Kokiem 1-2 kartams beliko
Physician's Formula organiskos birios pudros - as persipylus i kita patogesni indeli buvau. Pakuote siaip milziniska (22g), as tam indelyje turejau kazkur gal nepilnus 10g, tai naudojau gerus metus - aisku buvo periodas kai naudojau, paskui nenaudojau jos visiskai, po to vel atradau ir tik ja naudojau... Zodziu, neistisai, bet taupumas jos begalinis. Kolkas pudru namuose pilna, tai nekartosiu, bet i ateiti ziurnit manau pirksiu ja vel.

Ismetu
Maybelline 'expertwear' serijos juos piestuka akims (tinkamas ir antakiams) - pakuote dviguba, tai viena draugei atidaviau, kita sau pasilikau. Bet man jis nepatiko, nes kietas, neryskiai brezia. O kai piestukus naudoju retai, tai uzteks turimu kolkas....

Taip pat ismetu kelis kartus naudota
MaxFactor 'miracle touch' pudra, spalva
'45 warm almond' - tiek pagyru jai prisiklausiau, bet manes nesuzavejo.... Visu pirma, jauciu kaip plastelino kvapa (bet tik atsidarius dezute ir uostydama pudra, uzsitepus nieko nejauciu), o antra, tai nedaro man ji nieko ypatingo, toks vaizdas, kad niekuo ir nesitepus. Tepiau ir maziau, ir daugiau, bet vistiek toks vaizdas, kad nelabai ji maskuoja, nesulygina odos atspalvio, ant virsaus vistiek perbraukiu biria pudra, kad uztvirtinciau, tai vaizdas lieka toks pat kaip ir tik nuo birios pudros. Galvojau po truputi po truputi ir sunaudosiu, bet nematau prasmes to daryt kai biri pudra man ta pati padaro, o cia dar ilgiau tepliotis reikia. Tiesa, bandziau tepti ir su kempinele (siaip pirstais tepu), bet man nesmagiai tepasi (gal kad neipratus), o vaizdo irgi nekeicia nei tepant sausa kempinele, nei dregna....

Isvis as sausu (biriu arba presuotu) pudru megeja.