Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

QUOTE(mamulioka @ 2011 12 20, 00:03)
Sveiki. Kiek metu kamuoja liga? Kokiam mieste gydotes? Kokius vaistus vartoja? Bioterapija (infliksimabas) paskirta?

Ilgai tos ligos nerado, serga ji daugiau negu 10 metų. Man atrodo liga jau progresavusi, ji minėjo, kad jai jau perėjo į vėžinę formą. Dėl bioterapijos nieko negaliu pasakyti, gydosi natūraliais vaistais. Mano nuomone, tas gydymas nėra veiksmingas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwex @ 2011 12 20, 08:48)
Ilgai tos ligos nerado, serga ji daugiau negu 10 metų. Man atrodo liga jau progresavusi, ji minėjo, kad jai jau perėjo į vėžinę formą. Dėl bioterapijos nieko negaliu pasakyti, gydosi natūraliais vaistais. Mano nuomone, tas gydymas nėra veiksmingas. g.gif

Ar tikrai perėjo į vėžinę formą? Ar kas 1-2 metus darėsi kolonoskopiją? (Paprastai praėjus 10 metų nuo ligos diagnozavimo turėtų daryti kas metus ar dvejus, stebėti būtent dėl supyktibėjimo.)
Dėl natūralių vaistų, abejoju ar jie jai padeda, jeigu situacija tokia kaip Jūs nupasakojote. Kodėl nesigydo? Ar lankosi pas gydytojus?
Dėl atminties, nežinau, neteko susidurti su tuo. smile.gif

Laila25 kaip laikasi? Kaip sveikata?

Aš pradėjau kosėti, vienu momentu atrodė, kad plautis ūžia, buvau peršalusi šiek tiek, bet neatrodė taip rimtą. O kurią naktį nubudau ir pajutau kaip stemplę degina. Įtariu, kad tas kosulys nuo refliukso. doh.gif

Angle iki kokios ribos leukocitai nukritę buvo? Man jie visada vos vos žemiau normos.

Mamulioka kaip Jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 20 gruodžio 2011 - 09:48
[quote=Colomba,2011 12 20, 10:46]
Ar tikrai perėjo į vėžinę formą? Ar kas 1-2 metus darėsi kolonoskopiją? (Paprastai praėjus 10 metų nuo ligos diagnozavimo turėtų daryti kas metus ar dvejus, stebėti būtent dėl supyktibėjimo.)
Dėl natūralių vaistų, abejoju ar jie jai padeda, jeigu situacija tokia kaip Jūs nupasakojote. Kodėl nesigydo? Ar lankosi pas gydytojus?

Diagnozę jai nustatė poliklinikoje. Kita problema, kad ji eina pas visokius šundaktarius ir kaip ją įkalbėti, kad pasidarytų kolonoskopiją. Ji pasibaisėjus mūsų gydytojais, todėl darėsi Imago tyrimą Koralo klube, kažkas panašaus į echoskopiją. Gydytojas apsiverkė pamatęs vaizdą: kairėje pusėje matė žarnoje skylę ir dar kažką rado. Teta atrodo tikrai baisiai visa sulysusi, išbalusi... doh.gif
Atsakyti
Na o kaip toki zmogu perkalbet.. Cia arba nori gyvent, arba nenori... Gal pabandykit jai internete paieskot info, atspausdint, kad paskaitytu, kad medikamentozinis ar net siuo atveju chirurginis gydymas yra butinas.
Atsakyti
QUOTE(ziwex @ 2011 12 20, 11:38)
Diagnozę jai nustatė poliklinikoje. Kita  problema, kad ji eina pas visokius šundaktarius ir kaip ją įkalbėti, kad pasidarytų kolonoskopiją. Ji pasibaisėjus mūsų gydytojais, todėl darėsi Imago tyrimą Koralo klube, kažkas panašaus į echoskopiją. Gydytojas apsiverkė pamatęs vaizdą: kairėje pusėje matė žarnoje skylę ir dar kažką rado. Teta atrodo tikrai baisiai visa sulysusi, išbalusi...  doh.gif

Skylė žarnoje dar nėra vėžinis susirgimas. Bet pagal viską jai reikalingas skubus gydymas, gal net operacija, priklauso kiek smarkiai liga išplitusi.

