Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Kokios gražios žaliakraštės bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

Heartland's Lime Sherbet žiedai nėra labai traukiantys akį, bet turbūt ilgiausiai ir gausiausiai, be perstojo žydinti(iš mano turimų) sanpaulija
user posted image

Kaip aš tingiu fotografuot žiedus blush2.gif , kaip niekad g.gif unsure.gif
Atsakyti
Man tai gražūs jos žiedai, toks labai subtilus grožis. Skiriasi atspalviai šviežių ir senesnių žiedų.
Tik aš savo kažkaip žiemą vis numarinu, tai dabar mano vėl jaunas paauglys vos vos pradeda žydėti..
Atsakyti
dzūkės, Heartland's Lime Sherbet sukėlė mintis apie retro laikus - moteris su pirštinaitėmis ir skrybėlėmis, karietas... rolleyes.gif
Švelni spalva wub.gif
Atsakyti
4u.gif
emerald love

user posted image
Atsakyti
Merginos, pas visas skleidžiasi žavingi žiedai thumbup.gif Ir kol pavasaris įsibėgės gamtoje, jis jau karaliauja jūsų namuose. Gražaus ir ilgalaikio žydėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 04 25, 21:26)

aciu labai 4u.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 25, 21:52)
Dar kartą  blush2.gif  Nu, negaliu atsidžiaugt  doh.gif

Optimara EverSpecia
l

bigsmile.gif nerealus grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau gražių jūsų žiedų ir aš pasirodysiu saviškes. jei paroda būtų gegužės pradžioje jau būtų kai ką galima ir parodyti. ax.gif

Mano naujokės, rudenį įsigytos parodoje.
Šaltis
user posted image
Rosie Ruffles
Esu ja sužavėta, nors kai nusipirkau beveik gailėjausi, kam pirkau. smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Tolaiu jau ne naujokės, bet vis tiek džiugina akį.
Red Latern
user posted image

user posted image

Alamo Frills
user posted image

23-Речка Северка
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
O čia mano užskurdusi Ma's Melody Girl
ir žydi kažkaip įtartinai, nežinau, ar čia ją galima vadinti tikra tos veislės atstove.
user posted image

Nors kai kurie žiedai turi kažkokį margumą
user posted image
Atsakyti
Kerpena, nuostabių vaizdų pažėrėte thumbup.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
thumbup.gif prasideda žydėjimai wub.gif

Rose Rufflies gražūs žiedai wub.gif , pas mane nunyko, neišgyveno blush2.gif

Atsakyti
man Rose Rufflies taip pat patinka,nereikli, skrotele tvarkinga, zydi ilgai ir gausiai, dar ir ziedai, kaip visu fantaziniu, truputuka vis kitokie
seni vaizdai doh.gif vis negaliu perkelti foto verysad.gif
user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif Tai bent kiek puikių žiedų clap.gif
Dėl Rosie Ruffles,tai man labai patinkanti garbanė wub.gif ,kurias dievinu dėl jų garbanotojo grožio,bet kurios šiek tiek nepatinka,dėl savo "palėtinto" augimo lotuliukas.gif Rosie Ruffles,buvo autnaujinamos sanpaulijų kolekcijos sąrašo viršuje,dėl gausaus žydėjimo.Savo archyvinėse nuotraukose įamžinau vieną žiedkotį,ant kurių suskaičiuodavau nuo 9 iki 14 pumpurų wub.gif
user posted image
Atsakyti