Jei jau tema išsirutuliojo apie siuntimus,pasakykit prašau,siunčiantis iš to estų psl.kokiu būdu daromas apmokėjimas?
PayPal funkcijos neradau,tik swedbanką,ar per jį mokant nefiksuos,kaip tarptautinio pavedimo?

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 06 08, 22:35)
Jei jau tema išsirutuliojo apie siuntimus,pasakykit prašau,siunčiantis iš to estų psl.kokiu būdu daromas apmokėjimas?
PayPal

Mokėjau per PayPal. Jeigu atsiuntę užsakymo patvirtinimą neprašys e.adreso, kuriuo pervesti pinigus, paklauskite jo, aš dabar jau neprisiminemu, koks jis buvo.
Pasirodom

Mermaid

Apache Daydream

Music box dancer

Svadebnyj Buket

Fredettes Summer Showers

Buckeye Cranberry Sparkler

Ir maximutė
Va kokia paklodė gavosi

Mermaid

Apache Daydream

Music box dancer

Svadebnyj Buket

Fredettes Summer Showers

Buckeye Cranberry Sparkler

Ir maximutė
Va kokia paklodė gavosi

QUOTE(Ramaškė @ 2011 06 10, 17:08)
Dažniau tokių akis džiuginančių paklodžių

Ramaške, labai gražu

Ačiū
ir toliau stengsimės
.

Prisižiūrėjau čia grožybių net seilė nutyso kaip noriu dar ir dar visokių veislių pas save auginti
Aš šiandien atskirinėsiu vaikučius. Prisidaugino, nors labai labai netolygiai, visus lapukus tuo pačiu metu sodinau ir toj pačioj vietoj visi daiginosi, dabar vaikučių sulaukiau tik iš kai kurių, ir toli gražu ne visi tokio pat dydžio. Bet vistiek smagu
Prisipirkau visko ko reikia žemės mišiniui pasigaminti, kibsiu į darbą šiandien, ot bus smagu

Aš šiandien atskirinėsiu vaikučius. Prisidaugino, nors labai labai netolygiai, visus lapukus tuo pačiu metu sodinau ir toj pačioj vietoj visi daiginosi, dabar vaikučių sulaukiau tik iš kai kurių, ir toli gražu ne visi tokio pat dydžio. Bet vistiek smagu

Kokia graži veislė, norėčiau tokios.

Žydi viena mano mėgstamiausių:
http://public.fotki....ja-2011-06.html
"Padraika" - pavyzdys skrotelės, kurios neįmanoma suformuoti. Bet man viską atperka didžiuliai žiedai (būna iki 5-6cm skersmens)
http://public.fotki....ja-2011-06.html
"Padraika" - pavyzdys skrotelės, kurios neįmanoma suformuoti. Bet man viską atperka didžiuliai žiedai (būna iki 5-6cm skersmens)
QUOTE(SVT @ 2011 06 13, 22:17)
Kokia graži veislė, norėčiau tokios.
O man atrodo tokia paprastutė, kasdieniška

QUOTE(ausrazs @ 2011 06 14, 12:28)
Man spalva labai patiko