Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Sveikos 4u.gif
Ateinu su savo žiedais:
Deivė
user posted image
Metelica
user posted image
Strelec Elit (išprotėjęs variantas - žiedus tokius sukrauna, kad žiedkočiai svorio neatlaiko ir išlinksta smile.gif)
user posted image
Zelionaja Laguna
user posted image
O čia dar vienas išprotėjęs variantas: Rainbow's Black Frost
Iš pradžių žydėjo taip:
user posted image
O dabar žydi šitaip:
user posted image
Gal jai čia nuo karščio galva susisuko g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
aš su klausimu, pagalbos prašymu 4u.gif kas šitam kvietkui nutiko:

user posted image

user posted image

user posted image

Pradžioj ant lapo atsiranda dėmės, dažniausiai galuose, paskui lapas "išdžiūsta" - ta vieta, kur dėmė "suplonėja", bet nėra labai trapi. Visas augalas laikosi normaliai, naujus lapelius leidžia, žydi. Čia PC pirkta eilinė sanpaulija. Buvo ir daugiau tokių negražių lapų, nuskabiau, bet žiūriu kiti daro panašiai.
Papildyta:
QUOTE(nojura @ 2011 07 13, 18:46)
Zelionaja Laguna

PASAKIŠKA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 07 13, 18:46)
Sveikos  4u.gif
Ateinu su savo žiedais:
Strelec Elit (išprotėjęs variantas - žiedus tokius sukrauna, kad žiedkočiai svorio neatlaiko ir išlinksta smile.gif)

Nai nai nai, kokie gražūs žiedai, žiedų spalva wub.gif

QUOTE(simre @ 2011 07 13, 19:07)
Sveiki,
aš su klausimu, pagalbos prašymu  4u.gif  kas šitam kvietkui nutiko:
Pradžioj ant lapo atsiranda dėmės, dažniausiai galuose, paskui lapas "išdžiūsta" - ta vieta, kur dėmė "suplonėja", bet nėra labai trapi. Visas augalas laikosi normaliai, naujus lapelius leidžia, žydi. Čia PC pirkta eilinė sanpaulija. Buvo ir daugiau tokių negražių lapų, nuskabiau, bet žiūriu kiti daro panašiai.

Nu vat ir man įdomu.... Mano viena miniukė taip išdykauja - karts nuo karto apatinės eilės vis po vieną lapuką paruduoja... Aš jį nuskabau. praeina kuris laikas - ir vėl kitas lapukas.... Šiaip lyg ir neperlieta... Bet man panašiasia į puvinį. O gal gali suaugęs augalas kažkaip kitaip reaguot? Nes žiedukų nuo praeito rudens neturiu....
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 07 13, 19:07)
PASAKIŠKA  wub.gif

šita mano mylimiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 07 13, 17:46)
Sveikos  4u.gif
Ateinu su savo žiedais:

Oho, nojura, kokie gražūs žiedai! bigsmile.gif
Kaip laukiu, kada "mano" vaikučiai užaugs ir pradžiugins pirmaisiais savo žiedais.
Atsakyti
jetau, miargai,atveze man stova ax.gif paskui pademonstruosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

sutemo kol elementai pasikrovė doh.gif
Atsakyti
apsinge, labai dailus ir talpus, žodžiu, puikus stovas thumbup.gif Ir jo "turinys" ne prastesnis wub.gif
Atsakyti
Eisiu nučiupinėt rolleyes.gif
Atsakyti
nu super stovas. tik labai jau neįžiūriu. kiek ten vienam aukšte grožių telpa.
Atsakyti
Nugi kaip kompaktiskai ir kiek daug telpa, koks bendras fainas vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2011 07 16, 22:01)
user posted image

Šaunumėlis. Nekuklus klausimas, bet gal pasidalintumėt kontaktais, kur tokį daiktą gauti, a? Labai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti