Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

Sveikuciai,
Su artejanciais naujais visus smile.gif

Jurga 75, teisingai buzialis sako, nereik bijot, visi mes po tu tyrimu nesuvalgyti gyvi, geriau ligai uzkirsti kelia, ar net kaip mamulioka sako-gal tik hemarojus. bet geriau eit ir issiaiskint, kad ramiai gyvent galetum.

AusryteKLP-su sventemis ir jus, smagu kad per sventes namie galejot pabuti, kad ir su temp, bet vis tiek, namie sako ir sienos padeda. sveikinu, per men tikrai LABAI DAUG padarete ir pasiekete. ir toliau bus tik lengviau. iprasit, susigyvensit, taps kasdienybe, ir viskas bus tikrai gerai. jus tikri saunuoliai, taip ir toliau, po maza zingsneli i pieki , linkejimai jums-sveikatos stiprybes ir kantrybes jums. viskas bus gerai, pamatysit.

na o apie mane gal tiek, kad po apsilankymo pas daktara, liepe pabandyti utraukti zvakutes, ziuret kaip kas bus, visi kiti vaistai lieka tie patys. jauciuos neblogai, per sventes gana saikigai valgem, na cia per situos me priaugau svorio, sakiau reikes gl dietos pasilaikyti rimtesnes smile.gif kad vasara graziai atrodyciau smile.gif

visiems linkiu sutikti linksmai naujus metus smile.gif
linkiu kad kiti metai atnestu daugiau dziaugsmo, daugiau sveikatos, kad visada butu viltis su jumis. laimingu nauju metu jums visiems smile.gif
Atsakyti
o sakykit ar kasnor bandet bioenergitikus aplankyti su sia liga? idomu ar ka pagelbetu.
Atsakyti
QUOTE(ausryteKLP @ 2012 01 08, 21:11)
o sakykit ar kasnor bandet bioenergitikus aplankyti su sia liga? idomu ar ka pagelbetu.

lia, del bioenergetiku nezinau, tik kiek pamenu mama bande ieskot liaudisku vaistu, tai vieninteles Jadvygos arbatos kazkiek padejo....daugiau nelabai kiti kuo pagelbejo...
bet visada ir visiems sakau-isbandyt reik viska, kas imanoma, tik atsirinkti ar paciam tai priimtina, ir lb stebet ir analizuoti save reik.....daug dirbti su savim.....ir neprarast vilties smile.gif kad ir kaip sunku.....

ka gi tikiuosi visi sveiki po svenciu smile.gif
lauksim db pavasario smile.gif saulutes ir siltu dienu smile.gif
sekmes, o as i vaistine vaistu smile.gif
iki
Atsakyti
Sveiki,esu naujoke sioje ligoje.Pries pusantru metu man kauno klinikose nustate opini kolita.Is pradziu nesupratau kokia tai liga nes niekas taip ir nesiteike paaiskinti kad vaistai visam gyvenimui ir dar toki pavojigi...taigi prasidejo mano gydymas nuo salofalko 3g,per diena,jiems nepadejus pridejo prednizolona,tuomet man pagerejo pasiekiau remisija,taciau ji truko neilgai,vos menesi laiko.taciau atsikartojus ligai as jau issikrausciau gyventi i anglija.kol cia susiradau daktarus galvojau ir mirsiu nes niekas vaistu neisrase kol tyrimu nedare o jiems atlikti laukiau menesi eileje..maniau kad ir nukraujuosiu per ta laika..antra karta atsikartojus ligai vartoju imurana 150g per diena + pentasa 3g ir nesenai nustojau vartoti prednizolona.si kart remisija buvo labai sunku pasiekti prednizlonas pradejo veikti tik po gero menesio.pasakoti butu dar daug ka.Tikiuosi priimsite mane i savo bureli dalintis patirtime ir isgirsti jusu patarimu.Jau seniau esu skaiciusi jusu visus forumus nuo pradziu,tad su jumis jau mazdaug esu susipazinusi:)
Atsakyti
QUOTE(pegutee @ 2012 01 10, 02:11)
Sveiki,esu naujoke sioje ligoje.Pries pusantru metu man kauno klinikose nustate opini kolita.Is pradziu nesupratau kokia tai liga nes niekas taip ir nesiteike paaiskinti kad vaistai visam gyvenimui ir dar toki pavojigi...taigi prasidejo mano gydymas nuo salofalko 3g,per diena,jiems nepadejus pridejo prednizolona,tuomet man pagerejo pasiekiau remisija,taciau ji truko neilgai,vos menesi laiko.taciau atsikartojus ligai as jau issikrausciau gyventi i anglija.kol cia susiradau daktarus galvojau ir mirsiu nes niekas vaistu neisrase kol tyrimu nedare o jiems atlikti laukiau menesi eileje..maniau kad ir nukraujuosiu per ta laika..antra karta atsikartojus ligai vartoju imurana 150g per diena + pentasa 3g ir nesenai nustojau vartoti prednizolona.si kart remisija buvo labai sunku pasiekti prednizlonas pradejo veikti tik po gero menesio.pasakoti butu dar daug ka.Tikiuosi priimsite mane i savo bureli dalintis patirtime ir isgirsti jusu patarimu.Jau seniau esu skaiciusi jusu visus forumus nuo pradziu,tad su jumis jau mazdaug esu susipazinusi:)

