QUOTE(Amure @ 2012 05 22, 13:41)
Oi kaip Jus visus suprantu
toki ,,dziaugsma,,pasigavau dar paauglysteje,nejau pas gyd.buvo geda rodyti TOKIUS baisius nagus
tai su grybeliu ,,gyvenau,, kokius 13meteliu,exoderil tepalas nepadedavo,actas siek tiek...Vasara nagus lakuodavau ir avedavau uzdarus batelius,oi koks kompleksas budavo,kai isvaziuodavome vasara i gamta,prie ezero,toks jausmas lyg visi zinodavo ,,si'' geri...kaip as pavydedavau,kurios turejo grazius koju nagus ir avedavo basutemis,ech...pries 2metus,po dukrytes gimimo nutariau tam ,,padaryti gala'',nuejau pas odos gyd.israse vaistu ,,TERBINAFIN AKTAVIS''ir sveikais nagais dziaugiausi po 4men.negalejau atsidziaugti tokiais graziais nagais
jau antra vasara grozio salone darausi pedikiura ir aviu atviras basutes 
Papildyta:
Mano mama nagu grybeli pasigavo labai anksti,dar sovietinias laikais jei lupo nagus ir ka,po kurio laiko vel tas pats grybas

Papildyta:
Mano mama nagu grybeli pasigavo labai anksti,dar sovietinias laikais jei lupo nagus ir ka,po kurio laiko vel tas pats grybas

jetus kodel as taip tempiau neejima pas gydytoja. man zinok irgi geda net gydytojui istraukt ta savo viena koja . o pati didziausia beda dydziajame pirste. taip pergyvenu dabar po menesio isvykstu porai menesiu ten kur labai karsta. ir nusilakuot to nago graziai nelabai pavyksta nes jis toks sukietejes ir tarsi atsokes ir grubletas