labukas visiems
jei daktarai butu dievai, jie ne tik mums viska isaiskintu-bet ir pagydytu...deja, taip nera....
va, man snd kazkaip pradejo gerkle kutenti...lb bijau kad kas neprisikabintu...nes kt sav ir vaistus reik leistis ir pas daktara eit.....butu nekas jei susirgciau.....reiks pagerti kokiu arbatu

bet visa kt neblogai. esu patenkinta savo praktikos vieta, daug geriau jautiesi kai gali kur iseiti ir pabendrauti su zmonemis....ir da ka nuveikti. dar pora savaiciu ir man bus atostogos-mes cia kaip mokyklinukai-turim atostogas kaip ir visi vaikai

jau nuo sekmadienio pagaliau turim siego

tai ne taip tamsu ir niuru

daug liksmiau ir sventiskiau viskas atrodo
mamulioka-laikykites, susitvarkys manau viskas. ir greitai atsistosit ant koju kaip ieko nebbuve, tik kartais reik palaukti, cia ne sloga, kad per kelias dienas praeitu,...cia uztruka kur kas ilgiau nei noretusi...apsisavuokit kantrybe
AusryteKLP-jums ta pati galiu pasakyt, visi nori kad viskas vyktu greitai, deja, nevisada taip buna....kartais prireikia metu, kad viskas kiek galima labiau susinormalizuotu....nesiskubinkit taip.....nes jau nebus taip kaip buvo, bus viskas kitaip...sulauzyta anka per menesi sugyja, ir tai kartais daugiau laiko gali prireikti.... cia tokia operacija.....kantrybe.... laikas..daug daug laiko....ir nepasiduoti.....stai ko jums db reikia.....
buziali-teisingai sakai-tiketi tiketi ir neprarasti tikejimo kad viena diena bus geriau....nors ir nezinai kada ta diena bus
kitaip sakant, reik pagalvoti, kad kitiems zmonems kazkur kitur..yra daug blogiau nei mums.....todel dziaukimes tuo, kas yra siandien...ka snd turim, ko pasiekem....ir gyventi bus lengviau,, ir jegu atsiras nauju kovoti
as gal kazkada ir rasiau..kad mano puseserei , 25 metai suejo lapkriti, galvoje auglys....pries kelias sav ja palaidojo....patikekit....mums dar toli iki to, ka paskutiniais menesiais iskentejo ji.....todel galva aukstyn, ir i prieki....