Nesaugote jūs kepenų savo... nesaugojau ir aš... prieš metus buvau
pasigavęs nagų grybą, tai gydytoja irgi prirašė antibiotikų. Geriau
geriau ir sudrožiau visiškai kepenis, dabar niekas nebededa atstatyti.
O kas geriausiai, kad prieš porą mėnesių vėl įsimetė tas pats grybas.
Nagų lupti ne už ką neplanuoju (nebe tarybiniai laikai, yra
žmogiškesnių metodų), tai dabar žmona nupirko
kažkokį naujai pasirodžiusį serumą mycosan. Tepu kasdien. Kol kas
patinka, kad pakuotėje yra daug dildžių ir serumas nedirgina odos, nes
kiti kažkodėl sukeldavo alergiją. Žodžiu, jungiuosi prie jūsų gretų su
tomis pačiomis bėdomis.
Gal kas jau lazerini gydyma isbandet? Brangu, bet gal veiksminga? Prisiskaiciau, youtube vaizdu prisiziurejau Amerikoj baisi mada lazeriu gydyti. Vilniuj jau irgi yra. Bet tiesiog nesinori tokius pinigus sukisti ir likti be rezultato. Gal jau kas isbandet. Toj pacioj Amerikoj labiausiai giriamos priemones yra arbatmedzio aliejus: tepti 2 k. kiekvieną dieną griežtai, arba obuolių actas: tepti 2 kartus, bent kartą per savaitę mirkyti nagus acto voneleje apie 20 min. Amerikieciu forumuose daug kas giriasi taip issigydę...
Isbandziau ir geriamus vaistus, manes net niekas neklause apie mano kepenis, nors cia mano silpna vieta, buvau sirgus gelta. Padejo bet laikinai geriami vaistai. Nuolat tepamas Exoderil, bandziau joda su actu - atrode lyg ir padeda, bet ne iki galo neisgijo, tik pagerejo vaizdas. Kiek dariau tyrimus, naudojant Exoderil tyrimas rodo, kad grybelio nera...
Tai suprantu, kad pristabdo, pagerina vaizda, bet iki galo irgi neisgydo. Beje o ka jus naudojat Exoderil tepala ar skysti
? As tai tepala, gal skystis geriau? Teplioju viska, viltis blesta, nu bet reikia ranku nenuleisti
Isbandziau ir geriamus vaistus, manes net niekas neklause apie mano kepenis, nors cia mano silpna vieta, buvau sirgus gelta. Padejo bet laikinai geriami vaistai. Nuolat tepamas Exoderil, bandziau joda su actu - atrode lyg ir padeda, bet ne iki galo neisgijo, tik pagerejo vaizdas. Kiek dariau tyrimus, naudojant Exoderil tyrimas rodo, kad grybelio nera...

QUOTE(trojana @ 2012 05 17, 07:58)
Beje o ka jus naudojat Exoderil tepala ar skysti
? As tai tepala, gal skystis geriau? Teplioju viska, viltis blesta, nu bet reikia ranku nenuleisti 

Skystis patenka ir po nagu kažkiek,manau su tepalu tai padaryti sudėtingiau, o viršuje, gal geriau laikosi tepalas, kiekvienam rinktis pačiam

