Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Gal kas zinote kur yra daromas plauku priauginimas?
Atsakyti
feminoj bonoj priaugina
Atsakyti
Dabartine mano kirpeja moteris - bent jau nudazo pelenu spalva, o kazkodel taip joks vyras nenutaiko. Ir jos kirpimai ilgiausiai laiko smile.gif

Noa, noriu ir aš pelenų spalvos sruogų, bet kiek dažydavo, tai labai greitai nusiplauna ta spalva sad.gif O kaip Neringa nudažo, ar laiko ta spalva ? Vėl galvoju pas ją užsirašyti, tai tiesiog įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 12, 22:46)
Merginos o gal zinot Baidis darbo laika(aktualiau iki keliu dirba)?Busiu labai dekinga.Bandysiu registruotis pas Ina labai ja isgyret  smile.gif

nu tai jau buvai pas Ina?
As uzhsiregistravau sestadieniui. Gal atitaisys Roberto broka. doh.gif nes nesusigyvenu su tais ryzhais plaukais....dabar kai pradejo plautis ta spalva-tai ishvis tragishkai man atrodo.... cry.gif
parashysiu sestadieni ispudzhius po apsilankymo pas Ina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 02 01, 13:48)
nu tai jau buvai pas Ina?
As uzhsiregistravau sestadieniui. Gal atitaisys Roberto broka.  doh.gif  nes nesusigyvenu su tais ryzhais plaukais....dabar kai pradejo plautis ta spalva-tai ishvis tragishkai man atrodo....  cry.gif
parashysiu sestadieni ispudzhius po apsilankymo pas Ina.  ax.gif

Aš esu buvusi pas Iną, tik ne Roberto, o savo dažymo broko taisyti smile.gif . Šiaip ji maloni, ir tą mano broką pataisė.... bet betaisydama dažė ir sruogelėm, kurių deja po jos dažymo nesimato. Matyt neatitaikė spalvos (nes aš šviesi) ir parinko ta pačią spalvą, bet pinigus už sruogeles paėmė... Tai šiek tiek liudna... sad.gif
Bet iš esmės ji tikrai nebloga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2005 02 01, 15:25)
noreciau kirpejo koordinaciu Vilijampoleje

galiu duoti telefona ju. Roberto mobilus tel. 8 612 52633 . Tikslaus adreso nezhinau...zhinau kaip nuvazhiuoti, bet numerio namo nezhinau. sad.gif Pasiskambink ir pasakys tau kaip juos surasti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 02 01, 16:10)
nu ash tamsi, tai gal nutaikys spalva sruogeliu...bet svarbiausia kad pagrinda nutaikytu tamsu kokio man reikia. smile.gif
O labai brangiai paeme uzh broko taisyma?  g.gif

Ar 50 ar 60 litų. Tiksliai neprisimenu. Beje, aš trumpaplaukė...
Atsakyti
Kerpuosi ir as pas Roberta jau 3 metus, buvau labai patenkinta iki siol ir aplinkiniai gyre: kirpimai liuks, ataugusi plaukuosena irgi fainai atrodydavo bei sukuodavosi, dazai pusmeti nenusiplaudavo ir pan. biggrin.gif Bet paskutiniai 2 kartai mane nuvyle. cry.gif Po antro gimdymo norejau pasigrazinti, tai pakarpe kazkaip be rysio ir nudaze sviesiom-ryzom sruogom, is kuriu rudumo jau po poros savaiciu nebesimate. sad.gif Veliau pradejo nerealiai slinkti ataugusios kasos, tai uzsirasiau pas ji dar karta - "kerpam trumpai" pasakiau. ax.gif Jis aisku apsidziauge, pasiraitojo rankoves, jo asistente pastoviai spoksojo, "ir kaip cia gausis". doh.gif Apkirpo. Nepatiko. Jau menuo praejo, galvoju biski ataugs, gal patiks, graziau gules, bet vis dar nesidziaugiu. unsure.gif Nezinau, jau nebenoriu pas ji eiti. Gal pas jusu isgirta Ana uzsirasyti. g.gif Atmeskit kas jos koordinates. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukas @ 2005 02 02, 15:30)
[Gal pas jusu isgirta Ana uzsirasyti.  g.gif Atmeskit kas jos koordinates.  4u.gif [/color]

pas Ana, ar pas Ina?
Atsakyti
grizhau ish kirpejos Inos. smile.gif
sedzhiu visa apsipatenkinus.... ax.gif labai liuks nudazhe..nebeliko tos shlykshchios ryzhos spalvos..... smile.gif Dabar tikriausiai visa laika eisiu pas ja.. 4u.gif ir uzh plauku nudazhyma paeme tik 40 litu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
Ziuriu nemazai apie Roberta pridiskutuota. Buvau ir as jo kliente gal 2 metus. Kai pirma karta nuejau, nezinojau, ko noriu, leidau savo ilgokus plaukus pakirpt iki peciu (jis aisku paliko iki peciu... bet tik keleta sruogu tongue.gif ), pasakiau, kad tureciau neissaukianciai atrodyt ir t.t. Nukirpo savo nuoziura, gavosi labai faina stilinga trumpu plauku sukuosena. Ir nudaze - thumbup.gif visi plaukai pasviesejo, nu vienu zodziu likau patenkinta (ko nepasakyciau apie vyra, nes jam ilgi plaukai graziausi verysad.gif ) Kitais kartais irgi viskas budavo ciki thumbup.gif . Pastebejau, kad kai jam uzeina, tai beveik visas klientes ir kerpa pagal viena kurpaliu. Tiesa, viena kart ejau as pas ji kirptis, o mano buhaltere ejo i atsitiktine papigiaska kirpykla, ir ka jus manot? Ryte abi i darba atejom vienodai nudazytais plaukais, gal spalvos kiek skyresi, bet esme sukuosenos ta pati - tamsus plaukai su viena sviesia sruoga..
Viena kart nuejau pas Robke tik nusidazyti, nes norejau atsiaugint plaukus. Nudaze gerai, bet panoro TIK suteikti plaukam forma, kad kristu ir t.t. Tai kai suteike doh.gif Iskarpe visus plaukus nerealiai, o tie "ilgi", kuriems buvo suteikta forma, kabojo visi 3 vienisi ir ishskyde... blink.gif Kai apkirpo, pamate, kad esu nepatenkinta, puole visaip kaitaliot ta mano sukuosena, po to matyt pats issigando blink.gif Nes kai sekanti karta pas ji nuejau, pats pasiule atsiaugint ir tiktai nudazes palygino galiukus..
tada musu keliai ir issiskyre tongue.gif Bet dabar taip ir neradau geros kirpejos, tiesa, radau labai gera Alpetri, ale kad 130 Lt plesia blink.gif Dabar atejo laikas kirptis, nezinau, gal vel pas Roberta gryzt? Man patiko, kad jis dirba LABAI greitai, man tai jis visai nepasikeles, bendrauja normaliai, tik va, kad jo nuomone buna svarbiausia, o ne kliento... g.gif
Atsakyti
Na, ir as audziu minti nulekti pas visu isgirtaja Ina i "Baidi". Bet , kad dabar atsiaugineju plaukus ir man reikalinga, kad tik pakirptu, kad jie graziau kristu. Tai, nezinau, ar tokiu momentu verta begti pas kita kirpeja. Kaip jus manote? O gal ji ikalbes ir kaip nors graziai mane vel nutrumpins? Nzn...
Atsakyti