Optimara EverSpecial
[quote=Cukraus pudra,2011 04 25, 21:52]
[i]Dar kartą
Nu, negaliu atsidžiaugt
Fantastika
[i]Dar kartą
Fantastika
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 25, 22:52)
Dar kartą
Nu, negaliu atsidžiaugt
Optimara EverSpecial
Optimara EverSpecial
nu jau grozis
Cukraus pudra, labai įspūdingai tie žali raukinukai atrodo
O Louisiana Lullaby irgi turėjau tai man irgi žiedai linkdavo. Kol dar pirmas išsiskleidžia dar laikosi, bet kai tik antras ant to stiebo, tai iškarto atsiguldavo ant lapų.
O Louisiana Lullaby irgi turėjau tai man irgi žiedai linkdavo. Kol dar pirmas išsiskleidžia dar laikosi, bet kai tik antras ant to stiebo, tai iškarto atsiguldavo ant lapų.
Sveikos, pas mus po švenčių pagaliau pasirodė štai kas

Skorpiono pirmasis žiedas labai padidėjo ir skleidžiasi nauji. Net vyras pasidžiaugė, kad graži. :]]]

Ir toliau žydi atkakliausioji.
Bevardė, bet manatsibodo ją bevarde vadint, todėl pati sau susigalvojau "kodinį" :]] žymėjimą NN (no name) ir pridėjau savo pavadinimą. Gal ir nelabai gerai taip, bet kai tai yra sau, o ne kitiems, tai gal sumaišties neįneš. O jei jau su kuo dalinsiuos tai paaiškinsiu, kas tas NN. Ir kitas su NN jaučiu pasivadinsiu.

Skorpiono pirmasis žiedas labai padidėjo ir skleidžiasi nauji. Net vyras pasidžiaugė, kad graži. :]]]

Ir toliau žydi atkakliausioji.
Vaje, kiek daug žalumo. Dažniausiai tai tie kraštai žali kol skleidžiasi, o kai išsiskleidžia, beveik, nebelieka. Kokia čia veislė?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 26, 14:17)
Smagu, kad mano žaliakraštė ir jum patiko
dar viena tokia mano namuose gyvena
dar viena tokia mano namuose gyvena
oi
Pasaka
Dėkui, Kerpena
Užkaišiojau žiedukus vieną už kito, kad tiesiau galvas laikytų
Užkaišiojau žiedukus vieną už kito, kad tiesiau galvas laikytų
Labai labai gražūs žiedai visų
Cukraus pudra,Dagilis,KRISTIDA
Mano groziai taip pat po truputi skleidziasi, bet kol kas tik fotkinu, dukra laida nuo fotiko issinese, tai vis negaliu paruodit
Mano groziai taip pat po truputi skleidziasi, bet kol kas tik fotkinu, dukra laida nuo fotiko issinese, tai vis negaliu paruodit