Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Pribaigiau meginuka Lirene - Aqua - Intensively Moisturizing Day Cream
user posted image
Patiko, nes labai gerai isigeria, konsistensija tokia lyg skystas kremas - zele. Jauciasi drekinimas. Vienintelis dalykas kuris nepatiko oda igauna toki lyg lengvai riebu blizgesi. Manau pirkciau ir normaliai pakuote, jei turetu SPF ir netureciau kruvos nesunaudotu kremu rolleyes.gif
Atsakyti
Kokiem 1-2 kartams beliko Physician's Formula organiskos birios pudros - as persipylus i kita patogesni indeli buvau. Pakuote siaip milziniska (22g), as tam indelyje turejau kazkur gal nepilnus 10g, tai naudojau gerus metus - aisku buvo periodas kai naudojau, paskui nenaudojau jos visiskai, po to vel atradau ir tik ja naudojau... Zodziu, neistisai, bet taupumas jos begalinis. Kolkas pudru namuose pilna, tai nekartosiu, bet i ateiti ziurnit manau pirksiu ja vel.
user posted image

Ismetu Maybelline 'expertwear' serijos juos piestuka akims (tinkamas ir antakiams) - pakuote dviguba, tai viena draugei atidaviau, kita sau pasilikau. Bet man jis nepatiko, nes kietas, neryskiai brezia. O kai piestukus naudoju retai, tai uzteks turimu kolkas....
user posted image

Taip pat ismetu kelis kartus naudota MaxFactor 'miracle touch' pudra, spalva '45 warm almond' - tiek pagyru jai prisiklausiau, bet manes nesuzavejo.... Visu pirma, jauciu kaip plastelino kvapa (bet tik atsidarius dezute ir uostydama pudra, uzsitepus nieko nejauciu), o antra, tai nedaro man ji nieko ypatingo, toks vaizdas, kad niekuo ir nesitepus. Tepiau ir maziau, ir daugiau, bet vistiek toks vaizdas, kad nelabai ji maskuoja, nesulygina odos atspalvio, ant virsaus vistiek perbraukiu biria pudra, kad uztvirtinciau, tai vaizdas lieka toks pat kaip ir tik nuo birios pudros. Galvojau po truputi po truputi ir sunaudosiu, bet nematau prasmes to daryt kai biri pudra man ta pati padaro, o cia dar ilgiau tepliotis reikia. Tiesa, bandziau tepti ir su kempinele (siaip pirstais tepu), bet man nesmagiai tepasi (gal kad neipratus), o vaizdo irgi nekeicia nei tepant sausa kempinele, nei dregna.... ax.gif Isvis as sausu (biriu arba presuotu) pudru megeja.
user posted image
Atsakyti
Vakar pabaigiau Vichy Purete Thermale Hydra Perfecting Toner smile.gif
user posted image
Sunaudojau jau n buteliukų, sudėtis niekuom neypatinga, be jokių pribumbasų, bet kaip mano odai tinka. Turbūt ateity bus kartojamas dar daug kartų ax.gif
Bet šiam kartui į jo vietą Earth Science Beta Ginseng Nutrient Toning Elixir 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pabaigiau Rusk deep shine glotninantį serumą. Iš tikrųjų tai jis klampus aliejukas, kuriuo tepdavau plaukų galus ir dar šiek tiek perbraukdavau per visą ilgį. Savo darbą atlikdavo smile.gif Laaabai skalsus, turbūt virš 2 metų jį turėjau.
Atsakyti
Pabaigiau kolkas man geriausią veido (ir ne tik) Garnier pienelį. Vienintelis kuris nedirgindavo odos ir kuris suteikdavo tokį.. nežinau.. Švelnumą ar ką tai. Žodžiu, nekantrauju lėkt pirkt naujo.

user posted image
Atsakyti
Subaigiau Tigi Anti-dotes šampūną ir kondicionierių. Kondicionierius gana patiko, tačiau neypatingas, šiaip už tokią kainą ir pigesnių yra gerų. Šampūnas labai nepatiko. Netaupiai naudojas, turėtų drėkinti, tačiau mano tiesūs šviesūs plaukai po jo būdavo tik negražiai sukritę, drėkinimo nesijautė. Nepirkčiaus antrą kartą.

user posted image
Atsakyti
Mirolla varnalėšų aliejus su ramunėlėmis, patiko, bus karojamas smile.gif (foto neradau) ax.gif
Atsakyti
user posted image
Patiko, gerai nuvalo. Į jo vietą toks pat 4u.gif
Atsakyti
Ismetu likuti Sally Hansen 'diamond 12 hour lip treatment' blizgio, spalvyte 'engaging' - nepatiko man sitas blizgis ir kiekis tik 2,6ml, bet pakuote mandriau padaryta ir atrodo jo daug daugiau optiskai (cia kaip su MAC 'dazzleglass' serija, kur nepilni 2g atrodo daugiau ir kianuoja brangiau nei iprastas 'lipglass' blizgis su beveik 5g) ax.gif Siaip pirkau per gera ispardavima, tai negaila pabandzius, bet daugiau nekartociau nei pilna kaina, nei su nuolaida. Spalvytes jis neduoda praktiskai, tik daug blizguciu turi, o tiksliau blizgejimo, nes nesimato taip pavieniai patys blziguciai, jie i visuma susilieja. Kad grazu butu tepdavau ji riebiau, bet tada atrodydavo, kad i burna tiesiog teka jis doh.gif Na o su maziau kazkaip to vaizdo neidavo isgaut, nes visgi jis pats kaip ir bespalvis... O siaip atrodo kazkiek pasausina lupytes jis, sepetelis nepatogus, greitai issiskete i visas puses. Tik viena tobula panaudojima jam buvau atradus - tepdavau ant raudono lupdazio, tai atrodydavo super (bet tepdavau kito blizgio sepeteliu). Like gal ketvirtadalis ar maziau blizgio, tai nusprendziau, kad uztenka cia zaist, nes lupom priemoniu kruva turiu, o taip naudodama nepatinkancius produktus tik leidziu laika veltui, nes nesu pilnai patenkinta pasidazymu, spalva, naudojamu produktu, o dar ir sau kenkiu (siuo atveju sausinu lupas).
user posted image
Atsakyti
koks 200tasis biggrin.gif į jo vietą toks pat
user posted image
Atsakyti
Vegetable(s) „Scrub Brightness of Tomato“ šveitiklis veido odai - švelnus, nealergizavo, nedirgino, galbūt kažkada bus kartojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 15, 22:26)
koks 200tasis biggrin.gif į jo vietą toks pat
user posted image

Kuom patiko ir kaip naudojat ? Aš tokį turėjau, porą kartų panaudojau, tada stovėjo metus, o paskiausiai išmečiau doh.gif
Atsakyti