Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

QUOTE(pomidoras @ 2013 02 08, 15:01)
aciu uz atsakyma labai.as irgi tikiuosi,kad neras man jo,nors visko baisaus prisigalvoju siom dienom.

sakykite,o ar jums sergantiems OK buna pilvo skausmai ?ar pykinimai kokie?

Sveika, as sergu Krono liga, tai zinok jokiu pilvo skausmu pas mane nera buve. Bet pas mane gal dar cia tik pradzia, todel g.gif (sergu apie pusmeti). O vat pykinimas buvo pacioje ligos pradzioje, todel is karto, nesupratusi, kas vyksta, pirmoje eileje uzsirasiau pas ginekologa blush2.gif
O man merginos, jei prisimenate, buvo pulinga angina. Tai kad neerzinti zarnyno geriamais antibiotikais, leidziuosi juos i raumeni, t.y. i uzpakali. Eina sau, kokie jie skausmingi, o dar liko 2 d. juos leisti doh.gif
Atsakyti
man nieko neskauda tik kartais nuo karto tustinantis pasirodo ryskaus kraujo,kartais daugokai.

tikiuosi atras tik hemoroju,nors visko gali buti....tada teks viska is eiles man cia skaityti.
svarbiausia diagnoze suzinoti-o po to jau ir tie nervai aprims.
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 02 08, 22:15)
Sveika, as sergu Krono liga, tai zinok jokiu pilvo skausmu pas mane nera buve. Bet pas mane gal dar cia tik pradzia, todel g.gif  (sergu apie pusmeti). O vat pykinimas buvo pacioje ligos pradzioje, todel is karto, nesupratusi, kas vyksta, pirmoje eileje uzsirasiau pas ginekologa blush2.gif
O man merginos, jei prisimenate, buvo pulinga angina. Tai kad neerzinti zarnyno geriamais antibiotikais, leidziuosi juos i raumeni, t.y. i uzpakali. Eina sau, kokie jie skausmingi, o dar liko 2 d. juos leisti doh.gif

Linkiu greičiau pasveikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2013 02 08, 22:23)
Linkiu greičiau pasveikt  4u.gif

Aciu, tikuosi taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 02 08, 21:17)
Man kas padėdavo - mintis, kad pasidarysiu tyrimus ir bus aiškiau kas man yra. O tada galima galvoti ką toliau daryti, kaip gydytis, maitintis ir t.t.
Man bent jau tas aiškinumas ir žinojimas visada padeda. smile.gif

QUOTE(pomidoras @ 2013 02 08, 22:33)
.
svarbiausia diagnoze suzinoti-o po to jau ir tie nervai aprims.

va va
as jau menesi laukiu tos kolonoskopijos tai aisku per ta laika prisigalvojau visokio bieso..
gal ir gerai. esu viskam nusiteikusi. nenustebins biggrin.gif biggrin.gif nebus soko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 09 vasario 2013 - 19:13
QUOTE(Lucero @ 2013 02 09, 20:13)
va va
as jau menesi laukiu tos kolonoskopijos tai aisku per ta laika prisigalvojau visokio bieso..
gal ir gerai. esu viskam nusiteikusi. nenustebins biggrin.gif  biggrin.gif nebus soko

tik butinai parasyk po visko:kaip tyrimas,kokia diagnoze ir t.t

lauksiu su nekantrumu,nes labai viskas rupi
Atsakyti
Butinai pranesiu smile.gif dar norejau paklaust del baltu beveik permatomu gleiviu(nu kaip moteru isskyros atrodo), pastebejau ir tokiu...... sad.gif prie kokios cia labiau ligos buna?
Atsakyti
nu jau suradau, kad prie kolito buna ir kraujo ir gleiviu sad.gif man is tikro viskas tinka tam kolitui , tik kad nera viduriavimo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 10, 13:19)
nu jau suradau, kad prie kolito buna ir kraujo ir gleiviu sad.gif  man is tikro viskas tinka tam kolitui , tik kad nera viduriavimo.. unsure.gif

Na pas mane tai Krono liga ir tokios gleives atsirado mazdaug 3 men, po diagnozes nustatymo. Dar gydytoja vis teiraujasi, ar nera kraujo, bet kol kas jo nematau. Gal veliau, ligai isibegejus, gali pasirodyti. g.gif
Tiesa, o kada tau kolonoskopija planuoja daryti?
Atsakyti
kita savaite jau. pagaliau smile.gif nes jau isdurneti galima viska sau itariant
Papildyta:
o nustacius liga kas po to jumis gydo? koloproktologai ar gastrologai?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 10, 15:46)
kita savaite jau. pagaliau smile.gif nes jau isdurneti galima viska sau itariant
Papildyta:
o nustacius liga kas po to jumis gydo? koloproktologai ar gastrologai?

Del ligos lankausi pas gastroenterologa, kuris ir skiria gydyma. O kompensuojamus vaistus, mano atveju, mesalazina Salofalk, israsineja seimos gydytoja.
O kokie pas tave simptomai? Kada jie prasidejo?
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 02 10, 17:40)
Del ligos lankausi pas gastroenterologa, kuris ir skiria gydyma. O kompensuojamus vaistus, mano atveju, mesalazina Salofalk, israsineja seimos gydytoja.
O kokie pas tave simptomai? Kada jie prasidejo?

as itariu man jau senai reikejo pas ta gastro, bet seimos gyd. nesiunte pvz skrandi rastas gerl, bet gydo seimos gyd parasydama omperazoli. bijau, kad ir su siuom reikalu taip nebutu g.gif nors prie zarnyno ligu gal gydymas rimtesnis, tai gal pasius g.gif
as tai labai nenoriu jokiu vaistu, nes bedos su kasa ir skrandziu verysad.gif
o simptomai tai - pilvo putimas, pykinimas, rugstingumas, uzkieteje viduriai, dabar kraujavimas ir gleives, ..tiesa, dar kairej pusej pilvo apacioj paskauda kaip suprantu ten ir randas storoji zarna doh.gif . pilvo putimas(meteorizmas) tai man jau kokius 4 metus doh.gif nervam nurasiau. o kraujavimas gruodi pastebetas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 10 vasario 2013 - 16:59