Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

QUOTE(pomidoras @ 2013 02 11, 17:59)
sakykite,o ar po to tyrimo neskaudejo nieko?neisdrasko ten labai??

Ne viskas gerai kaip ir. Man net lengviau buna 4u.gif Gali biski kraujas pasirodyt, tai is biopsijos emimo vietos bus. Va ir mane pradeda po pirmo litro varinet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzialis: 11 vasario 2013 - 17:06
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 11, 16:59)
sakykite,o ar po to tyrimo neskaudejo nieko?neisdrasko ten labai??

Man asmeniskai VISISKAI nieko neskaudejo, ne menkiausio diskomforto nejauciau. Nors buvau prisiskaiciusi i-nete, kad smulkesnio sudejimo zmonems tipo labiau skaudeti turetu. Mano atveju tai visiskai nepasitvirtino (pati sveriu apie 50 kg).
Taip kad tikrai nepergyvenkite, viskas bus OK 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif jau pykina nerealiai, wc buvau dukart.... dar liko litras..... visas organizmas saukte saukia, kad sito geralo nebepriims schmoll.gif

jau geriau klizma....
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 02 11, 18:08)
Man asmeniskai VISISKAI nieko neskaudejo, ne menkiausio diskomforto nejauciau. Nors buvau prisiskaiciusi i-nete, kad smulkesnio sudejimo zmonems tipo labiau skaudeti turetu. Mano atveju tai visiskai nepasitvirtino (pati sveriu apie 50 kg).
Taip kad tikrai nepergyvenkite, viskas bus OK 4u.gif

kaip gerai ,kad yra kas nuramina smile.gif

as jau apskritai sau visokius vezius priskyriau,dar tas tyrimas baisuokliskas....net pradejau planuoti,kad jei ka baisaus atras-kas mano vaikus uzaugins verysad.gif

zodziu-baisu man ir tiek unsure.gif lyg apsiraminu-ir vel viskas is pradziu doh.gif
Atsakyti
Antro litro paskutini gurksni ryjant - apsivemiau ... doh.gif nu nezinau kaip treciaji litra iveiksiu...........

pomidore, suprantu tave......
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 11, 18:59)
Antro litro paskutini gurksni ryjant - apsivemiau ... doh.gif nu nezinau kaip treciaji litra iveiksiu...........

pomidore, suprantu tave......

vargsiuke tu... blink.gif
kazkaip nujauciu,kad ir man taip pat gali buti unsure.gif

palaikau tave moraliskai,gal kiek pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma. pradejau trecia litra, baisiai krecia saltis

o tu pomidore kada darysies ? nebijok, tu sakei privaciai, tai tikrai tavim pasirupins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 11, 19:04)

o tu pomidore kada darysies ? nebijok, tu sakei privaciai, tai tikrai tavim pasirupins smile.gif

Na va, jau visai nedaug liko 4u.gif Greiciau pabaik ir eik ilsetis po silta kaldra smile.gif
O rytoj butinai parsyk, kaip viskas praejo. Siaip man is karto po tyrimo pasake: viskas ne blogai, vezio nera, tik uzdegimas. Tyrimo isvadas ir aprasa is karto atidave. doh.gif Paskui pasake, kad lauksime biopsijos atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2013 02 11, 20:14)
Na va, jau visai nedaug liko 4u.gif Greiciau pabaik ir eik ilsetis po silta kaldra smile.gif

na tikiuosi, kad galesiu ilsetis unsure.gif ir nereiks nakti varinet i wc unsure.gif siaip viduriuoju normaliai, nedaug gana g.gif

pasisveriau, galvoju gal koks minusas bus, bet kur tau, nuo ryto +2 lotuliukas.gif negi vanduo?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 11, 19:42)
na tikiuosi, kad galesiu ilsetis unsure.gif  ir nereiks nakti varinet i wc  unsure.gif  siaip viduriuoju normaliai, nedaug gana g.gif

pasisveriau, galvoju gal koks minusas bus, bet kur tau, nuo ryto +2  lotuliukas.gif  negi vanduo?

Turbut, kad skysciai smile.gif
As tai konkreciai vandeniu variau, bet tik pradejus 3 l gerti. Ir taip ne 2 ir ne 3 kartus bigsmile.gif O nakti viskas OK, miegojau normalai, i WC nereikejo keltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 11, 20:04)

darysiuosi Kildos privacioje klinikoje,su narkoze.kainuos brangiai,bet man sveikatai nei vieno isleisto lito negaila.maziau smutkiu nereikalingu nusipirksiu-bet pasidarysiu viska,kad tik su sveikata butu gerai.

o tyrima manau treciadieni darysiuosi unsure.gif bijau ziauriai,kad tik ko baisaus labai nerastu,o visa kita isgyvensim manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 11, 20:50)
darysiuosi Kildos privacioje klinikoje,su narkoze.kainuos brangiai,bet man sveikatai nei vieno isleisto lito negaila.maziau smutkiu nereikalingu nusipirksiu-bet pasidarysiu viska,kad tik su sveikata butu gerai.

o tyrima manau treciadieni darysiuosi unsure.gif bijau ziauriai,kad tik ko baisaus labai nerastu,o visa kita isgyvensim manau smile.gif

O jus si treciadieni planuojate daryti? Tai tuomet rytoj jus Fortransa gersite, o mes moraliskai stengsimes palaikyti 4u.gif
Atsakyti