Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 05 23, 13:10)
Prismeigineti prie pulistirolo ir deti tinkla visai neblogas varijantas,tik dazniausiai tie prisegimai nevisur laiko,tad irgi gali ir vamzdeliai sukilti ir visa kita. tinklui islaikyti reikiamam ayksty yra armaturos laikiklis  kuris ne karve kainuoja,jei jau taip aktualu vienodas lygumas.    Aisku prikelineti tinkla uzpylus betona tai anonizmas.  kas liecia leksciavima,tai yra ypatingai naudingas dalykas sildomom grindim. Leksciavimas sutankina betona,o tada geriau per betona siluma praeina. Ypatingai jei betonuoji su dregnu betonu  tada leksciavimas labai veiksmingas,plius su tokiu betonu gali padaryti ypatingai lygiai,ko nepadarytus susimaises betona su betono maisykle.    Dar vienas dalykas del silumos betone. Siluma i apacia bebeik neina,o kyla i virsu kaip V formos piltuvelis,pradedant nuo vamzdzio. (bent jau didzioji dalis)  Tai tiek mano pastebejimu.
Papildyta:
Karkasas pagamintas is 5/15  grindines lentos 3 cm,skersbalkiu centrai kas 60 cm,norint pataupyti galima ir kas 70 cm,bet kiek cia pritaupysi.  Visa retasa pakabinta ant namo sienos ir tu triju kolonu,plius tarp kolonu dar per viduri po pamatuka (nesimato)

Uztai reikia naudoti ne EPS80 mirksiukas.gif ir laikys. Aisku ir jei kokietai nepatikimi lochai paleisti po nama laksto tai irgi reikia priziureti.
Koks tikslas palikti betona po vamzdeliai, juk siluma svarbiausia ir visa geriausiai, kad eitu i virsu.
Tuo budu apie kuri diskutuojam betonuojant grindis uzleksciuojamas yra TIK virsutinis sluoknis ir jis viskai nesutankina nei 1 cm zemiau. As jau rasiau, kad galite pabandyti prakrapstes ta uzleksciauota sluoknis pakrapstyti betona, tai ten ne betonas o naminis sausainis. Naudojant betona is mazgo arba maisant vietoje nesiulyciau krapstyti, nes poto i priimamaji reikes vaziuti pirstukus gydyti lotuliukas.gif
Kitas dalykas - betonuojant ranmkomis betonas "paduodamas" kibirais ir meistrai vaisciodami su jais, o taip pat dar speceliai uztrypdami kampus ir krastus taip sutrombuoja, kad tam putzmeister padaromam betonui ir jo rupumui SLEPTIS PO LAPAIS.
Biesai, ir dar tu paminejaio, kad lesciuojant dregna betona ....... , taciau tik sausa betona galima paduoti per tas slangas. Nors ir su rankomis kai betojuoja yra gaminamas sausas (gal truputi dregnesnis) betonas, kad butu imanoma uzreikuoti, taciau tenai galima netgi jo stipruma pasikoreguoti, o tai su ta slangine technologija max iki 140 markes atrodo betonas galimas paduoti, o poto pradeda kimstis slanga.

Del ypatingai lygaus jau rasiau praeitame poste. neapsigaukite "paradine" isvaizda, nes tai yra niekas
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2011 05 23, 12:16)
eina sau, mes kaip tik tariames, kad šią savaitę mums atvažiuos grindis virš vamzdukų šimdymo išbetonuoti, sakė s jų medžiagomis, apie 6 cm storio betonas 23/m2.....bet dabar prisiskaičius  g.gif  g.gif  gal dar kas turite kokių betonuotojų kontaktų?  g.gif  g.gif Man reikia, kad labai lygiai, nes viršutinis sluoksnis visgi....

