Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Ismetamas Max Factor '2000 calorie extreme' tusas - pradarytas jau 4 menesiai ir nors puikiai dazo, bet jau laikas atsisveikint..... Pradzioj kazkaip neitin man jis patiko, bet kuo toliau, tuo labiau ji megau, nors kartojamas tikriausiai nebus, nes JAV neprekiauja MF kosmetika, o ieskot, siuntinetis ir pan nera prasmes... Siaip man vistiek Helena Rubinstein tusai nr1., o juso ir gaut lengviau, tai ir naudosiu siuos.
user posted image

Baigesi n-tasis Weleda 'skin food' kremukas - jo vietoj toks pat.
user posted image
Atsakyti
Shopingai, kaip suprast puikiai dažė, bet teko atsisveikint? wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 24, 23:00)
Shopingai, kaip suprast puikiai dažė, bet teko atsisveikint? wacko.gif

Naudoju ji jau 4 menesius, tai laikas keist. Na isvis stengiuosiu tusus kas 3 menesius pakeist, jei labai patinka 4-5 palaikau, bet ilgiau nenoriu, nes akys ir taip jautrios, tia nerizikuoju suerzint ju.... ax.gif Na ir siaip kosmetinej dar ne vienas tusas, tai norisi juos greiciau subaigt...
Atsakyti
Mano nr1 vatos diskeliai, o tiksliau ovaleliai - naudoju jau begale laiko ir keist nezadu i jokius kitus. Kai patingiu naudoju visa, bet siaip plesiu per puse, nes tos puses pilnai uztenka visam veidukui, o ir taupiai gaunasi tada. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Paisbaigė Oriflame pėdų kremas... Nieko gero/blogi negaliu pasakyt, bet abejoju ar kartosiu ax.gif Kažkaip ir greit susibaigė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
pabaigtuvės
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 04 25, 21:37)
pabaigtuvės
user posted image

kaip pasta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 25, 22:16)
kaip pasta?  smile.gif

šiaip splat esu turėjus nemažai rūšių, bet po balinamųjų kitų pastų kažkiek pajatrėją dantys buvo, o ši lyg kiek ir apramino, o trūko tai aštrumo, bet šiaip visai patiko biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Pabaigiau jau n-tąjį Veet depiliacinį kremą-želę, jo vieton vėl toks pats smile.gif
Atsakyti
Beveik pabaigiau burt's bees kuno sveitikli
user posted image
Patiko, skaniai kvepia, gana gerai sveicia, kol aptirpsta, aisku, nes su cukrumi jis, palieka svelnia oda wub.gif minusas, kad greitokai issinaudoja, per menesi mazdaug. gal kada kartosiu.
I jo vieta nude skin polish kuno sveitiklis.
Atsakyti
Baigiau Madaros minkštinamąjį gėlių toniką. Patiko, oda padrėkinta, minkštutė, bet abejoju ar kartosiu vien dėl kvapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 04 25, 22:19)
šiaip splat esu turėjus nemažai rūšių, bet po balinamųjų kitų pastų kažkiek pajatrėją dantys buvo, o ši lyg kiek ir apramino, o trūko  tai aštrumo, bet šiaip visai patiko  biggrin.gif

o kuri geriausia iš naudotų? smile.gif kad balintų ir gaivos jausmas būtų.
Atsakyti