Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 05 21, 18:05)

terasos uz brangiai biggrin.gif pas norgius ane
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2011 05 02, 14:22)
Kiek girdejau, tai eternitas paleido nauja dazymo linija, todel spalva turetu laikytis dar ilgiau.... bent jau taip zmones kalba...  ax.gif  smile.gif
Papildyta:

Musu statubos nulineje stadijoje, laukiame statybu leidimo..    rolleyes.gif
Papildyta:

Va cia tai topinis bajeris!  Net as taip nesugalvociau!   thumbup.gif

Ar del statybos darbu nesitarete su tokiu Romu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo discot: 21 gegužės 2011 - 22:36
QUOTE(airise @ 2011 05 21, 21:39)
Gal gali pasakyti ,kokia firma? ir kaip betoną-ar vietoj maišė ar vežė iš mazgo?

Grindis liejo si firma http://www.grindu-betonavimas.lt/
betona maisesi vietoje , padare nuolydzius , kur truko patys pakele auksti , kur per daug buvo nueme . Na viskas greitai ir gerai .Tikrai neapsimoka patiems ar kazkam duoti lieti su paprastomis maisyklemis(laiko ir pinigu atzvilgiu) 9lt/m2
Atsakyti
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 21, 23:38)
Grindis liejo si firma http://www.grindu-betonavimas.lt/
betona maisesi vietoje , padare nuolydzius , kur truko patys pakele auksti , kur per daug buvo nueme . Na viskas greitai ir gerai .Tikrai neapsimoka patiems ar kazkam duoti lieti su paprastomis maisyklemis(laiko ir pinigu atzvilgiu) 9lt/m2

Idomi filasofija kompanijos, ne viename objekte nesukeltas vielos tinklas, ar cia tik man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sausas @ 2011 05 21, 23:47)
Idomi filasofija kompanijos, ne viename objekte nesukeltas vielos tinklas, ar cia tik man taip atrodo g.gif

Nu ne,nesivaidena tau g.gif o ir betono sluoksnis koks virs vamzdeliu..
Papildyta:
QUOTE(tiutis @ 2011 05 21, 21:41)
terasos uz brangiai biggrin.gif pas norgius ane

Kaip kas ta branguma isivaizduoja.. rask vakuminiu budi impregnuota,kalibruota mediena,manau kaina pasirodys tapati. Pvz grindines lentos terasai (pacios pigiausios,nes siauresnes) kainuoja kvadratas 27 litai.. Cia kur detos tai jau brangesnes nes placios ir 3 cm storio tai kainuoja 50 litu.
Atsakyti
QUOTE(sausas @ 2011 05 21, 22:47)

Tai blogai dirba? Nieko nematau ant tokių mažų nuotraukų. Nepasididina man. Šiaip girdėjau apie tą firmą,čia buvo aprašyta.
Atsakyti
Na nezinau ka jus giredejote apie sia firma (blogo ar gero ) Jie lieja juodgrindes 9lt/m2 . Norejau kad garaze sudetu silpnose vietose armatura dvigubu sluoksniu tinkla(sudejo), Norejau kad hidroizioliacija (plevele) kur didesnis poreikis, sudetu vel gi dviguba (sudejo). Betonuojant antra sluoksi grindiniui sildymui manau kad viska padarys ciki piki.Negiriu per daug hebrytes, bet mano poreikius jie patenkino.
p.s apie koki tinkla jus diskutuojate ? paciam man gal aktualu ?
Atsakyti
thumbup.gif
Graziu vaizdeliu prisiziurejau thumbup.gif
Ir Oseros romanetes man grazios tos bangeles,
ir terasa thumbup.gif labai naudingos nuotraukos
ir namukas rai_ tuzo grazus ( toki stoga ir mes palnavom)
4u.gif

Grazu
Atsakyti
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 22, 12:20)
Na nezinau ka jus giredejote apie sia firma (blogo ar gero ) Jie lieja juodgrindes 9lt/m2 . Norejau kad garaze sudetu silpnose vietose armatura dvigubu sluoksniu tinkla(sudejo), Norejau kad hidroizioliacija (plevele) kur didesnis poreikis, sudetu vel gi dviguba (sudejo). Betonuojant antra sluoksi grindiniui sildymui manau kad  viska padarys ciki piki.Negiriu per daug hebrytes, bet mano poreikius jie patenkino.
p.s apie koki tinkla jus diskutuojate ? paciam man gal aktualu ?

Nuotraukose matosi kad tinklas prie kurio pritvirtintas grindinis sildymas nera pakeltas nuo pulistirolo,vadinas tinklas atlieka tik vamzdeliu pririsimo funkcija. O pakelus pora cm virs pulistirolo,dar ir armavimo funkcija butu. Dviguba nauda.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 05 22, 09:43)
Tai blogai dirba? Nieko nematau ant tokių mažų nuotraukų. Nepasididina man. Šiaip girdėjau apie tą firmą,čia buvo aprašyta.

Is foto galima spresti, kad blogai. Dar nesimato per perimetra kompensacines juostos. Ir bent jau taip atrodo, kad betono slioksniai nemenki smile.gif
Zinoma is tu foto negalima taip jau kategoriskai apie juos sneketi smile.gif
Bet kompanija uzsiemanti tokiu specelizuotu darbu, ir maza daru specifikacija turetu geriau ismanyti savo darba.
Papildyta:
P.S Jai ka domina statybos darbai nuo pamatu iki stogo galite keiptis. Pats atlieku situos darbus ir turiu kvakifikuota, savo darba ismanacia brigada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sausas @ 2011 05 22, 21:54)
I
Papildyta:
P.S Jai ka domina statybos darbai nuo pamatu iki stogo galite keiptis. Pats atlieku situos darbus ir turiu kvakifikuota, savo darba ismanacia brigada smile.gif

Neturit daba darbo? Skardinat palanges?betonuojat grindis? Reikia man skardininko,pasiūlykit kas .Turėjau,nebeatsiliepia.gal išvažiavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 23 gegužės 2011 - 08:19
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 20, 15:33)
aciu uz pagyrimus visiems
Kalbejau su vienu meistru , jis man pataria netinkuoti laukiniu sienu , o iskarto deti tinkleli ir dekoratyvini tinka. Jei pastebejote pas mane tarp klinkerio silikatines  baltos plytos. Jis teigai kad ant plytos galima iskarta deti dekora. Kazkaip abejoju , jei sienos nelygios ar jis islygins be tinko vien tik su 0.5cm dekoratyviniu tinku .
"sviesta sviestuoti nesinori , bet sviestas juk koses nesugadina"

Dar vienas geras meistras-patarejas. Tik nesakykite, kad jis dar daro pas jus kazka doh.gif
Jis kokios srities, kad nesuprantya tinklelio paskirties - juk parasyta ARMAVIMO. JI neudojamas armuoti ant polistirolo/vatos ploksciu. Uzdejus ji ant plytu, jis tik atkartos visus nelygumus ir viska kas ir taip yra, o su dekoru tai neimanoma islyginti sienu nelygumu, ten sluoksnis max 3mm. Nebent tas meistras pagal savo ismone prades tinkuoti sienas su dekoru - tai cia jau butu nonsense. Man cia tai visiski burtai ir chaltursciku kvepia.

Juk gal kad kompetetinga info gauti pasiskambinkite kad ir i Caparol ir ten pasidomekite apie dekoro paskirti ir panaudojima.
Atsakyti