Ir dar tartis daryti toki darba su ne savo medziagosm yra absurdas, nes tie materialistai visais budais, bet jusu saskaita bandys sutaupyti...taciau su rezultatu liksite jus.
jei yra galimas ir jei grindinis sildymas, geriau bent jau 8cm betono sluoksnis .
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 05 23, 15:37)
Zojux,nesupratau,kaip ten parašei-iš mazgo betonas stipresnis,bet dabar maišytum su maišykle- kodėl?

ax.gif esme ta pati ar su maisykle ar is mazgo, taciau betonas stipresnis arba norimo stiprumo gaunamas. todel kita priklauso nuo skaiciavimo ir galimybiu.
Papildyta:
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 23, 18:55)
NU va ir pabendrauk su jumis smile.gif suvaret mane ir mano juodgrindziu meistrus . Noras net dingo nama statytis:D . Petras ir Antanas pasakys kad gerai padaryta, o Onute sakys kad h...ai ,ir tada parsideda gincai wink.gif kazkas ten klause kur garaze silpnos vietos - cia buvo mano ir darbu vygditojo uzgaida .Aplink trapa ,yvaziavimas i garaza , cia mes nusprendeme pastiprinti su armatura . Del hidroizoliacijo dvigubos ? vel gal ir nelogiska gal ir nevertejo , bet dejau dviguba plievele .o kai lies grindis netgi desiu ruberoioda , gruntuosiu ir siules sutepsiu su spec derva .

Svarbu neisizeisti drinks_cheers.gif
Nu ten jums kazkas kazko vis pripaisto... Ir dabar is kur tas ruberoidas ir kam jis. Kur ir ka jus gruntuosit, ir su kokia detrva ir kokias siules tepsite?
Ar kartai jus neturite kokio "ismanancio" darbu vadovo, kuris dar ir medziagu tiekima jums organizuoja?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 23, 20:57)
Tvanu ruosies,ar baseina darysi?  bigsmile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Kazkokios mistiko ten pas ji dedasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 05 23, 22:03)
Uztai reikia naudoti ne  EPS80  mirksiukas.gif ir laikys. Aisku ir jei kokietai nepatikimi lochai paleisti po nama laksto tai irgi reikia priziureti.
Koks tikslas palikti betona po vamzdeliai, juk siluma svarbiausia ir visa geriausiai, kad eitu i virsu.
Tuo budu apie kuri diskutuojam betonuojant grindis uzleksciuojamas yra TIK virsutinis sluoknis ir jis viskai nesutankina nei 1 cm zemiau. As jau rasiau, kad galite pabandyti prakrapstes ta uzleksciauota sluoknis pakrapstyti betona, tai ten ne betonas o naminis sausainis. Naudojant betona is mazgo arba maisant vietoje nesiulyciau krapstyti, nes poto i priimamaji reikes vaziuti pirstukus gydyti  lotuliukas.gif
Kitas dalykas - betonuojant ranmkomis betonas "paduodamas" kibirais ir meistrai vaisciodami su jais, o taip pat dar speceliai uztrypdami kampus ir krastus taip sutrombuoja, kad tam putzmeister padaromam betonui ir jo rupumui SLEPTIS PO LAPAIS.
Biesai, ir dar tu paminejaio, kad lesciuojant dregna betona ....... , taciau tik sausa betona galima paduoti per tas slangas. Nors ir su rankomis kai betojuoja yra gaminamas sausas (gal truputi dregnesnis) betonas, kad butu imanoma uzreikuoti, taciau tenai galima netgi jo stipruma pasikoreguoti, o tai su ta slangine technologija max iki 140 markes atrodo betonas galimas paduoti, o poto pradeda kimstis slanga.

Del ypatingai lygaus jau rasiau praeitame poste. neapsigaukite "paradine" isvaizda, nes tai yra niekas

