Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(ausrazs @ 2011 07 05, 09:41)
Truputį apgenėtos šaknys gali ir neduoti efekto. Aš senesnius augalus peršaknydinu. Kiek suprantu, jūs dar ir lapelių pasisodinot, kad nerimas dėl skrotelės peršaknydinimo galėtų būti mažesnis. O skirtis su vienu ar kitu augalu vis tiek kada nors tenka...
Papildyta:

Kaip manote - kodėl?

oi kad žinočiau doh.gif siunčiausi iš 2 merginų, visų pimą nesisekė parsisiuntimas, išstovėjo pašte visą sav doh.gif niekas nepranešė nors ir teiravausi, buvau nuėjusi doh.gif tai pasigavo pelėsį visos supuvo doh.gif o iš kitos merginos parėjo tvarkingai laiku smile.gif
na o vat jau antrą kart kai atsiuntė, viskas gerai ax.gif
pas mane jau šakneles išleido, tai nulinkinėja lapukai g.gif net nepastebimai, papūvą doh.gif rodos nieko nėra ryte jau žiūriu linksta doh.gif pas mane įstatytos į kolbutes 4u.gif
na o vaikučiai parsisiųsti auga tikrai gan neblogai ax.gif na bent tiek paguoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 05, 09:14)
visų pimą nesisekė parsisiuntimas, išstovėjo pašte visą

Patarimas dėl siuntimo: visa prašykite siųsti registruotą siuntą, pagal registracijos numerį pašto internetiniame puslapyje galima pamatyti, kada siunta gauta jūsų miesto pašte. Pirmenybinės siuntos paprastai atkeliauja per parą.
Mažesnė tikimybė papuvimui - kai į vandenį įmestas medžio angliukas.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 05, 10:40)
Patarimas dėl siuntimo: visa prašykite siųsti registruotą siuntą, pagal registracijos numerį pašto internetiniame puslapyje galima pamatyti, kada siunta gauta jūsų miesto pašte. Pirmenybinės siuntos paprastai atkeliauja per parą.
Mažesnė tikimybė papuvimui - kai į vandenį įmestas medžio angliukas.

tai nuo to laiko visad siunčiuosi registruotais 4u.gif dėkui už patarimą 4u.gif
bet sakykit ko taip nulinkinėja doh.gif patys kotukai kur leidžia šakneles nepūna 4u.gif čia foto sena, kai su tuo pelėsiu buvo, taip per 1 sav visos išlinko doh.gif
o dabar tas pats, tik nemoku pasakyti nepapūva, o lapelis kaip paplikytas toj vietoj pasidaro, toks,kaip permatomas ir palinksta doh.gif
Atsakyti
Kai kurie šaknydinami lapeliai turi polinkį išlinkti, bet jeigu jie sveiki - viskas gerai. Permatomas, tarsi nuplikytas lapukas neatrodo sveikas, gali būti kokia nors bakterinė infekcija g.gif
Atsakyti

aš saičiau,kad lapukas kaip nuplikytas būna ,nuo karščio. Šeip ant augalų tai tikrai taip nutinka,kai kelias dienas pasilaiko 30.
ovalapukam enžinau.

šeip tame staripsnyje prašyta,kad lapuku perkarščius geraiu enšaknydint. Blogai šaknis leidžia.
Bet aš nepaklausiua ir užsisakaiupusiau mini lapuku, iš vienosmergaitės. pasakyčiau kad nelabai kaip jie laikosi. Nors sodinau,kaip visada, nepūna ji..ne... bet tokei išbluko, vienas tiesa pasidar permatomas. o va gal 10 dienu vėlaiu gavau dovanų lapukus, o irsavo 1 įmerkiau, jie gražiai stovi, žali. Viskas tvarkoje.
taip kad žiūrėsiu įdomu pačiai patikrint ar karštis turi įtakos ar vis gi ne.
Atsakyti
N, bet tų karščių jau seniai nebėra blink.gif
Atsakyti
na tikrai ne nuo saulės, nei lašelio negauna 4u.gif nuo saulės pabalėja labiau 4u.gif
vat ir kad jau jos pas mane mirksta, na bijau pameluoti mėn ir daugiau gal, na tikrai ilgai. Stovėjo gan ilgai geram stovį 4u.gif dar tų karščių tokių ir nebuvo, nu net nežinau doh.gif
o čia ne neišlinksta, o visiškAI SUMINKŠTĖJA IR nulinksta ir pradeda pūti doh.gif Tas nuplikinimas taip nesimato, tik pasižiūrėjos į šviesą unsure.gif
kitur lapukai pradėjo pūti, bet sudžiūvo tas puvėsis ir laikosi gražiai smile.gif
jei pavyks, jeii rasiu nufotografuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
vat štai lapukai doh.gif taip atrodo smile.gif bet vat čia tik vienieji, o iš kitos merginos taip nei vienam nebuvo g.gif biški bandė pūti, bet kaip sakiau sudžiūvo smile.gif leidžia šaknytes gražiai smile.gif
user posted image

Atsakyti
Lapas atrodo labai negražiai, aš jį jau mesčiau
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 05, 20:48)
Lapas atrodo labai negražiai, aš jį jau mesčiau

kad mesti, tai čia aišku smile.gif kad nieko gero nebebus doh.gif bet kodėl taip lapai pūva verysad.gif
Atsakyti
tai šitaip pūva pamerkti. g.gif
jei puva pasodinti, pasakyčiau gal per šlapia ar per drėgnai laikot. o jei pamerkti puva ir vienos mergaitės lapukai puvakitos ne .... kaip ir vienintelė išvada peršasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 05, 21:08)
bet kodėl taip lapai pūva verysad.gif

Savo versiją jau pateikiau, daugiau nežinau, gal kitos ką nors sugalvos
Atsakyti