Galite jai pasakyti, kad jeigu ir toliau gydysis pas šundaktarius, tai tegul ima taupyti laidotuvėms. Be normalaus gydymo, nemanau, kad jai ims gerėti.

Suprantu, kad Jums rūpi teta, bet ji suaugęs veiksnus žmogus, Jūs negalite prisiimti atsakomybės už jos sprendimus ir veiksmus... Deja dažnai mums labiau rūpi artimųjų sveikata nei jiems patiems.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2011 12 20, 10:46)

Laila25 kaip laikasi? Kaip sveikata?

Aš pradėjau kosėti, vienu momentu atrodė, kad plautis ūžia, buvau peršalusi šiek tiek, bet neatrodė taip rimtą. O kurią naktį nubudau ir pajutau kaip stemplę degina. Įtariu, kad tas kosulys nuo refliukso.  doh.gif 

Angle iki kokios ribos leukocitai nukritę buvo? Man jie visada vos vos žemiau normos.

Mamulioka kaip Jums sekasi?  4u.gif

Dekui, kad rupinates smile.gif Tiesa pasakius, siaip sau. Jau 2 savaites ligoninej, niekaip ta fistule nepraeina, tai vat is tos zaizdos, kur abscesa salino, vis puliai bega, temperatura siokia tokia laikosi. Jau patys daktarai peciais guzcioja. Seria antibiotikais, o kaip yra tu puliu, taip yra. Kol kas prognozes siaip sau - sventes ligoninej
Atsakyti
Gražių, šiltų ir sveikų Jums Kalėdų ir laimingų kupinų vilties, ištvermės ir šilumos Naujųjų metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2011 12 23, 20:33)
Gražių, šiltų  ir sveikų Jums Kalėdų ir laimingų kupinų vilties, ištvermės ir šilumos Naujųjų metų smile.gif

Dekui smile.gif Ir as noreciau prisijungt prie sveikinimu. Kad ateinantys metai visiems butu geresni. Stebuklingu Kaledu...
Atsakyti
Aš irgi palinkėsiu gražių, ramių švenčių. smile.gif Būkit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Tebūnie Jums geras šitas rytas,
Kai žiema vėl žemę nubučiuos.
Ir kai žodžiai gerumu pavirtę,
Tūps lyg paukščiai ištiestuos delnuos.
Svajonės, trapios lyg varvekliai,
Eis sutikt naujos aušros.
Tebūnie Jums geras šitas rytas,
Ir diena ir metai nuo pradžios.

Sveikatos, kantrybes, istvermes, susikaupimo, meiles, vilties.....
sveikinu su Šv.Kaledomis
Ramaus Šv.Kūčių vakaro visiems
Atsakyti
Su Sventem visus!
Gal as ir ne i tema ir ne vietoj,bet ar yra kur tema apie zarnyna?O gal galiu cia paklausti?Situacija tokia,kad galbut kraujuoja is zarnyno,o ar negalet but,kad ten ne kraujas,o raudonas vynas?Tiesiog esu pasimetus,nezinau kur paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2011 12 25, 12:22)
Su Sventem visus!
Gal as ir ne i tema ir ne vietoj,bet ar yra kur tema apie zarnyna?O gal galiu cia paklausti?Situacija tokia,kad galbut kraujuoja is zarnyno,o ar negalet but,kad ten ne kraujas,o raudonas vynas?Tiesiog esu pasimetus,nezinau kur paklaust.

Labai abejoju, kad raudonas vynas. Reiktų pasirodyti gydytojui.
Atsakyti