Skaitau tavo postus ir stebiuosi tavo ismonem. Tai tau betonas netinka net nelabai suprasi is kur,ar tai is betono mazgo,ar tai rankom maisytas,ar tai slangom paduodamas.. Nebesuprasi. kazkokie betonuotojai broko pridare su lekstem,vadinas leksciavimas -sudas,nesvarbu kad kazkokie berankiai dare. Betono pavirsiu gali padaryti koki nori siurkstumo,toki kad tiktu plytelem klijuoti,arba toki kad beliktu uzdazyti. Siulai rankom betonuoti. tai gal dar ir paciam susimaisyti? ir poto kalnai pakalnes.. Kokio storio sukom pas tave meistrai plyteles klijavo? Tikrai ne 8 mm... o ant normalaus isleksciuoto betono gali ir su 8 mm klijuoti. o zinant kiek kainuoja specialus klijai,susidaro sumele.. Zinoma,galima dregna betona(toki kury suspaudes kamuoliuka gali padaryti) ir rankomis puikiai islyginti. Tereikia tik teisingu ranku. dar vienas dalykas (neisizeisk9) tu isitikines kad tavo meistrai tokie superiniai,kad neteks kada pries foruma raudonuoti? tas posakis-mano meistrai.. Gal tu ju brigadininkas? Man tai juokingai skamba. Buciau Lietuvoj,nerasyciau taip,dar neduok diebve pagalvosit kad save bandau i aukstumas iskelt. Tiesiok truputi pabodo skaityti tavo subjektyve nuomone,nes yra skirtumas ... Bet kitavertus cia juk forumas,galima reiksti laisvai savo nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 05 23, 13:16)
eina sau, mes kaip tik tariames, kad šią savaitę mums atvažiuos grindis virš vamzdukų šimdymo išbetonuoti, sakė s jų medžiagomis, apie 6 cm storio betonas 23/m2.....bet dabar prisiskaičius  g.gif  g.gif  gal dar kas turite kokių betonuotojų kontaktų?  g.gif  g.gif Man reikia, kad labai lygiai, nes viršutinis sluoksnis visgi....

Isbetonuota labai lygiai,bet sakau reikia ziureti,ir medziagas dabar pirkciau savo.
Atsakyti
Judame i prieki wink.gif
http://www.photobuck...F2_4DDACD32
Kazkas klause apie gruntavima ir ruberoida
Pas mane taip (blogai ar gerai pats nezinau, zalias esu statybu srytije) Sutankintas smelis, plevele, betonas 5-7 cm (juodgrindes) paskui gruntavimas , ruberoidas per siules suteptas kazkokia derva, polisterolis 5+5+3 , tinklas , vamzdelai ir betonas 7cm , apdailai paliksim 1.5 cm

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 23, 21:18)
Skaitau tavo postus ir stebiuosi tavo ismonem. Tai tau betonas netinka net nelabai suprasi is kur,ar tai is betono mazgo,ar tai rankom maisytas,ar tai slangom paduodamas.. Nebesuprasi. kazkokie betonuotojai broko pridare su lekstem,vadinas leksciavimas -sudas,nesvarbu kad kazkokie berankiai dare. Betono pavirsiu gali padaryti koki nori siurkstumo,toki kad tiktu plytelem klijuoti,arba toki kad beliktu uzdazyti. Siulai rankom betonuoti. tai gal dar ir paciam susimaisyti? ir poto kalnai pakalnes..  Kokio storio sukom pas tave meistrai plyteles klijavo? Tikrai ne 8 mm...  o ant normalaus isleksciuoto betono gali ir su 8 mm klijuoti. o zinant kiek kainuoja specialus klijai,susidaro sumele.. Zinoma,galima dregna betona(toki kury suspaudes kamuoliuka gali padaryti) ir rankomis puikiai islyginti.  Tereikia tik teisingu ranku.    dar vienas dalykas (neisizeisk9) tu isitikines kad tavo meistrai tokie superiniai,kad neteks kada pries foruma raudonuoti?  tas posakis-mano meistrai..  Gal tu ju brigadininkas? Man tai juokingai skamba.  Buciau Lietuvoj,nerasyciau taip,dar neduok diebve pagalvosit kad save bandau i aukstumas iskelt. Tiesiok truputi pabodo skaityti tavo subjektyve nuomone,nes yra skirtumas ...  Bet kitavertus cia juk forumas,galima reiksti laisvai savo nuomone.  4u.gif

