Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

SPRING ROSE
user posted image
PIXIE SHOWOFF
user posted image
ALAMO GOLD RUSH
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 03, 16:24)

Koks švelnus grožis thumbup.gif
Atsakyti
Spring Rose ypac grazi bigsmile.gif wub.gif
Alamo Gold Rush suzavejo lapu margumas thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos...
AusraZ, na ir grožis... wub.gif
O mane šiuo metu labai žavi 'Nežnoje Prikosnovenije'
user posted image

Scandal
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 07 04, 08:03)

Abi gėlytės nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 07 04, 09:03)
'Nežnoje Prikosnovenije'

wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū, merginos, kad kartu pasidžiaugėte žiedeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 07 04, 09:03)
O  mane šiuo metu labai žavi 'Nežnoje Prikosnovenije'

Ši nuostabi ax.gif
Atsakyti
Neznoe Prikosnovenie ir Spring Rose wub.gif
Atsakyti
Mergaitės - ale kaip smagu džiaugtis žiedeliais - tampi toks romantiškas ir kartu nostalgiškas wub.gif wub.gif wub.gif

Ech... gana... Grįžtam realybėn. Turiu klausimuką - kaip jūs atnaujinate savo augaliukus? Aš turiu du gražius suaugusius sanpaulijų krūmelius, kurie galima sakyti nebežydi... Šį pavasarį mačiau tik vieną žiedelį Armagedono ir 2 Happy cricet. Aš nugenėjau visus didžiuosius lapelius, truputėlį pradalinau, truputėlį pasilikau sau, auginsim vaikiukus. Bet klausimo esmė ta - ką jūs darot su senuoju krūmeliu?

Aš nugenėtą, palikau po 4 poras lapelių, su truputėlį apgenėtom šaknim vėl įsodinau į žemę. Ar gerai elgiuosi? Kažkur buvau skaičius, kad reikia išvis pašalinti senąsias šaknis ir per naują įšaknydyti senąją skrotelę (ale taip gaila būtų skirtis, jei nepavyktų išaknydyt doh.gif )
Atsakyti
Nuostabios gėlytės, nuostabūs visų žiedeliai, na o man sunkiai sekasi su jomis susidraugauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 07 04, 22:09)
su truputėlį apgenėtom šaknim vėl įsodinau į žemę. Ar gerai elgiuosi? Kažkur buvau skaičius, kad reikia išvis pašalinti senąsias šaknis ir per naują įšaknydyti senąją skrotelę (ale taip gaila būtų skirtis, jei nepavyktų išaknydyt  doh.gif )

Truputį apgenėtos šaknys gali ir neduoti efekto. Aš senesnius augalus peršaknydinu. Kiek suprantu, jūs dar ir lapelių pasisodinot, kad nerimas dėl skrotelės peršaknydinimo galėtų būti mažesnis. O skirtis su vienu ar kitu augalu vis tiek kada nors tenka...
Papildyta:
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 04, 22:28)
o man sunkiai sekasi su jomis susidraugauti doh.gif

Kaip manote - kodėl?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 05, 08:41)
Truputį apgenėtos šaknys gali ir neduoti efekto. Aš senesnius augalus peršaknydinu. Kiek suprantu, jūs dar ir lapelių pasisodinot, kad nerimas dėl skrotelės peršaknydinimo galėtų būti mažesnis. O skirtis su vienu ar kitu augalu vis tiek kada nors tenka...

Supratau... Na, ryt išeiginė - galėsiu sutvarkyt augaliukus; pašalinsiu visus šakniukus ir skrotelę merksiu į stiklinaitę ar čerkiuką - kažkaip nesumąstau, kur patalpint reiks doh.gif Mėginimų būdu atsirinksiu. ax.gif
Atsakyti