Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(merga @ 2011 04 21, 16:12)
ačiū einu kažkam biški charakiri padaryti  cool.gif
Papildyta:
Panos ,ogal turite oranžiniais žiedais žydinčią sanpauliją labai jau noriu.Sesuo matė pas vieną bobutę ant palangės.Bet ana nesutiko ne lapelio parduoti  cray.gif ,o man kaip mažam vaikui saldainis-mirtinai jau užreikėjo doh.gif

Ryškiai orandžinės spalvos žiedų gal ir nebūna pas sanpaulijas,bet joms artimos persikinės spalvos,tokios kaip Ness Orange Pekoe, Ян Мадам... 4u.gif
Atsakyti
Būna ir taip: tos pačios veislės, tos pačios, vados, tokiomis pačiomis sąlygomis augintos: margumo piešinys panašus, bet spalvos skiriasi - vienos gelsvas, kitas rausvas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 04 22, 06:28)
Ryškiai orandžinės spalvos žiedų gal ir nebūna pas sanpaulijas,bet joms artimos persikinės spalvos,tokios kaip Ness Orange Pekoe, Ян Мадам... 4u.gif

man jos labiau rožinės nei oranžinės atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 04 22, 06:28)

Ačiū už paaiškinimą,persiučiau sesukei.
Bet jaučiu kai tik nuvarysiu Klaipėdon užsuksiu pas babusią pati pažiūrėti kas prie ko ar bent po langu seilę pavarvinti jei tokia yra smile.gif
Atsakyti
Pirksiu apache primrose vaikuti. Laukiu pasiulymu i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 22, 11:16)
man jos labiau rožinės nei oranžinės atrodo  doh.gif

Žmogaus rega ne pas visus vienoda,ji skiria 10 milijonų atspalvių,kai kurie gal mato tik 7 milijonus :)Tas pats su kvapu,garsu,ar skoniu...bet minėtos sanpaulijos yra iš persikinių-lašišinių grupės,nei ryškiai orandžinių,nei ryškiai geltonų sanpaulijų nėra,yra tik kažkuriai spalvai giminingų atspalvių žiedukais. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus pacios pardavinejat sanpaulijas? :rolleyes:Ar tik auginat savo malonumui? wub.gif
Atsakyti
Daugeliui veislinių sanpaulijų augintojų tai tik mielas širdžiai pomėgis. 4u.gif Perteklių parduoda,dovanoja,atiduoda...
Su Šventėm visas drinks_cheers.gif
Žydi (sunkius laikus išgyvenusi blush2.gif )Lucky Lady Bug
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 23 balandžio 2011 - 23:37
Alyvuoge+, ačiū už gražų sveikinimą 4u.gif
Merginos, jaukių džiugių švenčių, šilto pavasario, puikaus žydėjimo!
Atsakyti
Su Šventėm
user posted image

Alyvuogė+ o jau marguciu grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 04 23, 23:36)
Daugeliui veislinių sanpaulijų augintojų tai tik mielas širdžiai pomėgis. 4u.gif Perteklių parduoda,dovanoja,atiduoda...

Parduokit, padovanokit, ar atiduokit.. ir man kokia kas, a ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 25 balandžio 2011 - 21:17
QUOTE(ramka @ 2011 04 25, 21:15)
Parduokit, padovanokit, ar atiduokit.. ir man kokia kas, a ax.gif

http://www.supermama...?...28402&st=36

http://www.rojaussod...wforum.php?f=13

4u.gif
Atsakyti