kam nesuprantama tada isversiu ir paaiskinsiu.
Betonas is mazgo arba maisomas maisykleje yra geresnis stiprumo atzvilgiu nei padaromas su putzmeister. Ar Bieasi kada viena ir kita "ciupinejai", gal skirtumo nepastebejai?
Tarp kitko, pas mane isbetonuota yra su Putzmeister ir tai manau buvo mano neteisingas sprendimas. Cia kaip ir daugumai subelamutino laiko trukumas ir tas pavirsiaus estetinis lygumas gaunamas uzleksciavus.
Priduobiavimo nelaikiau broku , kas paprasta akimi nera matoma (tam pamatyti reikia reikos arba gulsciuko) ir betonuotojai to nelaikys broku tai tikrai, nes gal Biesai neesi mates to proceso, taciau to isvengti neimanoma su ju technologija - zmogus ta lekste stumdo, o ne robotas - paliko vietomis ilgiau ir yra "duobe". Duobes pasimato dedant apdaila ir tada jau viens su 8mm sukytem neisisiviniosi arba be islyginamojo sluoksnio po parketlentem. Tarp kitko grindis jei reikia issilyginti arba susikelti del norimu suvesti skirtingu dangu auskciu yra pigiau su tam skirtais misiniais, o ne su kiljais mirksiukas.gif

Ar esi kada betonaves grindis? Pagal auksciau esanti komentara esu tikras, kad ne. Siuo atveju as pats issibetonavau juodgrindes, del kuriu nesiskunde poto "ant jo" darbus atlike meistrai - tai buvo tik pirmas mano kartas. O del meistru, kurie ir masydami maisyklemis (atitinkamomis) ir sunesdami betona is mazgo gali isgauti LYGESNE stiazke (cia nekalbu apie ta visiems grazu nulyginata pavirsiu) nei su putzmeister technologija (pagal auksciu paklaidas), reiketu taip garsiai nesaukti, nes nei tu mates rezultata nei tuos meistrus. Mano nuomone, kam reikia laikinai lygaus nuleksciuoto pavuirsiaus taciau maziau ar daugiau duobiuoto bendro pavirsiau, o ypac silpnesnio betono - tie renkasi putzmeister. tiems kam reikia tvirto (pagal poreikius) betono sluoksnio ir lygaus pagrindo - rankasi meistrus "su rankomis".

Biesai, tavo nuomone islygintas grindu pats pavirsius su sakykime Sakret BAM (3-40mm) yra lygus ar nelygus?

Mano mestrai = mano name dirbe meistrai, del kuriu rezultato ir kompetencijos esu 100% patenkintas. Siuo atveju tai trumpiau rasyti ir tikiusoi kiti suprato, ka turejau omeny. Aisku tu tikriausiai geresnis, bet tu nebuvai LT, taigi.... doh.gif

Nesuprantu ka tu laikai dregnu ir ka sausu betonu g.gif . Detalizuok. Nes tas pats kur paduodamas per slangas yra galima suspasuti i kamuoliuka ir jis islaikys forma. Taciau visvien jis laikomas sausu.
Papildyta:
QUOTE(marakuja07 @ 2011 05 23, 22:07)
Isbetonuota labai lygiai,bet sakau reikia ziureti,ir medziagas dabar pirkciau savo.

O jus su kuom ta lyguma pamatete - su nivelyru, bent jau ilga reika ar gulsciuku?
Man irgi atrode lygu, nes ziurejau tik pavirsiu ir estetika tuo piminiu momentu viska uzgozia, taciau ar ten estetikos reikia ? Kai pradedi supratsi ir teisingai ziureti ta lyguma, pamatai, kad pasirinkai neteisinga varianta, bet ka padarysi atlaikys ir tas savo funkcija unsure.gif kaip sakant is nezinojimo ir bedos bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 05 23, 23:21)
Judame i prieki wink.gif
http://www.photobuck...F2_4DDACD32
Kazkas klause apie gruntavima ir ruberoida
Pas mane taip (blogai ar gerai pats nezinau, zalias esu statybu srytije) Sutankintas smelis, plevele, betonas 5-7 cm (juodgrindes)  paskui gruntavimas , ruberoidas per siules suteptas kazkokia derva, polisterolis 5+5+3 , tinklas , vamzdelai ir betonas 7cm , apdailai paliksim 1.5 cm

Kam reikalingas gruntavimas?
Kokia ruberoido esme? Ka jis duoda/duos?
Kokia esme polistirolo 5+5+3? Kodel 13 cm? Koks polistirolas?
Ar bus ant grindu pas jus parketlentes? Jei taip 1,5 cm neuzteks.

kaip matau is nuotrauku jusu juodgrindes zemiau pamato auskcio? Ar taip? Tokiu atveju kas "uzeis" ant pamato krastu? Tik virsutinis betono sluoksnis?