Sveika prisijungus 4u.gif Ir nenoreciau , bet tenka rasyti malonu susipazinti (turejau omeni geriau rasytume sveika prisijungus kokios nors kotoj temoj ax.gif cia kad suprastum teisingai bigsmile.gif ) Cia lengviau pasidalint savo pojuciais, nes nesergantis neretai nesupranta ka tai reiskia kai uzsimanai i WC po n kartu per diena smile.gif . Mano vyras jau ismoko jei vaziuojant masina sakau susto, jau nekyla klausimu, tai ko?, tai gal cia geriau?, o gal cia?
Atsakyti
Istikruju labai sunku kai niekas nesupranta. Vakar rasydama pamirsau pamineti viena atradima kuris man padejo.tfu tfu tfu tik su juo ir pasiekiau remisija galiausiai. kaip suprantu lietuvoje jum daktarai israso salofalko mikroklizmas,o anglijoi man israse putas.pasiskambinau i lietuva savo daktarui Limui Kupcinskui,tai jis pasake kad tos putos yra daug geresnes,taciau lietuvoje jos yra nekompensuojamos ir labai daug kainuoja vienai savaitei,todel niekas jo neskiria.3menesiai prednizolono ir vistiek kraujavau,panaudojus jau antra ipurskima kraujo nebebuvo...gal jum teko tas putas naudoti? Siaip esu labai daug ka isbandziusi,pradedant nuo koraliniu papildu kurie daug kainuoja,uoj pasakociau ir pasakociau merginos smile.gif
Atsakyti
mes turim du menesius,kad isgydyti likusios 10cm zarnos,jei ne,operaciju maratonas prasides, nebezinau ko griebtis,naudoja tik salofalk klizmutes,gal gali putu pavadinima parasyti,ar jau labai jos brangios?tukstanciais kainuoja?gal butu galimybe ir mums pasveikti..noretusi geru rezulttatu nuvaziavus i kauna..
Atsakyti
salofalk rectal foam, radau cia toki paveiksleli mazyti ju internete, http://drugster.info...dicament/20842/
pailgas dozatorius su melynais antgaliukais,manau rasi ten tam tinklapi,ir paprasyk pas daktara manau tai tikrai gali padeti.manpadejo geriau uz prednizolona.kainos nezinau kaip lietuvoi as cia uz vaistus savo nemoku,as juos naudoju tik tada kai man pablogeja,isipurskiu 2kartus kekviena vakara pries miega kokia savaite,paskui vel ramu buna pora menesiu
Atsakyti
As pries gerus 7 metus dalyvavau studijoj, kur buvo bandomos solofalko putos, pildziau tada zurnala bet buvo tada tik lygos pradzia. Nepamenu kaip man tada su jomis sekesi g.gif
AusryteKLP tikiuos kad pavyks atsistatyt tuos nelemtus 10 cm, kad nereiketu kistis chirurgams.
Atsakyti
laba visiems,

