Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

QUOTE(Amure @ 2012 05 22, 13:41)
Oi kaip Jus visus suprantu 4u.gif toki ,,dziaugsma,,pasigavau dar paauglysteje,nejau pas gyd.buvo geda rodyti TOKIUS baisius nagus doh.gif tai su grybeliu ,,gyvenau,, kokius 13meteliu,exoderil tepalas nepadedavo,actas siek tiek...Vasara nagus lakuodavau ir avedavau uzdarus batelius,oi koks kompleksas budavo,kai isvaziuodavome vasara i gamta,prie ezero,toks jausmas lyg visi zinodavo ,,si'' geri...kaip as pavydedavau,kurios turejo grazius koju nagus ir avedavo basutemis,ech...pries 2metus,po dukrytes gimimo nutariau tam ,,padaryti gala'',nuejau pas odos gyd.israse vaistu ,,TERBINAFIN AKTAVIS''ir sveikais nagais dziaugiausi po 4men.negalejau atsidziaugti tokiais graziais nagais thumbup.gif jau antra vasara grozio salone darausi pedikiura ir aviu atviras basutes thumbup.gif
Papildyta:
Mano mama nagu grybeli pasigavo labai anksti,dar sovietinias laikais jei lupo nagus ir ka,po kurio laiko vel tas pats grybas schmoll.gif

jetus kodel as taip tempiau neejima pas gydytoja. man zinok irgi geda net gydytojui istraukt ta savo viena koja . o pati didziausia beda dydziajame pirste. taip pergyvenu dabar po menesio isvykstu porai menesiu ten kur labai karsta. ir nusilakuot to nago graziai nelabai pavyksta nes jis toks sukietejes ir tarsi atsokes ir grubletas schmoll.gif oj kaip sita beda mane neramina.. visokios kvailos neimanomos mintis galvon lenda . jei kas galetu kokius gelinius tam laikui man uzdet deciausi nors ir nesveika , betgi kam kisi tokias baisia koja unsure.gif zinau kad kavili pamastymai...
Atsakyti
ziurekit,o tai vasarai nagus nusilakuoti galima?ar bais negerai? ir dar...ar virinat patalyne,ranksluoscius?po to karstu lygintuvu lyginat? turiu omeny ka darot del namuose higienos?jei tas grybas kokie 5 metai,tai viska tiek laiko ir virint,nuzmoget galima...o ir patalyne ne visa virinama
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 05 21, 20:28)
MurMeow, vat ir man dėl basučių tas pats galvos skausmas:(sad.gif Norėčiau bent nagu laku užsitepti, bet negalima sad.gif O pas gydytoją aš buvau, tai tokią pačią nuomonę išgirdau kaip ir kiti sako – visos jos kaip susitarusios liepia gerti antibiotikus. Bet pasiklausius žmonių, vartojusių tuos antibiotikus, sako, kad siaubas, kokias pasekmes sukelia ir net ne visada išgydo. Vat įdomu, kad Kvaki gydytoja rekomendavo tą serumą. Vadinasi, galima išsigydyti ir be antibiotikų. Tik aišku, jau nuo stadijos priklauso. Aš tai vos pastebėjusi nagų grybelį nuėjau pas gydytoją, tai spėju, kad dar yra šansų išsigyti be žiauriausio gydymo – tų antibiotikų arba nagų nulupimo.

Kvaki, o tas serumas neuždžiūva? Nes skaičiau atsiliepimus, kad Nailner pieštukas dažniausiai uždžiūva nors pagal kainą brangesnis nei Mycosan... Kažkaip linkstu ir aš link šito serumo, tik dar noriu įsitikinti,  ar tikrai padės..

Man Mycosan serumas neuždžiūdavo. schmoll.gif

Jeigu nuspręsi naudoti, tai būtinai tepk serumą ant pažeisto nago 2 kartus per dieną. Po 2 savaičių pradėjau dildyti nagą su specialiomis dildėmis (turėtų būti pakuotėje). Ir taip dariau, kol pilnai ataugo sveikas nagas.

Kiek laiko tai užtruks priklauso ir nuo nagų augimo greitumo...
Man ataugo per 3 mėnesius.