Pas jus sienas tinkuoja su slangomis? ne rankiniu budu?
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 05 24, 09:37)
kam nesuprantama tada isversiu ir paaiskinsiu.
Betonas is mazgo arba maisomas maisykleje yra geresnis stiprumo atzvilgiu nei padaromas su putzmeister. Ar Bieasi kada viena ir kita "ciupinejai", gal skirtumo nepastebejai?
Tarp kitko, pas mane isbetonuota yra su Putzmeister ir tai manau buvo mano neteisingas sprendimas. Cia kaip ir daugumai subelamutino laiko trukumas ir tas pavirsiaus estetinis lygumas gaunamas uzleksciavus.
Priduobiavimo nelaikiau broku , kas paprasta akimi nera matoma (tam pamatyti reikia reikos arba gulsciuko) ir betonuotojai to nelaikys broku tai tikrai, nes gal Biesai neesi mates to proceso, taciau to isvengti neimanoma su ju technologija - zmogus ta lekste stumdo, o ne robotas - paliko vietomis ilgiau ir yra "duobe". Duobes pasimato dedant apdaila ir tada jau viens su 8mm sukytem neisisiviniosi arba be islyginamojo sluoksnio po parketlentem. Tarp kitko grindis jei reikia issilyginti arba susikelti del norimu suvesti skirtingu dangu auskciu yra pigiau su tam skirtais misiniais, o ne su kiljais  mirksiukas.gif

Ar esi kada betonaves grindis? Pagal auksciau esanti komentara esu tikras, kad ne. Siuo atveju as pats issibetonavau juodgrindes, del kuriu nesiskunde poto "ant jo" darbus atlike meistrai - tai buvo tik pirmas mano kartas. O del meistru, kurie ir masydami maisyklemis (atitinkamomis) ir sunesdami betona is mazgo gali isgauti LYGESNE stiazke (cia nekalbu apie ta visiems grazu nulyginata pavirsiu) nei su putzmeister technologija (pagal auksciu paklaidas), reiketu taip garsiai nesaukti, nes nei tu mates rezultata nei tuos meistrus. Mano nuomone, kam reikia laikinai lygaus nuleksciuoto pavuirsiaus taciau maziau ar daugiau duobiuoto bendro pavirsiau, o ypac silpnesnio betono - tie renkasi putzmeister. tiems kam reikia tvirto (pagal poreikius) betono sluoksnio ir lygaus pagrindo - rankasi meistrus "su rankomis".

Biesai, tavo nuomone islygintas grindu pats pavirsius su sakykime Sakret BAM (3-40mm) yra lygus ar nelygus?

Mano mestrai = mano name dirbe meistrai, del kuriu rezultato ir kompetencijos esu 100% patenkintas. Siuo atveju tai trumpiau rasyti ir tikiusoi kiti suprato, ka turejau omeny. Aisku tu tikriausiai geresnis, bet tu nebuvai LT, taigi....  doh.gif

Nesuprantu ka tu laikai dregnu ir ka sausu betonu  g.gif . Detalizuok. Nes tas pats kur paduodamas per slangas yra galima suspasuti i kamuoliuka ir jis islaikys forma. Taciau visvien jis laikomas sausu.
Papildyta:
O jus su kuom ta lyguma pamatete - su nivelyru, bent jau ilga reika ar gulsciuku?
Man irgi atrode lygu, nes ziurejau tik pavirsiu ir estetika tuo piminiu momentu viska uzgozia, taciau ar ten estetikos reikia ? Kai pradedi supratsi ir teisingai ziureti ta lyguma, pamatai, kad pasirinkai neteisinga varianta, bet ka padarysi atlaikys ir tas savo funkcija  unsure.gif kaip sakant is nezinojimo ir bedos bus gerai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kam reikalingas gruntavimas?
Kokia ruberoido esme? Ka jis duoda/duos?
Kokia esme polistirolo 5+5+3? Kodel 13 cm? Koks polistirolas?
Ar bus ant grindu pas jus parketlentes? Jei taip 1,5 cm neuzteks.

kaip matau is nuotrauku jusu juodgrindes zemiau pamato auskcio? Ar taip? Tokiu atveju kas "uzeis" ant pamato krastu? Tik virsutinis betono sluoksnis?