Tetuciukas, aš irgi gydžiausi Mycosan serumu, nes gydytojai iškart pasakiau, kad antibiotikų negersiu (ne tik dėl kepenų, bet ir dėl kitų priežasčių negalėjau), tada rekomendavo šitą preparatą (sake, kad anksti pastebėjus galima išsigydyti).
Gydžiausi 3 mėnesius, tai galiu pasakyti, kad tikrai padėjo - nagas gražiai ataugo ir kol kas viskas gerai (gydžiausi prieš 4 mėn.)
Dabar vaikštau į baiseiną, tai visada profilaktiškai dar pasitepu, kad nepasigaučiau iš naujo (nes iš baseino ir parsinešiau). Svarbiausia pradėti gydytis kuo ankstesnėje stadijoje ir neužleisti nagų grybelio...
Gydžiausi 3 mėnesius, tai galiu pasakyti, kad tikrai padėjo - nagas gražiai ataugo ir kol kas viskas gerai (gydžiausi prieš 4 mėn.)
Dabar vaikštau į baiseiną, tai visada profilaktiškai dar pasitepu, kad nepasigaučiau iš naujo (nes iš baseino ir parsinešiau). Svarbiausia pradėti gydytis kuo ankstesnėje stadijoje ir neužleisti nagų grybelio...
sveikos ,
as ir turiu sita beda. jau daug laiko . neprisiruosiu pas daktaranueiti, bet namie bandau ir acta ir exoderili ir siaip voneles darau, nepadeda...
vis atideliojau atideliojau gydytoja , o stai ir vasara atejo..
geda basutes autis , nors tiem nagamas tikrai butu sveikau pakvepuot grynu oru o ne susti bate per akrscius...
noreciau pkalausti ka jsu darote vasaros metu del tu atviru basuciu..
as ir turiu sita beda. jau daug laiko . neprisiruosiu pas daktaranueiti, bet namie bandau ir acta ir exoderili ir siaip voneles darau, nepadeda...
vis atideliojau atideliojau gydytoja , o stai ir vasara atejo..
geda basutes autis , nors tiem nagamas tikrai butu sveikau pakvepuot grynu oru o ne susti bate per akrscius...
noreciau pkalausti ka jsu darote vasaros metu del tu atviru basuciu..

MurMeow, vat ir man dėl basučių tas pats galvos skausmas:(
Norėčiau bent nagu laku užsitepti, bet negalima
O pas gydytoją aš buvau, tai tokią pačią nuomonę išgirdau kaip ir kiti sako visos jos kaip susitarusios liepia gerti antibiotikus. Bet pasiklausius žmonių, vartojusių tuos antibiotikus, sako, kad siaubas, kokias pasekmes sukelia ir net ne visada išgydo. Vat įdomu, kad Kvaki gydytoja rekomendavo tą serumą. Vadinasi, galima išsigydyti ir be antibiotikų. Tik aišku, jau nuo stadijos priklauso. Aš tai vos pastebėjusi nagų grybelį nuėjau pas gydytoją, tai spėju, kad dar yra šansų išsigyti be žiauriausio gydymo tų antibiotikų arba nagų nulupimo.
Kvaki, o tas serumas neuždžiūva? Nes skaičiau atsiliepimus, kad Nailner pieštukas dažniausiai uždžiūva nors pagal kainą brangesnis nei Mycosan... Kažkaip linkstu ir aš link šito serumo, tik dar noriu įsitikinti, ar tikrai padės..

Kvaki, o tas serumas neuždžiūva? Nes skaičiau atsiliepimus, kad Nailner pieštukas dažniausiai uždžiūva nors pagal kainą brangesnis nei Mycosan... Kažkaip linkstu ir aš link šito serumo, tik dar noriu įsitikinti, ar tikrai padės..
QUOTE(paprikutė @ 2012 05 21, 20:28)
MurMeow, vat ir man dėl basučių tas pats galvos skausmas:(
Norėčiau bent nagu laku užsitepti, bet negalima
O pas gydytoją aš buvau, tai tokią pačią nuomonę išgirdau kaip ir kiti sako visos jos kaip susitarusios liepia gerti antibiotikus. Bet pasiklausius žmonių, vartojusių tuos antibiotikus, sako, kad siaubas, kokias pasekmes sukelia ir net ne visada išgydo. Vat įdomu, kad Kvaki gydytoja rekomendavo tą serumą. Vadinasi, galima išsigydyti ir be antibiotikų. Tik aišku, jau nuo stadijos priklauso. Aš tai vos pastebėjusi nagų grybelį nuėjau pas gydytoją, tai spėju, kad dar yra šansų išsigyti be žiauriausio gydymo tų antibiotikų arba nagų nulupimo.

o as dar greit isvaziuoju i siltus krastus ilgesniam laikui, taip neramina mane taip..zinai is bedos ir nusilakuociau nors negalima , ale kad tas nagas toks sukietejes net pavirsiaus nelygaus, tai lakuok nelakaves nepaslepsiu