QUOTE(MurMeow @ 2012 05 22, 06:31)
o as dar greit isvaziuoju i siltus krastus ilgesniam laikui, taip neramina mane taip..zinai is bedos ir nusilakuociau nors negalima , ale kad tas nagas toks sukietejes net pavirsiaus nelygaus, tai lakuok nelakaves nepaslepsiu schmoll.gif

Jeigu vyksti į šiltus kraštus, būtinai tepk ir sveikus nagus, nes drėgnos ir šiltos vietos (o ypač viešbučių baseinai) pačios geriausios vietos nagų grybeliui. mirksiukas.gif
Aš net eidama į baseiną tepu mycosanu, kad vėl naujos zarazos nepasigaučiau. Nes ir gydytoja sakė saugoti sveikus nagus, kad nepersimestų grybelis į kitus.
Atsakyti
QUOTE(MurMeow @ 2012 05 22, 20:16)
jetus kodel as taip tempiau neejima pas gydytoja. man zinok irgi geda net gydytojui istraukt ta savo viena koja . o pati didziausia beda dydziajame pirste. taip pergyvenu dabar po menesio isvykstu porai menesiu ten kur labai karsta. ir nusilakuot to nago graziai nelabai pavyksta nes jis toks sukietejes ir tarsi atsokes ir grubletas schmoll.gif oj kaip sita beda mane neramina.. visokios kvailos neimanomos mintis galvon lenda . jei kas galetu kokius gelinius tam laikui man uzdet deciausi nors ir nesveika , betgi kam kisi tokias baisia koja unsure.gif zinau kad kavili pamastymai...

As tai nesuprantu,kodel negalima lakuoti nagu pazeistu grybelio? g.gif taip ir pas mane buvo tokie kieti,atsoke,grubleti,geltoni,bet lakavau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(petrovna @ 2012 05 22, 21:04)
ziurekit,o tai vasarai nagus nusilakuoti galima?ar bais negerai? ir dar...ar virinat patalyne,ranksluoscius?po to karstu lygintuvu lyginat? turiu omeny ka darot del namuose higienos?jei tas grybas kokie 5 metai,tai viska tiek laiko ir virint,nuzmoget galima...o ir patalyne ne visa virinama

As pagrinde koju ranksluoscius skalbdavau aukstoje temperaturoje
Papildyta:
QUOTE(MurMeow @ 2012 05 22, 20:16)

Niekada nevelu nueiti pas gydytoja ir pradeti gydyma mirksiukas.gif juk gydytojai tiek visokiu ,,groziu,, prisiziuri
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 05 22, 20:04)

Aš tai virinu patalynę kartą per savaitę, dušą kasdien dezinfekuoju ir namie visada su šlepetėmis vaikštau, nes labiausiai dėl savo vaikų pergyvenu, kad neužkrėsčiau. Dar kai nežinojau, kad pasigavau grybą, vyresnėlis su mano šlepetėmis mėgdavo vaikščioti, tai dabar stebėsiu ir jeigu tik kažką pastebėsiu vesiu pas gydytoją iškart.

Šiandien buvau vaistinėje. Pasiklausiau apie Kvaki rekomenduotą serumą Mycosan, vaistininkė sakė, kad dabar šitą labiausiai perka visi, tai ir aš nusipirkau pabandyti. Žiūrėsiu, koks rezultatas bus. Žinau, kad po savaitės stebuklo nebus, bet nusiteikusi gydytis tiek kiek reikės, kad įveikčiau šitą grybą be geriamų vaistų.
Atsakyti
O ka daryti, jei paklodes pas mus tos su guma, t. y. su sintetika? Kojiniu taip pat niekur nemaciau 100% medvilnes, namie visos su sintetika. Virinti tokiu negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2012 05 22, 14:58)
Labas mergaites,
as irgi turiu grybu problema koju naguose, man atrodo, kad ir rankose prasideda tas pats, nors tiksliai nezinau ar tai ne paranoja. Koju nagai nera tokie baisus, kad negaleciau rodytis, bet visgi matosi, gal ir odos grybas yra. Grybelio formu yra labai ivairiu. As uzsikreciau turbut nuo namiskiu, nes namie gyvena senyvi zmones su grybeliu.
Klausimas toks - as seniai galvoju eiti pas daktara gydytis, bet kaip bus su higiena, as gersiu kenksmingus vaistus, purksiu batus, virinsiu kojines, o namuose namiskiu grybai po visa buta, jiems pasakius pastaba siuo klausimu, kaip zirniais i siena. Ar pas jus nera tokiu problemu ir kaip gydotes, kai namuose gyvena nesigydantis nesiotojas. Ar vaistai bus geriami ne veltui?