Pas jus sienas tinkuoja su slangomis? ne rankiniu budu?

paskaiciau tavo posta ir tiesiai sviesiai pasakysiu-su pliku pesiotis nesiruosiu. Daryk tu kaip nori,bet zinau tik viena,atejes i tavo nama tiek broko prirodyciau (tu tavo super meistru) kad nezinotum kur is gedos akiu deti. Jei nesi normaliai isleksciuotu grindu mates tai tavo bedos. mirksiukas.gif Viskas,daugiau nesiruosiu gincytis,man tavo poziuris aiskus. cool.gif
Papildyta:
Juokingiausia tai kad tik tavo meistrai,tik tavo technologijos ir medziagos geriausios.. Beje,kas busi pagal specialybe? Indzinierius,ar turginis?
Papildyta:
gal kas zinot kaip ten yra su giminaiciu pagalba prie statybu? Kas is gimonaiciu gali padeti? Gal kas domejotes?
Atsakyti
per tv kalbėjo apie daniškus namukus, 0 energijos: šiltinimas pamatų 40, sienų 30, stogo 40 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 24, 09:01)
paskaiciau tavo posta ir tiesiai sviesiai pasakysiu-su pliku pesiotis nesiruosiu. Daryk tu kaip nori,bet zinau tik viena,atejes i tavo nama tiek broko prirodyciau (tu tavo super meistru) kad nezinotum kur is gedos akiu deti.   Jei nesi normaliai isleksciuotu grindu mates tai tavo bedos. mirksiukas.gif Viskas,daugiau nesiruosiu gincytis,man tavo poziuris aiskus.    cool.gif
Papildyta:
Juokingiausia tai kad tik tavo meistrai,tik tavo technologijos ir medziagos geriausios.. Beje,kas busi pagal specialybe? Indzinierius,ar turginis?
Papildyta:
gal kas zinot kaip ten yra su giminaiciu pagalba prie statybu? Kas is gimonaiciu gali padeti? Gal kas domejotes?

Kai nebera korektisku argumentu ir pakrinka savitvarda, tai nebera ir normaliu komentaru. Suprantu ir uzjauciu verysad.gif
Del komentaru apie tavo per foruma izvelgtus broku mano name as nusileisiu - tegul jie buna, kad superspecui butu ramiau, kad tik jis toks nepakartojamas visu galu nemano meistras.

Nors viena mano brukima medziagu ar technilogiju primink - dazniausiai stengiuosi patarti ir is praktikos parekomenduoti, o poto pasirinkimo teise (kartais del to buna diskusijos). Kad ir siuo atveju patariau geriau betonuoti grindis NE su Putmeister ir buvo net kelis kartus pakartoti MANO ASMENINIAI argumentai del ko, taciau tikriausiai ir to tu nesupratai, o is diskusijos gavosi ne kas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 24 gegužės 2011 - 13:52
Na pasiskaitau, kaip zojux su biesu diskutuoja ir silpna pasidaro.... huh.gif Kiek meistru, tiek ir nuomoniu! Na vat eilinis mirtingasis ir atsirink, kur pelai, o kur grudai! doh.gif Taip ir realybeje: vienas sako, kad juoda, kitas, kad balta, o tu sukis kaip sau nori....
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 05 24, 14:58)
Na pasiskaitau, kaip zojux su biesu diskutuoja ir silpna pasidaro.... huh.gif  Kiek meistru, tiek ir nuomoniu! Na vat eilinis mirtingasis ir atsirink, kur pelai, o kur grudai!  doh.gif  Taip ir realybeje: vienas sako, kad juoda, kitas, kad balta, o tu sukis kaip sau nori....

As nesiulau manes klausyti,tegul pliauskia zojux. Zinau tik viena,jo postai kartais prasilenkia su realybe. Perdaug as po statybas braidziau kad nesuprasti kas yra kas. manes nieko neklauskit nes pagal zojux as ir betonuoti nemoku lotuliukas.gif ,tegul buna taip. Juokias tas kas juokias paskutinis.