As pries kokias dvi savaites pastebejau pakitimus nage. Dabar jau aiskiai matau, kad tikriausiai cia grybelis
. Baisus dalykas, mano draugo nagai baisus kiek ji pazystu jau sesis metus, viena siaip netaip isigyde, kitas vis dar siaubingas ir va pagaliau as uzsikreciau. Eisiu poryt pas seimos gydytoja pasikonsultuot, gal greit isgis, jei pati pradzia. Vis viliuosi kad cia ne grybelis, o kokia melyne, nu bet manau grybas bus 

QUOTE(paprikutė @ 2012 05 21, 19:28)
Gaila, bet ir pats žiauriausias būdas - nagų lupimas nėra 100% pasveikimo garantija, nes , pasak gyd. jeigu lieka grybo sporų nėra garantijos, kad nagas ataugs sveikas

Oi kaip Jus visus suprantu
toki ,,dziaugsma,,pasigavau dar paauglysteje,nejau pas gyd.buvo geda rodyti TOKIUS baisius nagus
tai su grybeliu ,,gyvenau,, kokius 13meteliu,exoderil tepalas nepadedavo,actas siek tiek...Vasara nagus lakuodavau ir avedavau uzdarus batelius,oi koks kompleksas budavo,kai isvaziuodavome vasara i gamta,prie ezero,toks jausmas lyg visi zinodavo ,,si'' geri...kaip as pavydedavau,kurios turejo grazius koju nagus ir avedavo basutemis,ech...pries 2metus,po dukrytes gimimo nutariau tam ,,padaryti gala'',nuejau pas odos gyd.israse vaistu ,,TERBINAFIN AKTAVIS''ir sveikais nagais dziaugiausi po 4men.negalejau atsidziaugti tokiais graziais nagais
jau antra vasara grozio salone darausi pedikiura ir aviu atviras basutes 
Papildyta:
Mano mama nagu grybeli pasigavo labai anksti,dar sovietinias laikais jei lupo nagus ir ka,po kurio laiko vel tas pats grybas

Papildyta:
QUOTE(liūtuke @ 2012 05 22, 13:21)
Gaila, bet ir pats žiauriausias būdas - nagų lupimas nėra 100% pasveikimo garantija, nes , pasak gyd. jeigu lieka grybo sporų nėra garantijos, kad nagas ataugs sveikas 

Mano mama nagu grybeli pasigavo labai anksti,dar sovietinias laikais jei lupo nagus ir ka,po kurio laiko vel tas pats grybas

Labas mergaites,
as irgi turiu grybu problema koju naguose, man atrodo, kad ir rankose prasideda tas pats, nors tiksliai nezinau ar tai ne paranoja. Koju nagai nera tokie baisus, kad negaleciau rodytis, bet visgi matosi, gal ir odos grybas yra. Grybelio formu yra labai ivairiu. As uzsikreciau turbut nuo namiskiu, nes namie gyvena senyvi zmones su grybeliu.
Klausimas toks - as seniai galvoju eiti pas daktara gydytis, bet kaip bus su higiena, as gersiu kenksmingus vaistus, purksiu batus, virinsiu kojines, o namuose namiskiu grybai po visa buta, jiems pasakius pastaba siuo klausimu, kaip zirniais i siena. Ar pas jus nera tokiu problemu ir kaip gydotes, kai namuose gyvena nesigydantis nesiotojas. Ar vaistai bus geriami ne veltui?
as irgi turiu grybu problema koju naguose, man atrodo, kad ir rankose prasideda tas pats, nors tiksliai nezinau ar tai ne paranoja. Koju nagai nera tokie baisus, kad negaleciau rodytis, bet visgi matosi, gal ir odos grybas yra. Grybelio formu yra labai ivairiu. As uzsikreciau turbut nuo namiskiu, nes namie gyvena senyvi zmones su grybeliu.
Klausimas toks - as seniai galvoju eiti pas daktara gydytis, bet kaip bus su higiena, as gersiu kenksmingus vaistus, purksiu batus, virinsiu kojines, o namuose namiskiu grybai po visa buta, jiems pasakius pastaba siuo klausimu, kaip zirniais i siena. Ar pas jus nera tokiu problemu ir kaip gydotes, kai namuose gyvena nesigydantis nesiotojas. Ar vaistai bus geriami ne veltui?
QUOTE(Lexa @ 2012 05 22, 15:58)
Labas mergaites,
Naudok atskirus ranksluoscius (bent jau jei neimanoma susitarti) ir nevaiksciok basa