Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

QUOTE(mamulioka @ 2012 03 10, 17:54)
Kazka girdejau, kad draugija ruosesi kreiptis i Seima, del to per mazo cia Lietuvoj demesio bei finansavimo skyrimo sioms ligoms. Pasirodo, sergamumas didziausias Europoj, o ziniu ir patirties labai mazai...

http://www.delfi.lt/...i.d?id=56360801
Atsakyti
Žinot lrytas straipsnis mane sunervino doh.gif pasijutau kažkokia tai antrarūše daržove. Kaip taip galima rašyti nesuprantu. gaunas taip kad mums visiems galas ateina, ir geriau sirgtume vėžiu ???? Nesamonė. Supikdė, net labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzialis: 10 kovo 2012 - 19:59
Buziali, man irgi nekokios mintys... g.gif Tarsi kazkokia reklamine kampanija, toks vaizdas. Va, sergantieji vos ne lavonai - paziurekit, kokia sauni musu medicina, kaip gerai dirbam, bioterapija skiriam ir "lavonai" pasveiksta.. Kazkaip, man atrodo, ne is to galo kovoja su tuom, kad ligos rimtumas butu pripazintas ir aplinkiniu poziuris serganciuju atzvilgiu keistusi i geresne puse. Tokiu straipsniu prisiskaite zmones, manau, labiau bus linke link poziurio kaip i kazkokius raupsuotuosius...
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2012 03 10, 19:52)
Žinot lrytas straipsnis mane sunervino  doh.gif pasijutau kažkokia tai antrarūše daržove. Kaip taip galima rašyti nesuprantu. gaunas taip kad mums visiems galas ateina, ir geriau sirgtume vėžiu ???? Nesamonė. Supikdė, net labai

Sutinku. Mane irgi sunervino. Atvirai sakant, pasijautau lyg vertui sėdžiu prie knygų, mokausi universitete, o kam, juk vis tiek nereikalinga esu.

Dabar kai emocijos nuslūgo, galvoju, viena vertus gerai, kad bandoma atkreipti dėmesį į mūsų ligas, apie bioterapijos naudą, galbūt apie ją pradėjus rašyti spaudoje ir iš valdžios kas nors dėmesį atkreips, bus lengviau ją gauti. Bet blogai, kad tai daroma tokiu būdu, sergančiuosius vaizduojant kaip kažkokius... vaikštančius lavonus.
Man pasirodė, kad žurnalistė perdėjo rašydama.

Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 10, 20:59)
Buziali, man irgi nekokios mintys...  g.gif Tarsi kazkokia reklamine kampanija, toks vaizdas. Va, sergantieji vos ne lavonai - paziurekit, kokia sauni musu medicina, kaip gerai dirbam, bioterapija skiriam ir "lavonai" pasveiksta.. Kazkaip, man atrodo, ne is to galo kovoja su tuom, kad ligos rimtumas butu pripazintas ir aplinkiniu poziuris serganciuju atzvilgiu keistusi i geresne puse. Tokiu straipsniu prisiskaite zmones, manau, labiau bus linke link poziurio kaip i kazkokius raupsuotuosius...

Pilnai su tavim sutinku 4u.gif Visiems mums linkiu daugiau teigiamu emociju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, kazkuri cia buvo minejusi kazkada apie Nobelio premijos laureata, kuris siuo metu kaip tik uzsiima naujais tyrimais ir nauju gydymo budu paieska. Ar esat ka nors radusios? As ziurejau, bet taip ir nepavyko nieko rast...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 10, 21:32)
Klausykit, kazkuri cia buvo minejusi kazkada apie Nobelio premijos laureata, kuris siuo metu kaip tik uzsiima naujais tyrimais ir nauju gydymo budu paieska. Ar esat ka nors radusios? As ziurejau, bet taip ir nepavyko nieko rast...

nieko daugiau neteko girdet, tas laureatas mire nuo kasos vezio verysad.gif tik vis dazniau girdisi kad nebekuriami nauji vaistai farmaciniu kompaniju... nebeapsimoka ar ka...
del straipsnio, o ka daryti kad atkreipti abejingu valdininku demesi, skauda sirdi skaitant, bet kaip pramusti gelezine uzdanga uz kurios-taip reikalingi vaistai..
gal kas zinot, kokie uzsienyje gydymo metodai, argi irgi taip ribojami biologiniai vaistai?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 10, 17:38)
Kazkoks nelabai optimistinis straipsnis...

tai jau tikrai...kazkaip nuliudino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2012 03 11, 20:35)
nieko daugiau neteko girdet, tas laureatas mire nuo kasos vezio verysad.gif tik vis dazniau girdisi kad nebekuriami nauji vaistai farmaciniu kompaniju... nebeapsimoka ar ka...
del straipsnio, o ka daryti kad atkreipti abejingu valdininku demesi, skauda sirdi skaitant, bet kaip pramusti gelezine uzdanga uz kurios-taip reikalingi vaistai..
gal kas zinot, kokie uzsienyje gydymo metodai, argi irgi taip ribojami biologiniai vaistai?

užsienių irgi įvairių yra - vienose šalyse ribojami, kitose ne. bet tai kad ir tie vaistai padeda ne visiems, o dar kitiems, kuriems padeda, pasireiškia netoleruotini šalutiniai poveikiai, todėl gydymą tenka nutraukti. skamba nelabai optimistiškai, bet svarbu ir tikėti, kad galima geriau jaustis, tikėjimas irgi gali veikti kaip placebo smile.gif
Atsakyti

sveikos merginos,noriu klaust patarimo,15d.turejau eit kolonoskopijai,o sianakt prasidejo toks umus viduriavimas ir zarnyno skausmai,kad nebesuvokiu ar cia rotas ar ta nepatvirtinta kolkas krono liga,i kolonoskopija aisku nebenueisiu atidejo 29 d.,bet daba nezinau ar reiktu vaziuot i ligonine del gydymo ar bandyt gydytis namie ,geriu vaistus kaip nuo roto bet nemazeja nei kiek nei viduriavimas nei skausmas verysad.gif jei kviesies greitaja aisku veza i infekcine ,o neaiskuar cia infektologu problema ir ka galima butu gert arba leistis nuo skausmo,nes jau pavargau verysad.gif o ligonines bijau po pastaruju nauju metu,patarkit prasau visai pasimeciau verysad.gif
Atsakyti
direktoriusq gal į šeimos gydytoją pabandykite kreiptis? Gal ką patars?
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 03 12, 11:59)
užsienių irgi įvairių yra - vienose šalyse ribojami, kitose ne. bet tai kad ir tie vaistai padeda ne visiems, o dar kitiems, kuriems padeda, pasireiškia netoleruotini šalutiniai poveikiai, todėl gydymą tenka nutraukti. skamba nelabai optimistiškai, bet svarbu ir tikėti, kad galima geriau jaustis, tikėjimas irgi gali veikti kaip placebo smile.gif

gal galit placiau apie salutini poveiki? ar teko jums ar jusu artimiems zmonems vartoti?
Atsakyti