QUOTE(Colomba @ 2011 11 28, 01:13)
Rasu lanka pamenu Jus.

Kaip jaučiatės dabar, kaip Jūsų sveikata?
Ačiū.

Jaučiuosi gerai. Apie patirtus košmariukus primena tik begalės randų ant pilvo , ir kai turiu važinėti pas gastro. Valgau jau beveik viską. Daugiau jokio priepolio ir nebuvo, bet man gydytjai sakė, kad mano atveju - tai gali pasikartoti bet kada, arba niekada.

Kai gerai jaučiausi, pradėjo atrodyti kad išvis man nėra jokio OK. Tai buvo beveik po 4 metų. Visus tuos metus tvarkingai gėriau Mesalalaziną ( nes nutraukti neleido, kol atseit nėra 5 metų ). Pradėjau sakyti gydytojai apie įtarimus, kad man nėra jokio OK. Ji pasiųlė man dalyvauti programoje genetiniam OK tyrimui. Pridaviau kraujo, bet jau beveik 2 metai jokio atsakymo. Tyrimas vyksta Vokietijoje. Tai gydytoja sako, kol sukeliaus iš visur tie tyrimai, kol viską sutvarkys - jei kasą sužinosim, jums pranešim. Jokios žinutės. Dabar jau eina 6 metai. Niekaip negalėjau patekti pas savo gydytoją tai patekau pas kitą, kuriai papasakojau savo litanijas. ir kad gal be reikalo geriu vaistus. Ji sako, kad negalėčiau tau jų nuimti be tavo gydančios gydytojos . Tačiau vis tik sako pabandykim. Į kortelę įrašė " ...esant remisijai..., bet pasikartojus skirti tiek ir tiek mesalazino,,,"(žodžiu, apsidraudė). Taip jau ir nebegeriu nuo pavasario. Bet man nuo to ne ramiau. Po Naujųjų eisiu darytis kolonoskopijos - tiesiog , kad pasižiūrėti ar viskas gerai (nes dar yra storosios žarnos divertikulitas), tai buvo minėjeę , kad kas 2 metus reikia darytis. Noriu tikėti, kad viskas bus gerai, bet ramu nėra, nes juk šiaip sau niekas iš nieko neatsiranda (turiu omenyje mano vadinamos ligos radžią). Tada po tyrimo gal pavyks patekti ir pas savo gydytoją.
Visiems ir visoms linkiu begalinės sveikatos ir stiprybės, kantrybės ir tiesiog , geros gyvenimo kokybės.