Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

Žiauru, na, bet žinoma mažesnė blogybė yra geriau. Na, man šią savaitę daro tyrimus, ir tada paaiškės kaip su ta bioterapija...
Atsakyti
Labutis visoms noriu pasidziaugti kad savo remisija,palaikau tik su pentasa. nustojus gerti imurana smile.gif bet ... akys kasdien vis geltonyn,baisu kad cia angliokai nesugeba pasakyti kas man yra,sake del imurano ,metus ji negerejo...na bent jau organizmas be jo laikosi...turiu tyrimus ultragarso 28diena,o atsakymai kas man galiausiai yra tik kovo 15diena,tikiuosi iki to neatsigulti po zeme.
jus kalbate apie bioterapija,as apie ja labai daug kalbejau su profesiorium cia anglijoje. Jisai turi ligone su kuria ir as bendravau.Mergytei 13metu,ji taip pat turi opini kolita (pankreatita). ji serga 5metus,per visus juos dar niekada nebuvo nustojusi kraujuoti,niekas nepadejo.Taciau kai pries pora menesiu man teko i ligonine atsidurti del voties ant nugaros susitikau ta daktara kuris man pasake kad tai del musu ligos man tos votys o gristant prie temos ta diena profesoirius pasake kad mergaitei buvo pradetas seansas bioterapijos nuo kurios ji nustojo krajuoti smile.gif
Atsakyti
Klausykit, mergaites senbuves, o kur gi rututule dingus? Atidziai perskaiciau visas temeles, taip gausiai jinai dalino patarimus, ir se tau - dingo... Gal atsilieps...
Atsakyti
Smagu, pegutee kad tau remisija, ir dar su tik su pentasa smile.gif Tikiu kitiems tai suteikia vilties, kuri irgi padeda. O aš laukiu paskutinio tyrimo atsakymo, ir jei viskas gerai, tai skirs bioterapiją, tikiuosi padės, kaip kad ir kitiems padėjo
Atsakyti
angle,o kodel tau nori skirti bioterapija? nepasieki remisijos?
Atsakyti
taip, pegutee, kažkaip pasimetė ta remisija kai OK perėjo į kroną, na, bet dabar tikiuosi, pasieksiu, pirmą vaistukų dozę jau gavau, ir laukiu pagerėjimo smile.gif
Atsakyti
Angle, man labai keista, kad liga taip persimeta... Kaip suprast sia diagnoze? Storajam zarnyne bukle pagerejo, uzdegimas persimete i plonaji, ar dabar abudu kencia? Gal tiesiog tos ligos dar nepakankamai istirtos... Mano draugui Kronas. Jokiu pasaliniu (tfu tfu tfu) per 1.5 metu inflikso lasinimo nejaucia. Tik kiekviena karta lasinimo metu sioks toks dusulys uzeina. Na ir vat dabar recidyvas buvo. Bet itariu, del rukymo ir kitus vaistus vartodamas chalturino
Atsakyti
ir taip, ir kitaip, mamulioka,- ir tos ligos nepakankamai ištirtos, ir per paūmėjimą atsirado papildomų simptomų, būdingų kronui. o su vaistų režimu geriau nechaltūrinti, nes ir pavyzdingai laikantis ištinka visokiausios negerovės.
o iš Rututulės iš tiesų jokių žinių, gal pagerėjimas ilgalaikis ir atostogauja kur nors
Atsakyti
ynga, o greitai tau pasireiškė žvynelinė? kiek laiko prieš tai gydeisi infliksimabu, ir kiek po to humira kol pasireiškė? Klausiu, nes man yra diagnozuota žvynelinė, tik ji labai menkai ir retai pasireiškia, ir dabar visai manęs nevargina, o man irgi humirą paskyrė.
Atsakyti
Angle - o kuris tave daktaras gydo? gal taau is pradziu buvo kronas, bet to nepamate? nes man gydantis uk,irgi sake negali pereiti i krona, nes as pas juos klausiau per antra savo paumejima,nes simptomai buvo budinji kronui o ne kolitui.Man zinoma, kad kronas pereina i opini kolita, bet atvirksciai? na svarbu jog nustate kas yra. Merginos, noriu jusu visu paklausti gal zinote,jeigu esant remisijai ir daktaras tuo metu daro kolonoskopija,ar per remisija matosi koks uzdegimas ar siaip kas? ar galima remisijos metu per kolonoskopija pamatyti musu diagnoze?
Papildyta:
P.S. gal zinote kaip laikosi ausryteKLP ,jos vyras?jokiu ziniu is ju? siuliau jiems isbandyti salofalko putas, idomu kaip jiem sekesi?ar pabande?
Atsakyti
QUOTE(pegutee @ 2012 02 16, 19:55)
Angle - o kuris tave daktaras gydo? gal taau is pradziu buvo kronas, bet to nepamate?  nes man gydantis uk,irgi sake negali pereiti i krona, nes as pas juos klausiau per antra savo paumejima,nes simptomai buvo budinji kronui o ne kolitui.Man zinoma, kad kronas pereina i opini kolita, bet atvirksciai? na svarbu jog nustate kas yra. Merginos, noriu jusu visu paklausti gal zinote,jeigu esant remisijai ir daktaras tuo metu daro kolonoskopija,ar per remisija matosi koks uzdegimas ar siaip kas? ar galima remisijos metu per kolonoskopija pamatyti musu diagnoze?
Papildyta:
P.S. gal zinote kaip laikosi ausryteKLP ,jos vyras?jokiu ziniu is ju? siuliau jiems isbandyti salofalko putas, idomu kaip jiem sekesi?ar pabande?

mes cia smile.gif putu dar nebandem,nes turim klizmutes pabaigti,ir menesio gale vaziuos vyras tyrima darytis,ziures ar like ten uzdegimo ar ne,tada galvoju ir pasitarti del tu putu, o dabar vyras pradejo pas ostemopate,ten kazkiek seansu turi praeiti,tikimes kad pades,[inigai labai dideli uz tai,kad naudos butu.as vis dar galvoju apie bioenergetika,tik norestusi suzinot,kaip su tokiom ligom,ar imanoma kazka padaryt..labai laukiu menesio galo,ka pasakys tyrimai,ir aiksu lauksiu geru ziniu,kad reikalinga tik viena operacija. o va vaiko kuminas tai su ta liga gyvena jau 5metai kazkur,ir db jokiu vaistu nevartoja,jau metai kazkur,ir viskas gerai jam,zodzziu galima pasiekti iki tiek kad net vaistu nereikia..
Atsakyti
suteikia vilciu, kai zmonem taip pagereja, jog galima vaistu atsisakyti. Bus ir mums taip,mes dar gal ir sulauksim kol vaistukus isras nuo siu ligu,o senatvei tik prisiminsim kiek daug nervinomes ir naudojom medikamentu smile.gif
Papildyta:
o del putu ausryteKLP, pasinaudokit ta galimybe jas isbandyti,ju deka jau du menesiai kaip as nutraukiau net imurana,remisija palaikau tik su pentasa,padarius koloniskopija man,daktaras pasake : taip grazu,lyg nesirgciau smile.gif
Atsakyti