Kaip atskirti kur juoda kur balta? Gal pagal patirti statybu srityje? Ai,bet tegul bus Zojux jum patarejes. O as pasiliksiu daugiau stebetoju... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 05 24, 14:24)
per tv kalbėjo apie daniškus namukus, 0 energijos: šiltinimas pamatų 40, sienų 30, stogo 40  smile.gif

Perdideles investicijos nulines energijos namui.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 24, 06:51)
As nesiulau manes klausyti,tegul pliauskia zojux.  Zinau tik viena,jo postai kartais prasilenkia su realybe.  Perdaug as po statybas braidziau kad nesuprasti kas yra kas.  manes nieko neklauskit nes pagal zojux as ir betonuoti nemoku  lotuliukas.gif ,tegul buna taip. Juokias tas kas juokias paskutinis.
Kaip atskirti kur juoda kur balta? Gal pagal patirti statybu srityje?  Ai,bet tegul bus Zojux jum patarejes. O as pasiliksiu daugiau stebetoju... mirksiukas.gif
Papildyta:

Na va, ir vyrai musu susipyko lotuliukas.gif rebiatas davaite zit druzna... kiekvieno is jusu patarimai yra mums aukso vertes. Patarinekit dalinkites savo patirtim nelikit tik stebetojais.

Tarp kitko, tame saite kur betonuoja grindis tai mano name, ten kur moliniai blokeliai. kai perskaiciau jusu komentarus plaukai pasisiause, bet kai gryzom pasiziiurejom tai labai lygiai tos grindiys. mes darem be juodgrindziu tik tankinom smeli, dejom polistirola ir t.t. ...betono sluoksnis 6-7cnt ant virsaus jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 05 24, 13:58)
Na pasiskaitau, kaip zojux su biesu diskutuoja ir silpna pasidaro.... huh.gif  Kiek meistru, tiek ir nuomoniu! Na vat eilinis mirtingasis ir atsirink, kur pelai, o kur grudai!  doh.gif  Taip ir realybeje: vienas sako, kad juoda, kitas, kad balta, o tu sukis kaip sau nori....

As ne meistras mirksiukas.gif , vienitelis visu galu meistras yra Biesas (pagarba jam, tokiu reta).

O tiems kas domisi reikia atsirinkti, o tai galite padaryti kalbedami ir kviesdamiesi pas save kuo daugiau meistru, skaitinedami kokius nors staripsnius, forumus ir visazinio visu galu meistro arba kitu komentarus ir susidelioti + ir - bei is viso kas kalbeta ir girdeta priimti savo teisinga sprendima - juk sau darome, tai mes ir sprendziame.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 24, 15:51)
As nesiulau manes klausyti,tegul pliauskia zojux.  Zinau tik viena,jo postai kartais prasilenkia su realybe.  Perdaug as po statybas braidziau kad nesuprasti kas yra kas.  manes nieko neklauskit nes pagal zojux as ir betonuoti nemoku  lotuliukas.gif ,tegul buna taip. Juokias tas kas juokias paskutinis.
Kaip atskirti kur juoda kur balta? Gal pagal patirti statybu srityje?  Ai,bet tegul bus Zojux jum patarejes. O as pasiliksiu daugiau stebetoju... mirksiukas.gif
Papildyta:

Biesai taves nesuprantu, tai kam kaip sakei pliauksti (pagal zinuciu kieki matosi kas yra pliauskejas) jei nesiulai taves klausyti. Kazka cia suvelei g.gif ...
O as siulau ne klausyti manes, nes as nekalbu o rasau, o perskaityti mano komentarus ir jei priimtini argumentai ir nuomone arba tai padeda apsispresti tai valio, jei ne TIK jusu teise rinktis. Visa esme, kad man cia tik toks hobis ir noras pasidalinti tai ka suzinojau ir patyriau su kitais, kuriems to reikia drinks_cheers.gif . Ir vien del geranoriskumo, nes kitu atzvigiu tai butu tik laiko gaisimas.
Atsakyti