Gydytoja sakė, kad vyresni žmonės nagų grybelį jeigu ir gydosi, tai dažniausiai tik dėl anūkų, nes bijo, kad maži vaikai tokius pačius baisius nagus turės. Kitaip vienodai jiems viskas šviečia. Nei patys gydosi, nei dėl kitų jaudinasi irnesakyk.gif Vienintelė išeitis lieka pačiams augotis nuo jų... unsure.gif

QUOTE(Amure @ 2012 05 23, 08:15)
As tai nesuprantu,kodel negalima lakuoti nagu pazeistu grybelio? g.gif taip ir pas mane buvo tokie kieti,atsoke,grubleti,geltoni,bet lakavau rolleyes.gif

Žiūrint kaip gydaisi.
Aš tai nesilakuodavau, nes kasdien tepdavau serumą ant pažeisto nago. Bet jeigu antibiotikus geri, tai gal tada jokio skirtumo. rolleyes.gif
Atsakyti
Na sveikos dar karteli , zodziu nusprendziau reik man pas dakartar eit nieko nebus , perdaug ziuariai ta koja atrodo , geda iskist. ale paziurejau dabar taloniukai artimiausi liepos 3 verysad.gif Nusprenfdziau gersiu tuos baisiuosius vaistus , ale idomu be receptu ju neparduoda niekaip , o gal kam teko pitrkti be ? UzSIrasiau po dvieju sav , irgi artimiausiu taloneliu , pas seimos gydytoja , gal greitesni siuntima duos , ale vfistiek laikas eina.Liepos pradzioj iskrendu... O sakykit koks tu vaitu pavadinimas , noriu pasiskaityti apie juos . Ir dar idomus gerusiuju atsiliepikmai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MurMeow @ 2012 05 28, 16:47)
Na sveikos dar karteli , zodziu nusprendziau reik man pas dakartar eit nieko nebus , perdaug ziuariai ta koja atrodo , geda iskist. ale paziurejau dabar taloniukai artimiausi liepos 3 verysad.gif  Nusprenfdziau gersiu tuos baisiuosius vaistus , ale idomu be receptu ju neparduoda niekaip , o gal kam teko pitrkti be ? UzSIrasiau po dvieju sav , irgi artimiausiu taloneliu , pas seimos gydytoja , gal greitesni siuntima duos , ale vfistiek laikas eina.Liepos pradzioj iskrendu... O sakykit koks tu vaitu pavadinimas , noriu pasiskaityti apie juos . Ir dar idomus gerusiuju atsiliepikmai smile.gif

1 iš jų Terbinafin actavis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2012 05 28, 21:18)
1 iš jų Terbinafin actavis  4u.gif

wowwwwwwwwww doh.gif kokia kaina. o ekonomiskesnio varianto nera ax.gif
Atsakyti
Šiandien delfi kaip tik perskaičiau straipsnį apie tai ( http://gyvenimas.del...i.d?id=58820567 ). Pasirodo, kad patenku tarp tų 40 procentųsmile.gif) Bet šiaip žiauru, kad pusė žmonių net neskiria pėdų ir nagų grybelio... Tik gaila, kad pėdų, o ne nagų grybelis daug lengviau išgydomas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MurMeow @ 2012 05 28, 22:01)
wowwwwwwwwww doh.gif  kokia kaina. o ekonomiskesnio varianto nera  ax.gif

Nežinau, ar tavo vietoj rizikuočiau su tokiais vaistais, nes is savo patirties galiu pasakyti, kad net ir antibiotikai negarantuoja, kad visam laikui issigydysi sita bruda. Mano atvejis toks ir buvo, kad neseniai vel isimete, nors visa kursa geriau ir kepenis paaukojau. Dabar visokius vitaminus geriu, bet poveikio nejauciu.
MurMeow, o kiek laiko turi sita problema? Nes jeigu seniai isimetes, tai tada turbut kitu metodu ir nelieka.. Nereceptiniais preparatais dar gali pacioje pradzioje gydytis, bet jeigu daug metu turi gryba, tai viskas daug sudetingiau tada verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti