kaip laikotes? pagal parasymus matau aujoku turim, liudna, kad tokiose temose tenka susidurt, bet ka padarysi, yra kaip yra. lb tikiuosi kad naujokams nepatvirtins musu diagnoziu.....laikau uz jums kumsciu, laikykites.
o db is mano patirties, kai buvau pas daktara pries 3 men jau db, lb dziaugemes pagerejimu, ir jis pasiule nutraukti vartoti zvakutes, pabandziau, kt vaistus vartojau, deja, praejus nepilnai dviem men radau kraujo, gerai kad zvakuciu turejau tai is kart pradejau vartoti. o kai vel buvau leistis inflaksimaba sesute pasake jei matai pablogejima, vartok toliau. vartoju, i vel viska susitvarke, nors jau buvo metai kai buvo remisija....deja...nzn gal cia mano toks atvejis, kad man taip pasidare, gal mano kolito sunki forma kokia, nzn, bet sau galiu pasakyt, kad vaistu greiciau niekada negalesiu nutraukti.
taip, teisingai sakot, kad Kaune tik ir laukia kada i kisene idesi, baisu....baisu del tu kurie is tikruju neturi ka idet....as gydziausi santariskes, ir tikai, ten isiulyti lb sunku...nuostabus daktarai ir gastro kolektyvas
jei siuncia su siuntimu manau nereik moket uz si tyrima..nzn, jau senokai lt buvau...gal jau pasikeite per tiek laiko kas....
dar kas prie zarnyno ligu, tai zinau kad yra tema DŽS atrodo, dirglus zarnynas, ar panasiai. ten ir su problemom del zarnyno tema...
kaip kazkui rase, atrodo jus mamulioka, kad varbiausia issitirti ir nutatyti liga kaip galima greiciau...tada ir lengviau kvepuot pasidaro
ka gi , laikykites, ir sveikit.