ir naujai prisijugusiai taip pat, mes visus priimam smile.gif juk visiems viena ir ta pati beda, o cia daug lengviau kai pasikalbi, issikalbi, ir patarimu geru randi.
cia del putu - pirma kart girdziu apie jas, bet tik dar kart manau tai irodo, kad uzsienyje medicina yra kur kas toliau nei lt.....toks vaizdas kad lietuvai kaip kokiai treciarusiai saliai viskas....o geri dalykai, neikadami, nors uzsieyje manau seniai visiems prieinami.....gaila....kad taip yra....bet pagal tai koks ju poveikis, manau tikrai geras dalykas.....bet ar nereik vaistu naudoti pastoviai? kad palaikyti remisija?
lt man buvo skyre salofalka gert, cia svedijoj tokiu neturejo, todel skyre asakoli, ju yra ir lt, tik kiek zinau jie kur kas bragesni uz salofalka.....gal ir sutapimas, bet kai pakeite man i asakoli, man pradejo geret....bet negaliu pasakyt ar del to....bet dziaugiuosi kad jau greit metai remisija...butu gerai kad tik asakolis ja palaikytu....deja imuranas ir iflaksimabas eina kartu.....bet bent jau nereik zvakuciu naudot asakolio...pasiekimas smile.gif
Ausryteklp-paklauskit ir del asakolio daktaro, ka jums pasakys del jo..ir del putu, nes nevisada jie pasiulo kas yra geriausia, o gal kai ko net ir neturi maau......laikykites, susitvarkys manau jums viskas kuo puikiausiai. tik nepervarkit darbe, poilsis ir ramybe t.p. svarbu.
ech...ir kas tas ligas apskritai sugalvojo,...butu kur kas geriau be ju......
Atsakyti
na uzsieni kitaip,jum vaistai daug kainuoja,kai kurie isvis per brangus gydytis,o man nemokamai su sita liga..
o vaistus as vartoju pastoviai,zinoma. imuranas 150g + pentasa 3g. cia irgi salofalko tableciu neturejo tai skyre pentasa,nors itariu kad ji man nelabai tinka...
Laila tau jau metai laiko remisija,labai dziaugiuosi kad tau taip gerai.tikiuosi ir as sikarta pradejus dozuotes putu istverti kiek galima daugiau. O kokias dozes imurano jus naudojat?ar neturit nuo jo kokio pasalinio poveikio?nes man dar tik kai ji geriu bus 3menesis,bet labai pradejo slinkti plaukai jau po pirmojo vartojimo menesio,ir siai dienai jau plaukai visai plonyciai..o kaip nenustoja slinkt taip nenustoja..
Laila jei nyklystu kazkuriuose forumuose skaiciau kad leliuku nori gal ir jau turi? smile.gif noreciau daugiau suznoti esant galimybei apie nestuma su sia liga ir vaistu vaistu poveikius.
ausryteKLP - manau tikrai eikit pas daktara ir isbandykite putas.
Anksciau kai budavo remisijos mano pilvelis vistiek budavo labai neramus,nuolatiniai gurguliavimai,putimai pilvo,skausmai kairei pusei,bet ta susitvarkaiu pradejus naudoti papildus,kurie tai sustabde net ir nuolatini lakstyma i toleta pablogejus.juos naudoju nuolatos,jeigu bus idomu rytoj jum parasysiu ju pavadinimus
Laikykis ausryte,o Laila - kuo ilgesnes tau remisijos,juk jei remisija truks 5metus galesi nutraukti vaistukus smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Ir mane labai domintu tas salutinis imurano poveikis. Ar laikui begant organizmas prie jo prisitaiko? Pradejau skaityt ankstesnes temas. LaiLa, skaiciau, kad turejai labai ryskiu pasalinio poveikio pasireiskimu. Ar pavyko atgaivint plaukucius? Ir kaip su sanariais reikalai, ar veikia imuranas?
Atsakyti