QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 21, 22:38)
Grindis liejo si firma http://www.grindu-betonavimas.lt/
betona maisesi vietoje , padare nuolydzius , kur truko patys pakele auksti , kur per daug buvo nueme . Na viskas greitai ir gerai .Tikrai neapsimoka patiems ar kazkam duoti lieti su paprastomis maisyklemis(laiko ir pinigu atzvilgiu) 9lt/m2
betona maisesi vietoje , padare nuolydzius , kur truko patys pakele auksti , kur per daug buvo nueme . Na viskas greitai ir gerai .Tikrai neapsimoka patiems ar kazkam duoti lieti su paprastomis maisyklemis(laiko ir pinigu atzvilgiu) 9lt/m2
Cia man atrodo ta pati Siaulieciu kontorele, su tokiu pasikelusiu "vyr. grindu meistru", kurio supratimas ir manymas uzsibaigia lygiu grindu betono sluoksniu, o kas poto tai viskas paremta tik daug islietu grindu kiekiu...
O kaip pas jus yra su betono sudalinimu. Ar jie ji dalino i gabalus. I iki kur sluoksniu atskyre - iki pat polistirolo ar tik paciam virsuje juostele plona idejo.
Papildyta:
QUOTE(sausas @ 2011 05 21, 22:47)
Idomi filasofija kompanijos, ne viename objekte nesukeltas vielos tinklas, ar cia tik man taip atrodo 

na taip kaip rasiau, tai jiems dzin, ju reikalas uzsibaigia ispiltu grindu sluoksniu. Dar nuotraukoje maciau, kai apsiltinimas ant grindu sudetas zemiau pamato, ten kur durys i lauka, tai jei ten tik betonas arba apdaila viena uzeis ant pamato muro

Papildyta:
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 21, 22:38)
Grindis liejo si firma http://www.grindu-betonavimas.lt/
Kaip suprasti auksciu pakelima ir nuleidima - cia taip kaip jiems patogiau. Jiems tai geriausiai 4cm varyti visur ir greiciau o kaina ta pati superine 9 Lt.
As pvz. pirmame auskte kur leido auskciau issipyliau 7-9 cm stiazke ir dare tike kiek as pasakiau. gaila tik kad visuje neleido auksciau tai ten tik ~5 cm.
Vienaip ar kitaip su betonu maisyti su maisykle arba pirktu is mazgo betonas gaunasi daug stipresnis ir nafig nesvarbu, kad neuzlieksciuotas, kam to reikia. Jie galeciau rinktis dar karta, tik su rankom darytu grindu betona.
Ar bandei prakrapstyti ta uzlieksciuota sluoksniuka? Tai pamatysi, kad po juo (daug kas priklauso aisku ir nuo sijoto zvyro) ten su pirktu poto gali "prasikasti".
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 05 22, 08:43)
Tai blogai dirba? Nieko nematau ant tokių mažų nuotraukų. Nepasididina man. Šiaip girdėjau apie tą firmą,čia buvo aprašyta.
Jei butu daugiau nuotrauku is daugiau objektu ir jos pasididintu, tai kontora uzsidarytu

Papildyta:
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 22, 11:20)
Na nezinau ka jus giredejote apie sia firma (blogo ar gero ) Jie lieja juodgrindes 9lt/m2 . Norejau kad garaze sudetu silpnose vietose armatura dvigubu sluoksniu tinkla(sudejo), Norejau kad hidroizioliacija (plevele) kur didesnis poreikis, sudetu vel gi dviguba (sudejo). Betonuojant antra sluoksi grindiniui sildymui manau kad viska padarys ciki piki.Negiriu per daug hebrytes, bet mano poreikius jie patenkino.
p.s apie koki tinkla jus diskutuojate ? paciam man gal aktualu ?
p.s apie koki tinkla jus diskutuojate ? paciam man gal aktualu ?
Dabar supratau, kad jus daretes juodgrindes.

