Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(Prietarai @ 2011 05 05, 22:18)
Aveda Camomile kondicionierius. Šviesinimo nepastebėjau, nors gal dėl to, kad naudojau nereguliariai, bo bais taupiau kažkada  biggrin.gif  šiaip labai patiko. plaukai labai švelnūs, ne tokie pasišiaušę, be to lyg pagarbanodavo mano banguotus/garbanotus plaukus. Dar labai patiko toks natūralus kvapas.
user posted image

Kaip įdomu, nes aš irgi labai jau taupiau savo "Avedos" brunečių kondicionierių biggrin.gif Atsiliepimai kuo geriausi. Labai patiko. Šiek tiek paryškindavo spalvą. Kvapas savotiškas žolelių, bet geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 gegužės 2011 - 00:02
Pabaigiau "Henna plus" šildomą aliejų - kondicionierių. Labai patiko. Galai tikrai geresni po jo. Kvapas geras - chna biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 gegužės 2011 - 14:03
Ismeciau maybeline volume falsies tusa-is pradziu patiko kaip daze, bet veliau pradejp trupet baisingai, meciau lauk. ax.gif Nemanau, kad kartosiu. I jo vieta essence multiaction. ax.gif
Atsakyti
user posted image

Pagaliau karsta.gif Šiap patiko-gražiai dengėsi,nesimatė ant veido,gal tik maskavimo trūko,bet odos spalvos sulyginimui kuo puikiausiai tiko.Skaniai kvepėjo ir nekimšo porų-ko daugiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 05, 21:18)
Aveda Camomile kondicionierius.
user posted image

O šis balzamas su spalva, ta prasme violetinis jis ar ne? ax.gif
Atsakyti
Geltonas bent pas mane buvo, nes su ramunėlėm. Spalvos jis neduoda, tiesiog paryškina esančią (kiek pamenu taip ant pakuotės rašė) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 07, 16:58)
O šis balzamas su spalva, ta prasme violetinis jis ar ne? ax.gif

Ne ne, cia ne pilkinantis, o geltonuma (sviesuma) paryskinantis (na kaip buna pvz juodiems, rudiems, raudoniems plaukams, tai cia sviesiems, bet ne ziliems, t.y. ne gletonumui nuimt) - kaip ir bet kuri priemone su ramunelem ar pats rmauneliu nuoviras.
Atsakyti
Baigesi Hugo Naturals 'vanilla & sweet orange' kuno losjonas - labai patiko tiek drkeinimu, tiek lengvumu, greitaqi isigerdavo, skanaus kvapo, nedaug uztekdavo. Tik iki pacio galo neissipsaude, nu bet nieko - namuose losjonu per akis. (foto seno leidimo buteliukas, dabar naujos pakuotes, bet as senaji varianta ir turejau)
user posted image
Atsakyti
subaigiau meginuka suki exfoleating cleanser
user posted image
(gavau is sesutes pabandymui oro_buckis.gif ) patiko, gerai sveicia, putoja, svelni oda lieka, maloniai kvepia bet kazin ar pirkciau uz pilna kaina, na nebent su labai didele akcija atrakcija.. i jo vieta n-tasis sante veido sveitiklis.
user posted image cia jau koki trecia suvartojau, labai patinka nesausina odos, negrauzia akiu ir gerai plauna,na dienini makiaza, na bet jei butu smoky eyes, tai reiktu pavalyt dar biggrin.gif , bet nusprendziau pabandyt ka nors kita, tai i jo vieta laukiu cattier putu..
Hauchka rejuvenating kauke, labnai patiko, butinai pirksiu dar
user posted image ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 08 gegužės 2011 - 22:17
Weleda 'calendula' losjono miniukas keliauja i siuksline - vakar prasidariau, pasiruosiau tepliotis ir kazkaip pamaciau data, kad galioja iki 2009 biggrin.gif Cia mieste nemokamai dalino vaikiskos serijos Weleda produktus, tai prigrudo kruva man, as druagei su lelium daviau ir sau keleta pasilikau, bet pasirodo ilgai metesi, o i datas ir neziurejau....
user posted image

QUOTE(RainyDay @ 2011 05 08, 22:59)
subaigiau meginuka suki exfoleating cleanser

Sitas geris wub.gif Turiu pilna pakuote, tai su vyru naudojam ir dar tik pradedam ipuset... Nors nenaudojam daznai, tai dar ilgam uzteks. O siaip man tik minusiukas kabinimas ranka - turiu tam reikalui sauksteli vonioje, tai is esmes nieko, o ir siaip gi tokios konsistencijos kazkaip kitaip supakuot neimanoma. ax.gif
Atsakyti
baigesi Hydrabio H2O. nespejau svtgali nusipirkt su nuolaida, teks kito laukt......
Atsakyti
Pagaliau baigėsi biggrin.gif Patiko kvapas, naudojau dideliais kiekiais, o subaigiau skalbimui, nes atsibodo blush2.gif Į jos vietą biodermos dušo želė smile.gif
user posted image

Nepmainomas jis man akių makiažui valyti ar suerzintai odai nuraminti wub.gif Į jo vietą toks pats jau nn-tąjį kartą wub.gif
user posted image
Atsakyti