamytems Dovis ir Bitutei wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano apdailinikai tinkuoja (siaip jie nuo to ir pradeda), taciau nezinau kaip su uzimtumu pas juos. kiek zinau kazkas is musiskiu su jais jau sutare del tam tikru darbu. Reikia skambinti ir kalbeti. Kontaktai albume yra.
Atsakyti
labu visiems, su prabegusiomis sv. velykomis...

QUOTE(ambre @ 2011 04 27, 11:20)

Na nustumdyti sklypa kaip ir galima (bent taip mums sake savivaldybe, kai uzdelse isduot leidima, o buldozeris jau buvo uzsakytas)... Na bet patys zinote: gyvename stebuklu salyje...
taigi patyliukais nusistumdem juodzemi ir paskui vos ne uz savaites gavom leidima statyboms blush2.gif 4u.gif
Atsakyti