Nesupykite, tikrai nieko nenoriu iseisti ar siaip uzgauti, taciau is kur jus tokiu prisisinkote is kur jus traukiate tokiu minciu ir patarimu kaip silpnos vietos garaze arba pleveles didesnis poreikis.
Cia kas tos silpnos vietos garaze yra?
Kur yra tos didesnio poreikio hidroiziliacinei plevelei vietos?
Ar tie visu galu, taciau betonuotojai isvedziojo jums vandentieki ar ji jau buvo isvedziotas?
Nuo kada armatura arba tinklas dedam,as juodgrindese? Jiems tai dain, jie ten nors ir auksinius strypus suleistu, taciau kam jums to? Nors gal jiem ir gerai, nes tai gali paslepti smelio sutrombnavimo defektus/arba juos pavelinti.
Ir kam jis dar ten dvigubu sluoksniu? Aks tai yra? Kitas dalykas, padeti yra viena, taciau kaip padeti ir ibetonuoti yra kita.
Ar jus pats dalyvaujate sitame procese ar tik viska darote ka kiekvienas meistras mano kad reikia?
Tik kaip minejau nesupykite ir nesuasmeninkite mano paisakymo

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 22, 11:34)
Nuotraukose matosi kad tinklas prie kurio pritvirtintas grindinis sildymas nera pakeltas nuo pulistirolo,vadinas tinklas atlieka tik vamzdeliu pririsimo funkcija. O pakelus pora cm virs pulistirolo,dar ir armavimo funkcija butu. Dviguba nauda.
bet pripazink biesai, kad tokiems ten samdytiems Sodriniams veikejams poradejus kilnoti ta tinkla niekaip jis nebus nuleistas i vienodus auskcius pagal pagrinda, todel ir vamzdeliu auksciau issimetys, o poto is su sildymu bus nevienodai silanciu vietu ir zonu

Taip pat kam ten po tais vamzdeliai sildyti ta betona, jei reikia kad siluma eitu i virsu, o ne zemyn.
Mano ir ne tik nuomone geriausia tam kad suarmuotu betona, tinkla reikia deti ant vamzdeliu, tokiu atveju ir jis bus lugiame aukstyje ir atliks savo paskirti budamas kaip kazkur skaiciau 1/3 sluoknio.
Tik aisku visi paskaiciuos, o kam 2 sluoksnius deti jei tau vienas sluoknsi yra, taciau jis yra tik tam, kad priraisioti vamzdeliu !!! Tam kad isvengti pirmo sluoknio reikia prismeigineti vamzdeliu prie polistirolo.
Papildyta:
QUOTE(sausas @ 2011 05 22, 21:54)
Is foto galima spresti, kad blogai. Dar nesimato per perimetra kompensacines juostos. Ir bent jau taip atrodo, kad betono slioksniai nemenki
Zinoma is tu foto negalima taip jau kategoriskai apie juos sneketi
Bet kompanija uzsiemanti tokiu specelizuotu darbu, ir maza daru specifikacija turetu geriau ismanyti savo darba.
Papildyta:
P.S Jai ka domina statybos darbai nuo pamatu iki stogo galite keiptis. Pats atlieku situos darbus ir turiu kvakifikuota, savo darba ismanacia brigada

Zinoma is tu foto negalima taip jau kategoriskai apie juos sneketi

Bet kompanija uzsiemanti tokiu specelizuotu darbu, ir maza daru specifikacija turetu geriau ismanyti savo darba.
Papildyta:
P.S Jai ka domina statybos darbai nuo pamatu iki stogo galite keiptis. Pats atlieku situos darbus ir turiu kvakifikuota, savo darba ismanacia brigada

Kad reklama tai negerai. Taciau nevisas ten nuotraukas nagrinejau, taciau juodgrindese nereikia kompensaciniu juostu, o stiazkei butina jei sildomos grindys. Ir dar ten is nuotrauku kaip maziau grindis liejo anksciau nei sienas tinkavo