QUOTE(Lucero @ 2013 02 02, 14:53)
labukas visom
nezinau ar teks sioj temoj dazniau apsilankyti, bet bedu su virskinimu turiu dideliu
ilga laika tiesiog labai pute pilva - ai maniau nuo gerlo. nes ir gerla turiu. visad viduriai kieti. po to atsirado pykinimas, tada rado kasos uzdegima. na o dabar atsirado kraujo ismatose
laukia koloproktologo tyrimai. greiciausiai ir kolonoskopija. Ar yra jums kuriai buve kraujo? 
o dievuliau, kasmet darai ja? manes pirmoji laukia. labai baisu. gal galetum pasakyti kas joje baisiausia? biski papasakot. beje ar galima pries ja isgerti raminamuju? Aciu jei galetum daugiau papasakot kaip tas tyrimas vyksta
nezinau ar teks sioj temoj dazniau apsilankyti, bet bedu su virskinimu turiu dideliu
o dievuliau, kasmet darai ja? manes pirmoji laukia. labai baisu. gal galetum pasakyti kas joje baisiausia? biski papasakot. beje ar galima pries ja isgerti raminamuju? Aciu jei galetum daugiau papasakot kaip tas tyrimas vyksta
Būna to kraujo per paūmėjimus, man dar kai imu karščiuoti ir temperatūra pakyla virš 38,5, irgi kartais atsiranda, bet dėl šito mažiausiai pergyvenu, nes dažniausiai savaime ir praeina nukritus temperatūrai.
Aš kolonoskopiją darausi kas pora metų, dabar gal jau ir kas metus reikės. Dėl raminamųjų pasitarčiau su gydytoju, nes nežinau ar nebus blogai, jei bus išgerti raminamieji, o paskui suleis vaistus prieš procedūrą.
Aš visada prašau vaistų į veną, greitai atsijungiu ir nubundu prieš pat pabaigą.
Dieną prieš tyrimą nevalgai, tik skysčiai ir 3 litrai gėrimo išvalyti žarnyną.